Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: با توجه به اینکه نزدیک به یک ماه از اعتراض دانشجویان دانشگاه نسبت به عدم کیفیت آموزشی می‌گذرد، متاسفانه اقدام شایانی انجام نگرفته است.

جعفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص عدم کیفیت آموزش مجازی دانشگاه گفت: با توجه به شیوع کرونا در کشور، عمده دانشگاه‌ها آموزش مجازی را در دستور کار خودشان قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز از این آموزش‌ها جدا نمی‌باشد، اما این آموزش در دانشگاه دارای مشکلات فراوانی است که با گذشت زمان هنوز هم عمده این مشکلات رفع نشده است.
جعفری در ادامه مطرح کرد: مسئولین دانشگاه با دادن وعده‌های فراوان جلو آمدند تا این مشکلات رفع شود، اما همچنان با گذشت زمان، ما مشاهده می‌کنیم که همچنان اکثر مشکلات بر سر جای خود باقی مانده اند و همت و کوشش مطلوبی جهت رفع این مشکلات انجام نمی‌پذیرد. مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تصریح کرد: دانشجویان حق دارند که از کمترین حقوق خود استفاده کنند و دانشگاه نیز موظف است در حد توان و با توجه به شرایط موجود حداقل‌ها و حتی فراتر از آن را جهت بهبود و کیفیت سایت‌های آموزشی دانشگاه به کار گیرد.
وی افزود: در حالی که نزدیک به یک ماه از اعتراض دانشجویان این دانشگاه نسبت به عدم کیفیت آموزش مجازی این دانشگاه میگذرد عملا شاهد هستیم که چندان اقدام در خور و مطلوبی در خصوص افزایش کیفیت آموزشی انجام نشده است و حتی با وجود دعوت بسیج دانشجویی از رئیس دانشگاه و معاونت آموزشی جهت گفتگوی زنده و شفاف، پاسخگویی به مشکلات و سوالات مطرح شده صورت نگرفت. متاسفانه مسئولین مربوطه این دعوت را نپذیرفتند و با دادن توجیهات بی ربط از پاسخگویی صریح و زنده فرار کردند. همچنین، چنین بر می‌آید که بر نحوه تدریس مجازی اساتید هم نظارت دقیقی وجود ندارد.
جعفری اظهار کرد: با گذشت زمان شاهد آن هستیم که نه تنها در سایت آموزش مجازی دانشگاه مشکل کیفیت آموزشی برقرار هست بلکه اخیرا در سایت نهاد رهبری نیز مشکلات فراوان مشاهده می‌شود و دانشجویان این دانشگاه عملا در سردرگمی فراوان به سر می‌برند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بیان کرد: وقتی شعار عدالت در جامعه‌ای سر داده می‌شود، این عدالت باید در تمامی عرصه‌ها چه در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی و چه در عرصه‌های دیگر نمود داشته باشد.

وی گفت: یکی از این عرصه‌ها که از مهمترین نمود‌های عینی عدالت در جامعه، آموزش و مسائل مربوط به آن است؛ چرا که عدالت آموزشی باید در آن جامعه و در تمامی سطوح و رده‌ها رعایت شود و مسئولین و تصمیم سازان و تصمیم گیران مجموعه‌ای مثل بستر دانشگاه باید عدالت آموزشی را در دانشگاه مربوطه جاری سازند. یکی از شرایط عدالت آموزشی میزان کیفیت آموزش است.

جعفری تاکید کرد: دانشجو به عنوان موذن جامعه شناخته می‌شود و قشر فعال و مطالبه گر کشور است. دانشجویان این دانشگاه تا بهبود کیفیت آموزشی این دانشگاه همچنان فریاد خودشان را سر خواهند داد تا به نتیجه مطلوب خودشان برسند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید مدنی بسیج دانشجویی آموزش مجازی کیفیت آموزشی آموزش مجازی کیفیت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در دیدار با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اراک گفت: نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت بخشی است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در دیدار با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اراک با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت در نظام اسلام، اظهار داشت: تعلیم و تربیت در اسلام از اهمیت بالایی برخوردار است و بزرگ‌ترین خدمت در جمهوری اسلامی، تعلیم و تربیت است، موفقیت در نظام تعلیم و تربیت می‌تواند اهداف مهم و بزرگ را محقق سازد. 

وی افزود: اسلام برای دانش و معرفت جایگاه ویژه در نظر دارد و قرآن، کتاب معرفت و حکمت است تا راه تزکیه را به پیروان خود نشان دهد، خداوند متعال، طالبان علم و دانش را دوست دارد و در آخرت آنان را به عنوان گنجینه مبعوث می‌کند، این در حالی است که بیشترین سهم تعلیم و تربیت برعهده آموزش و پرورش است و دانشگاه‌ها در جایگاه بعدی قرار دارند. 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه برخی از مراکز تعلیم و تربیت و دانشگاه‌ها به علت غفلت در سال‌های گذشته جمع شدند و به کشور ضربه وارد شد، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان با دو هزار دانشجو در استان مرکزی، مایه امید است و تک تک افراد در این دانشگاه، سرمایه‌ هستند و آینده کشور را خواهند ساخت. 

دری‌نجف‌آبادی با تأکید بر توجه به زیرساخت‌های مورد نیاز دانشجویان، بیان کرد: کمبود فضای خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان اراک به عنوان یکی از دغدغه‌های دانشجویان مطرح است که باید این مهم با کمک بخش‌های مختلف برطرف گردد، در این راستا آماده پیگیری و همکاری با هدف تأمین فضای مناسب و کم‌شدن دغدغه دانشجویان خواهیم بود. 

وی با بیان اینکه دولت باید با ردیف اعتباری مناسب، حل مشکل خوابگاه دانشجویان را در دستور کار قرار دهد و از دغدغه دانشجویان بکاهد،گفت: در حال حاضر فرصت برای ساخت خوابگاه در اسرع وقت فراهم نیست. بنابراین باید ساختمانی را اجاره و در اختیار دانشجویان قرار داد. همچنین به منظور توجه به بنیان خانواده، خوابگاه دانشجویان متأهل نیز مورد توجه قرار گیرد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • بررسی مشکلات آموزشی شهر مجومرد
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی