Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی گفت: بر اساس طرح راهبردی تحول در حوزه پژوهش و فناوری، ۵ اولویت را در نظر گرفته ایم که در سال جاری به آن‌ها خواهیم پرداخت.

محمد طالعی، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری درباره اقدامات پیش روی این دانشگاه در سال ۹۹ گفت: جهت دهی که در سال جاری دنبال خواهیم کرد بحث اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه خواجه نصیراست به طوری که طرح راهبردی تحول در حوزه پژوهش و فناوری را با همکاری شورای پذیرش و فناوری دانشگاه تدوین کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی با بیان اینکه در این راستا ۵ اولویت را در نظر گرفته ایم؛ اظهار کرد: حضور در رسانه و افزایش قابلیت مشاهده پذیری دستاورد‌های پژوهش و فناوری دانشگاه که در سال‌های قبل به توسعه آن پرداخته‌ایم در سال ۹۹ نیز دنبال خواهد شد.   طالعی با اشاره به اینکه تداوم حوزه ارتباط با صنعت نیز اولویت دیگر ما در دانشگاه خواجه نصیر است؛ تصریح کرد: وضعیت دانشگاه خواجه نصیر در میان دانشگاه‌های سطح یک کشور وضعیت نسبتا خوبی است، امید داریم در این حوزه نیز ارتقاء یابیم.   معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی تاکید کرد: در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نیز قصد داریم دستاورد‌های پژوهش و فناوری دانشگاه را در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های زایشی، و فروش دانش‌فنی داشته باشیم تا به تبدیل ثروت پایدار برای اعضای هیئت‌های علمی ودانش آموختگان بپردازیم. همچنین با این روش بحث بهبود درآمد اختصاصی دانشگاه و کم کردن سهم اتکای بودجه دانشگاه به بودجه عمومی کشور را دنبال خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه دیگری که مورد توجه واقع شده است مربوط به حرکت از دانشگاه آموزشی و پژوهشی به سمت دانشگاه نسل سه و چهار و دانش‌بنیان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی اقتصاد دانش بنیان دانشگاه خواجه نصیر پژوهش و فناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی «کاگنوپل» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی «کاگنوپل»  توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در نهم خرداد ماه امسال و در استان اصفهان برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این رویداد، گسترش فعالیت‌های تحقیق، توسعه و تمرکز بر فناوری‌های شناختی، تشویق ورود صنایع و شرکت‌های بزرگ و صاحب فناوری‌های نوین جهت سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌ها و استارت‌آپ‌های شناختی و افزایش شتاب رشد استارت‌آپ‌ها و ایده‌ها است.

این رویداد در سه محور تجهیزات و ابزار‌های سلامت شناختی، بازی‌ها و بسته‌های پرورش شناختی وهوش مصنوعی و داده کاوی شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و با مشارکت و همکاری برخی دیگر از مراکز و نهاد‌ها مالی، علمی و تخصصی، آغاز به‌کار خواهد کرد.

رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی با هدف آشنایی افراد با مفاهیم، کاربرد‌ها و جدید‌ترین پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف علوم، اشتراک دانش، تبادل نظر و ترویج علوم شناختی برای ارتقای فهم و استفاده موثر از دانش علوم شناختی در زندگی روزمره و ارتباط آن با صنعت به منظور کاربردی‌سازی این دانش توسط دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و یا شرکت‌های فناوری، برگزارمی‌شود.  

منتورینگ و معرفی استارت‌آپ‌ها به عنوان یکی از بخش‌های رویداد‌های ترویجی علوم شناختی، برای ارتقاء و پشتیبانی از ایده‌ها و تیم‌های کارآفرین در حوزه علوم شناختی انجام می‌شود.

بخش به همرسانی و ارائه به سرمایه‌گذار یکی از بخش‌های مهم در رویداد‌های ترویجی علوم شناختی است که به کارآفرینان و شرکت‌های نوپا در این زمینه فرصت می‌دهد تا ایده‌ها و پروژه‌های خود را به سرمایه‌گذاران معرفی کرده و از آنها حمایت مالی و حمایت از نظریه‌های تجاری دریافت کنند.

پنل‌های تخصصی و ترویجی، یکی از بخش‌های اساسی در رویداد‌های ترویجی علوم شناختی است که به صورت جلسات گروهی با حضور افراد متخصص در حوزه‌های مختلف علوم شناختی برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان فرصت می‌دهد تا از طریق بحث و تبادل نظر با افراد متخصص در حوزه‌های مختلف این دانش، به فهم عمیقی دست یابند.

نمایشگاه ارائه دستاوردها، یکی از بخش‌های جذاب در این رویداد است که به شرکت‌کنندگان، فرصت آشنایی با آخرین دستاوردها، پروژه‌ها و نتایج تحقیقات در زمینه علوم شناختی  و اشتراک گذاری این اطلاعات با جامعه علمی و عموم افراد را می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • مسائل مرتبط با رضایتمندی مردم در اولویت کاری ما قرار دارد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی «کاگنوپل» برگزار می‌شود
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • مقدمه زندگی در عصر جدید حضور در حوزه فناوری است
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته