Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-24@12:14:32 GMT

تسلط هوآوی به نیمی از بازار تبلت در چین

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۸۷۹۵

تسلط هوآوی به نیمی از بازار تبلت در چین

امتداد-عملکرد هوآوی در بازار فروش تبلت به ویژه در کشور چین فوق‌العاده بوده و این برند حدود ۵۰ درصد از سهم بازار این کشور را در اختیار خود گرفته است. در مراسم رونمایی از گوشی‌های هوشمند سری Huawei Nova 7 در بازار چین، شاهد معرفی تبلت جدید Huawei MatePad نیز بودیم. همچنین هی گانگ (He […]

امتداد-عملکرد هوآوی در بازار فروش تبلت به ویژه در کشور چین فوق‌العاده بوده و این برند حدود ۵۰ درصد از سهم بازار این کشور را در اختیار خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم رونمایی از گوشی‌های هوشمند سری Huawei Nova 7 در بازار چین، شاهد معرفی تبلت جدید Huawei MatePad نیز بودیم. همچنین هی گانگ (He Gang) مدیر بخش محصولات مصرفی هوآوی، آمار و ارقامی از عملکرد این برند در بخش فروش تبلت در کشور چین نیز ارائه داد و به گفته این مدیر ارشد، عملکرد هوآوی باعث شده تا این شرکت به برند پیشتاز بازار تبلت در کشور چین تبدیل شود.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده هوآوی از نظر میزان فروش تبلت در بازار چین و در سه‌ماهه سوم و چهارم سال ۲۰۱۹ میلادی موفق شده با پشت سر گذاشتن رقبا، برند برتر بازار شود.

آمار و ارقام فروش بالا و موفقیت‌آمیز تبلت‌های هوآوی باری دیگر توسط رن ژنگفی (Ren Zhengfei) موسس و مدیرعامل هوآوی در مصاحبه اخیرش مورد تائید قرار گرفت. به گفته این مقام بلندپایه، شیوع ویروس کرونا فرآیند تولید و عرضه گوشی‌های هوشمند را با دشواری روبرو کرده ولی با این شرایط همچنان هوآوی در فروش تبلت، کامپیوتر و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی روند مثبتی داشته‌است. هوآوی در گزارش مالی مربوط به سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرد تنها در ماه مارس سال جاری میلادی در بازار چین موفق به فروش ۴۵۰ هزار دستگاه گوشی هوشمند شده است.

لازم به ذکر است که تبلت جدید Huawei MatePad به صفحه‌نمایش ۱۰.۴ اینچی IPS با رزولوشن ۲۰۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل مجهز شده و چیپ‌ست ۷ نانومتری HiSilicon Kirin 810 کنار حافظه رم شش گیگابایتی و فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی از دیگر مشخصات این محصول است. دوربین جلوی دستگاه، ۸ مگاپیکسلی بوده که مشابه همین دوربین در بخش پشتی نیز به کار رفته، تجهیز این تبلت به اندروید ۱۰ کنار رابط کاربری EMUI 10.1، امکان ارتباط از طریق ۴G LTE (در صورت نیاز کاربر) را نیز فراهم می‌کند که همراه باتری ۷۲۵۰ میلی آمپرساعتی مشخصات قدرتمندی برای Huawei MatePad‌ محسوب می‌شود.

۰۲

مدل پایه این تبلت با چهار گیگابایت رم، ۱۸۹۹ یوان یعنی حدود ۲۶۸ دلار قیمت دارد. در حالی که مدل قوی‌تر با شش گیگابایت رم ۲۱۹۹ یوان (حدود ۳۱۱ دلار) قیمت‌گذاری شده است. در نهایت مدل مجهز به قابلیت ارتباطی LTE با قیمت ۲۴۹۹ یوان (حدود ۳۵۲ دلار) به فروش خواهد رسید.

عرضه این محصول از ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ میلادی معادل با ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ آغاز شده‌است

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بازار چین کشور چین فروش تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، طی اظهاراتی تراشه‌ای که در گوشی میت ۶۰ پرو شرکت هواوی به کار رفته را کم‌ارزش خواند و تاکید کرد، ادعاهای این شرکت درباره پیشرفت در ساخت تراشه‌ قابل توجه نیستند؛ با این استدلال که نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال شده ایالات متحده برای ارسال تراشه به چین و تحریم این کشور کارساز بوده است.

وی در اظهارات خود گفته است: کنترل‌های صادراتی کارساز بوده‌اند، زیرا تراشه هواوی چندان خوب نیست و سال‌ها از آنچه در ایالات‌متحده داریم، عقب‌تر است. ما پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها را در جهان داریم.

هوآوی که از سال ۲۰۱۹ در لیست تحریم‌های تجاری قرار دارد، در آگوست سال گذشته میلادی با عرضه یک گوشی جدید مجهز به یک تراشه پیچیده، صنعت و دولت ایالات متحده را شگفت زده کرد. هواوی میت ۶۰پرو علیرغم تلاش‌های مداوم واشنگتن برای فلج کردن ظرفیت تولید نیمه‌ رساناهای پیشرفته، به عنوان نمادی از تجدید حیات فناوری چین در نظر گرفته شد.

واشنگتن چندین سال است که  تحریم‌های جدی علیه پکن اعمال کرده و بازار ابزار فناوری آن را به دلیل تامین نکردن تراشه‌های نیمه‌رسانای پیشرفته و عدم وجود ابزارهای مورد نیاز برای ساخت آنها مختل کرده است؛ همه این تحریم‌ها به دلیل نگرانی‌هایی که به دنبال احتمال تقویت قابلیت‌های نظامی چین قوت گرفته بود، اعمال شده است.

هوآوی، نمادی از آن جنگ فناوری است که توانست در بحبوحه تحریم تراشه، این قطعه را در مقیاس پیچیده‌ترین نوع آن بسازد و توسعه دهد و علاوه‌بر آن به دیگر بازارهای تجاری جهان صادر کند.

گوشی جدید هوآوی باعث شده دولت بایدن  جزئیات تراشه‌ای که از آن به عنوان پیشرفته ترین نیمه‌رسانایی که چین تاکنون تولید کرده یاد می‌شود را مورد بررسی قرار دهد، اگرچه اطلاعات به دست آمده از آن جزئی و اندک بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • اشاعه ایران‌هراسی یا تبلیغ بازدارندگی؟
  • مشخصات اصلی اوپو پد ۳ لو رفت
  • نیمی از ورودی آب سدها در یک ماه اخیر تامین شد
  • دریافت نیمی از مالیات‌ها از یک درصد افراد پردرآمد