Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در نشست با اعضای مجمع خیرین کشور ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده مجمع خیرین کشور به ویژه در بحران کرونا گفت: کارنامه ارزنده مجمع خیرین کشور به ویژه در بحران شیوع کرونا بسیار درخشان است؛ با دلالت منطقی، سازنده و عالمانه مجمع خیرین کشور شاهد تحقق برنامه‌های بسیار مترقی در حوزه پیشگیری، حمایت، درمان و ابعاد لجستیکی در مقابله با بیماری کووید ۱۹ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات عظیم و سعی بلیغ مجمع خیرین کشور، مستندسازی اقدامات صورت گرفته در کشور را ضروری برشمرد تا یک آرشیو مدون و مستند در ذیل مجمع خیرین ایجاد شود و در سال‌های بعد به عنوان یک مستند ارزنده برای فرهنگ‌سازی نوین در عرصه خدمت رسانی به مردم مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

زالی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با کرونا از همکاری و تلاش های استانداری و فرمانداری تهران در راستای اجرایی شدن و نهادینه سازی مصوبات ستاد کرونا قدردانی کرد و دستاوردهای حاصل را بدون همکاری آنان ابتر برشمرد.

وی با تأکید بر این مطلب که تهران شرایط کاملا متفاوتی نسبت به سایر استانها و شهرها دارد، گفت: تا زمانی که بیماری کرونا در تهران به کنترل در نیاید حتی اگر در همه استان‌ها و شهرهای کشور به حد قابل قبولی از کنترل نسبی بیماری دست یابیم، باز هم کار ناقص خواهد بود و بیماری کنترل نمی‌شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شرایط ویژه تهران، افزود: این استان و شهر  نیازمند توجه ویژه‌تر است.

زالی با اشاره به جمعیت بالا، چگالی بالای حضور سکنه تهران نسبت به همه استان‌ها، محاط بودن تمام استان تهران با حاشیه شهر (مناطقی که از نظر سیستم‌های اجرایی، زیرساختی و بهداشتی و درمانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در اقل استاندارد قرار دارند)، متذکر شد: فقدان مراکز بهداشتی و درمانی در برخی از نقاط حاشیه شهر، ۱۸-۱۳ درصدی سکونت غیر رسمی، بالاترین تعداد اتباع، یک میلیون نفر جمعیت شناور روزانه و آسیب‌های اجتماعی مختلف از جمله مسائل این استان است. 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به کارنامه درخشان حوزه بهداشت و درمان استان تهران در بحران کرونا به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این راستا پرداخت و افزود: میانگین سنی متوفیان کرونا در تهران ۷۱ سال است که نسبت به میانگین کشوری بالاتر قرار دارد.

وی اضافه کرد: رنج سنی مراجعان نیز بین ۴۹ تا ۵۵ سال است که این امر حاکی از تلاش موثر و کارآمد کادر درمان است.

زالی با بیان این مطلب که ۶۸ درصد بیماران فوتی در تهران حتما یک بیماری زمینه ای داشته‌اند، شایع‌ترین علل زمینه‌ای را پرفشاری خون، دیابت، قلب و چاقی برشمرد.

وی با ذکر این مطلب که تهران همچنان شهر آلوده و قرمز تلقی می‌شود، گفت: در تهران همچنان با موارد جدید ابتلا به کرونا مواجه هستیم؛ بنابراین هنوز در موج اول بیماری مستغرق هستیم و بیماری فروکش نکرده است. 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ابراز داشت: متأسفانه شتابی که در رهاسازی و بازگشایی‌ها رخ داد موجب شد بخش زیادی از الگوهای ما تغییر یابد.

وی با تأکید بر این مطلب که در تهران نباید حساسیت مردم و مسؤولان کاهش یابد، خاطرنشان کرد: روزهای اخیر شاهد روند رو به افزایش آمار کشوری بیماران نسبت به هفته گذشته هستیم اما این الگو را در تهران مشاهده نمی‌کنیم.

زالی تصریح کرد: این موضوع به دلیل این است که فعالیت‌های مدنی و کاری در تهران با یک هفته تأخیر شروع شد و ما نیز ممکن است در روزهای آتی شاهد تغییرات آماری باشیم.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در این بحران شاهد اتفاقات خوب نیز بودیم؛ همچون همبستگی اجتماعی بی نظیری که در بین آحاد جامعه شکل گرفت و مصادیق بارز و نماد برجسته آن را در جهاد مؤمنانه شاهد هستیم.

 زالی با ذکر خاطراتی در این خصوص، بر ضرورت فرهنگ سازی این موضوع تأکید کرد و گفت: این کار باعث می‌شود این موضوع تقویت شده و به یک ملکه اجتماعی تبدیل شود.

وی با اشاره به فرهنگ‌سازی نوینی که در کشور با همت خیرین در حوزه‌های مختلف صورت گرفته است، خواستار حمایت و مشارکت مجمع تا پایان کرونا شد.

زالی در ادامه سخنان خود ایجاد یک پردیس متمرکز برای دانشگاه را یک اولویت و ضرورتی اجتناب ناپذیر برشمرد و به بیان توضیحاتی درخصوص  طرح ها، برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات صورت گرفته و چالش‌های موجود در این راستا پرداخت.

در ادامه نشست اعضای حاضر به بحث و بررسی درخصوص موضوعات مختلف از جمله پروژه عمرانی پردیس متمرکز دانشگاه و طرح ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مستندسازی وقایع بهداشتی و درمانی کرونا و... پرداختند و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

کد خبر 509185 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی اقدامات صورت مجمع خیرین کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در جهت حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه خصوصاً بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و اولین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

کد خبر 6082394 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • برج آزادی تهران به مناسبت روز هموفیلی «قرمز» شد
  • میانگین اجرای طرح کاداستر در اراضی کشاورزی کشور ۵۱ درصد است
  • برج آزادی تهران «قرمز» شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • سهم بالای عابران پیاده در تصادفات فوتی سال گذشته تهران
  • ۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • مبارزه با انواع بیماری و آفت در سطح دو میلیون و ۲۰۰هزار هکتار از مزارع کشور