Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با ویرس کرونا در کلانشهر تهران در نشست با اعضای مجمع خیرین کشور ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده مجمع خیرین کشور به ویژه در بحران ویروس کرونا، گفت: کارنامه ارزنده مجمع خیرین کشور به ویژه در بحران شیوع کرونا بسیار درخشان است؛ با دلالت منطقی، سازنده و عالمانه مجمع خیرین کشور شاهد تحقق برنامه‌های بسیار مترقی در حوزه پیشگیری، حمایت، درمان و ابعاد لجستیکی در مقابله با بیماری کووید ۱۹ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات عظیم و سعی بلیغ مجمع خیرین کشور، مستندسازی اقدامات صورت گرفته در کشور را ضروری برشمرد تا یک آرشیو مدون و مستند در ذیل مجمع خیرین ایجاد شود و در سال‌های بعد به عنوان یک مستند ارزنده برای فرهنگ‌سازی نوین در عرصه خدمت رسانی به مردم مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

زالی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با ویروس کرونا از همکاری و تلاش‌های استانداری و فرمانداری تهران در راستای اجرایی شدن و نهادینه سازی مصوبات ستاد کرونا قدردانی کرد و دستاورد‌های حاصل را بدون همکاری آنان ابتر برشمرد.

وی با تأکید بر این مطلب که تهران شرایط کاملا متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها و شهر‌ها دارد، گفت: تا زمانی که بیماری کرونا در تهران به کنترل در نیاید حتی اگر در همه استان‌ها و شهر‌های کشور به حد قابل قبولی از کنترل نسبی بیماری دست یابیم، باز هم کار ناقص خواهد بود و بیماری کنترل نمی‌شود.

فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شرایط ویژه تهران، افزود: این استان و شهر نیازمند توجه ویژه‌تر است.

زالی با اشاره به جمعیت بالا، چگالی بالای حضور سکنه تهران نسبت به همه استان‌ها، محاط بودن تمام استان تهران با حاشیه شهر (مناطقی که از نظر سیستم‌های اجرایی، زیرساختی و بهداشتی و درمانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در اقل استاندارد قرار دارند)، متذکر شد: فقدان مراکز بهداشتی و درمانی در برخی از نقاط حاشیه شهر، ۱۸-۱۳ درصدی سکونت غیر رسمی، بالاترین تعداد اتباع، یک میلیون نفر جمعیت شناور روزانه و آسیب‌های اجتماعی مختلف از جمله مسائل این استان است.

فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به کارنامه درخشان حوزه بهداشت و درمان استان تهران در بحران ویروس کرونا به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این راستا پرداخت و افزود: میانگین سنی متوفیان کرونا در تهران ۷۱ سال است که نسبت به میانگین کشوری بالاتر قرار دارد.

وی اضافه کرد: رنج سنی مراجعان نیز بین ۴۹ تا ۵۵ سال است که این امر حاکی از تلاش موثر و کارآمد کادر درمان است.

زالی با بیان این مطلب که ۶۸ درصد بیماران فوتی در تهران حتما یک بیماری زمینه‌ای داشته‌اند، شایع‌ترین علل زمینه‌ای را پرفشاری خون، دیابت، قلب و چاقی برشمرد.

وی با ذکر این مطلب که تهران همچنان شهر آلوده و قرمز تلقی می‌شود، گفت: در تهران همچنان با موارد جدید ابتلا به کرونا مواجه هستیم؛ بنابراین هنوز در موج اول بیماری مستغرق هستیم و بیماری فروکش نکرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ابراز داشت: متأسفانه شتابی که در رهاسازی و بازگشایی‌ها رخ داد موجب شد بخش زیادی از الگو‌های ما تغییر یابد.

وی با تأکید بر این مطلب که در تهران نباید حساسیت مردم و مسؤولان کاهش یابد، خاطرنشان کرد: روز‌های اخیر شاهد روند رو به افزایش آمار کشوری بیماران نسبت به هفته گذشته هستیم، اما این الگو را در تهران مشاهده نمی‌کنیم.

زالی تصریح کرد: این موضوع به دلیل این است که فعالیت‌های مدنی و کاری در تهران با یک هفته تأخیر شروع شد و ما نیز ممکن است در روز‌های آتی شاهد تغییرات آماری باشیم.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران در این بحران شاهد اتفاقات خوب نیز بودیم؛ همچون همبستگی اجتماعی بی نظیری که در بین آحاد جامعه شکل گرفت و مصادیق بارز و نماد برجسته آن را در جهاد مؤمنانه شاهد هستیم.

زالی با ذکر خاطراتی در این خصوص، بر ضرورت فرهنگ سازی این موضوع تأکید کرد و گفت: این کار باعث می‌شود این موضوع تقویت شده و به یک ملکه اجتماعی تبدیل شود.

وی با اشاره به فرهنگ‌سازی نوینی که در کشور با همت خیرین در حوزه‌های مختلف صورت گرفته است، خواستار حمایت و مشارکت مجمع تا پایان ویروس کرونا شد.

بیشتر بخوانید: احتمال بازگشایی مدارس در شهر‌های وضعیت سفید / یکشنبه درباره برگزاری مراسم مذهبی شب‌های قدر تصمیم‌گیری می‌شود

زالی در ادامه سخنان خود ایجاد یک پردیس متمرکز برای دانشگاه را یک اولویت و ضرورتی اجتناب ناپذیر برشمرد و به بیان توضیحاتی درخصوص طرح ها، برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات صورت گرفته و چالش‌های موجود در این راستا پرداخت.

در ادامه نشست اعضای حاضر به بحث و بررسی درخصوص موضوعات مختلف از جمله پروژه عمرانی پردیس متمرکز دانشگاه و طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مستندسازی وقایع بهداشتی و درمانی کرونا و... پرداختند و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

منبع: فارس لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران زالی فرمانده ستاد مقابله کرونا در کلانشهر تهران مقابله با ویروس کرونا اقدامات صورت مجمع خیرین کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از تهیه و ابلاغ اساسنامه‌ای مشترک برای ایجاد مجمع خیرین در هر استان به منظور فراهم شدن بستر مشارکت داوطلبانه و خیرانه مردمی در طرح‌های محیط زیستی و عام‌المنفعه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امیر عبدوس در کارگاه آموزشی توجیهی مدیران محیط زیست کشور و استان‌ها در شیراز درباره اهم اقدامات دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در سال 1402 گفت: خوشبختانه سال گذشته سالی بسیار پرتلاش و پردستاورد در حیطه تکالیف دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی بود و جهت‌گیری اقدامات این دفتر منطبق با رویکرد دولت انقلابی و مردمی و متناسب با سند تحول دولت مردمی و بیانیه گام دوم انقلاب و سایر اوامر و فرامین رهبر معظم انقلاب بر مردمی‌سازی امور و ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست متمرکز بود.

وی افزود: در این مسیر طرح‌ها و برنامه‌هایی برای اولین بار تعریف شدند که هر یک در چارچوب آموزش و افزایش مشارکت گروه‌ها و مخاطبان اثرگذار جامعه در ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست موثر بودند.

عبدوس ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها ماموریت محور کردن استان‌ها در حیطه آموزش مخاطبان خاص در قالب طرح پرچمداری بود. به این شکل که هر استان، پرچمدار آموزش مبانی و موضوعات محیط زیستی به یکی از گروه‌های مخاطبان اجتماعی و موظف شد؛ دستورالعمل و محتوا‌های مورد نیاز برای آموزش این قشر از مخاطبان را تهیه و به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها ارائه کنند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در این زمینه 31 کتاب دستورالعمل آموزشی برای 31 گروه از مخاطبان خاص اجتماعی تدوین و برای استفاده استان‌ها چاپ خواهد شد.

عبدوس اضافه کرد: ایجاد بستر‌هایی برای فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی محیط زیستی در دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های عمومی در سطح کشور از طریق ایجاد خانه‌های محیط زیست در این دستگاه‌ها اعم از دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، کتابخانه‌ها و ... به عنوان حلقه‌های میانی مشارکت مردم دیگر طرحی بود که در سال 1402 اجرا شد.

وی ادامه داد: تهیه و ابلاغ اساسنامه‌ای مشترک برای ایجاد مجمع خیرین در هر استان به منظور فراهم شدن بستر مشارکت داوطلبانه و خیرانه مردمی در طرح‌های محیط زیستی و عام‌المنفعه، مستندسازی دانش بومی و سنتی محیط زیستی و جمع‌آوری آنها برای چاپ کتاب دانش سنتی هر استان، تسهیل‌گری برای ایجاد تعامل سازنده میان سازمان و ادارات کل تابعه با تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیستی و برگزاری جلسات مستمر با آنها، ثبت روز آموزش همگانی محیط زیست در تقویم رسمی کشور مصادف با 15 اسفندماه و روز درختکاری و اجرای برنامه‌های متنوع طی یک هفته برای بزرگداشت این مناسبت در ستاد مرکزی سازمان و ادارات کل استان‌ها نیز اقدمات مهم دیگری بود که به همت دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست انجام شدند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست به همت و تلاش معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان و دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی در سال 1402 بازنگری و با هدف نهادینه‌سازی بنیان‌های توحیدی، انقلابی و محیط زیستی آن مورد تحول اساسی قرار گرفته و در بهمن ماه 1402 به تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور رسید.

وی افزود: تسهیلگری مشارکت همگانی در حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه اجتماعی از طریق ایجاد حلقه‌های میانی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست است که براساس آموزه‌های بیانیه گام دوم انقلاب و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در دولت مردمی انقلابی، بند‌های 10 و 11 و 12 سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط‌زیست و مفاد سند یادشده در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • عملیات «وعده صادق» موجب صلح در منطقه است
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها