Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی جمعه شب در مراسم بزرگداشت مقام استاد و معلم در دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد افزود: مدارس با ظرفیت تربیت نسل آینده کشور، پایگاه‌های  تمدن نوین اسلامی هستند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص تمدن نوین اسلامی ادامه داد: مراکز علمی و آموزشی آستان قدس رضوی باید سازندگان تمدن نوین اسلامی را تربیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اغلب تلاش‌ها، تدریس، کتاب خواندن و دیگر اعمال ما برای کسب عنوان است و هرآنچه با آن عنوان در تضاد باشد کنار می‌گذاریم اما شهید مطهری از آنهایی بود که در حجاب عنوان قرار نگرفت. زمانی که کتاب "داستان راستان" را نوشت، بسیاری به او اعتراض کردند که شما یک فقیه و فیلسوف هستید، این کتاب در شأن شما نیست، به نام فرد دیگری منتشرش کنید، اما ایشان نپذیرفت.  

تولیت آستان قدس رضوی، شهید مطهری را مصداق تعبیر "طبیب دوّار بطبّه" دانست و گفت: شهید مطهری همواره تهدیدهای پیش روی اسلام را رصد می‌کرد و هرگاه احساس می‌کرد از نقطه‎ای به اسلام ضربه وارد می‌شود، بی‌محابا وارد می‌شد و ملاحظه هیچ عاملی را در دفاع از اسلام نمی‌کرد.

وی با اشاره به انتشار مجله مبتذل "زن امروز" در دوره طاغوت افزود: شهید مطهری در این مجله در باره جایگاه رفیع حجاب اسلامی یادداشت می‌نوشت و به این واسطه بسیار مورد نقد و هجمه قرار گرفت. وی را از مقام و جایگاه و آبرویش می‌ترساندند اما او معتقد بود که باید از موضع دین در همین مجله دفاع کند، که چنین تصمیماتی شجاعت بسیار می‌خواست.

وی ادامه داد: شهید مطهری به خاطر خدا و حفظ اسلام در بند ملاحظات شخصی نشد. همچنین او برای کسب دانش و فهم علم، هیچ مانعی برای خود قائل نبود. نقل می‎کنند شهید مطهری برای فراگیری فسلفه هگل نزد دکتر عنایت می‌رفت تا پاسخ روشنفکران روز را به زبان خودشان بدهد.

تولیت آستان قدس رضوی ضمن تشریح نقش چهار نسل انقلاب گفت: نسل اول انقلاب با عنایت الهی و حضور شخصیت‌هایی نظیر امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شاگران امام راحل، انقلاب را خلق کردند. نسل دوم انقلاب، به تثبیت و پاسداری از نظام اسلامی به‌ خصوص در عرصه‌های جهاد و شهادت مبادرت ورزیدند.

وی با تاکید بر نقش‌آفرینی نسل‌های سوم و چهارم در آینده انقلاب اسلامی افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم مسئولیت نسل آینده را تشکیل تمدن نوین اسلامی بیان فرمودند. محل پیدایش این تمدن، مدارس و آموزش و پرورش ماست.

وی وظیفه اصلی آستان قدس رضوی را پرداختن به امور زیارت و معرفت‌افزایی دانست و اظهار داشت: در پی تأسیس مدارس امام رضا (ع) و دو دانشگاه تحت نظارت این آستان مقدس دلایل عمیق و ریشه‌داری بوده است، مدارس امام رضا (ع) باید الگو و هدفمند باشند و در جهت عملیاتی کردن اهداف متعالی و الگو دادن به نظام آموزش و پرورش کشور حرکت کنند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: ما باید برای ایجاد تحول مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب پیشگام باشیم. مدارس امام رضا (ع) باید با اجرای آزمایشی  سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک الگو برای اجرای این سند در مدارس کل کشور باشند.

وی افزود: مراکز آموزشی آستان قدس رضوی از جمله مدارس و دانشگاه‌ها، باید قابلیت تربیت افراد تأثیرگذار در تحقق تمدن نوین اسلامی را داشته باشند تا شعاع این تحول مبارک از مشهد آغاز شود و گستره کشور و فراتر از مرزها را بگیرد. وی ادامه داد: برای دستیابی به این هدف از بهترین کارشناسان کمک بگیرید، آستان قدس رضوی باید در هر حوزه‌ای اعم از اقتصادی، آموزشی و اجتماعی  الگوسازی کند.

برچسب‌ها مشهد تولیت آستان قدس رضوی  معلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد تولیت آستان قدس رضوی معلم مشهد تولیت آستان قدس رضوی معلم تولیت آستان قدس رضوی تمدن نوین اسلامی آموزش و پرورش معظم انقلاب شهید مطهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، مراسم وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ره) و استقبال از پرچم متبرک آستان مقدس حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام روز سه شنبه (۴ اردیبهشت) بعد از نماز مغرب و عشا با حضور هیئت اعزامی آستان قدس رضوی و ایرانیان دوستدار حریم اهل بیت علیهم السلام در محل رایزنی کشورمان برگزار شد. 

 در این مراسم حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، گفت: عشق به اهل بیت (ع) خصوصا امام رضا (ع) همواره در قلب ایرانیان موج زده است. 

وی با اشاره به زنده نگه داشتن امر اهل بیت (ع)؛ تصریح کرد: امام رضا علیه السلام می‌فرمایند النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا؛ یعنی اگر مردم زیبایی‌های سخنان ما را می‌شناختند، بی‌شک از ما پیروی می‌کردند. 

ارزانی عنوان کرد: استقبال از پرچم متبرک آستان علی بن موسی الرضا (ع) جلوه‌ای از ارادت شیعیان به خاندان عصمت و طهارت است و این ارادت از هویت دینی و مذهبی ما نشأت گرفته است. 

ارزانی ضمن خوش آمدگویی به دوستداران، میهمانان و خادمان حرم رضوی، گفت: با هماهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و به دعوت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و بنیاد قرآنی رستو حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، امیر مهدی حکیمی، مدیر عامل موسسه آفرینش‌های هنری، مهندس مسعود فرزانه، مدیر عامل موسسه چاپ و انتشارات و جعفر مروارید، معاون طرح و برنامه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی به مالزی سفر کرده اند. 

وی عنوان کرد: هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در پی سفر جمعی از اندیشمندان و فعالان فرهنگی بنیاد رستو به ایران و دیدار با برخی از مدیران آستان قدس رضوی به مالزی سفر کرده اند که تبادل تجربیات مشترک در زمینه‌های قرآنی، چاپ کتاب قرآن مشترک، آموزش‌های هنر اسلامی و مرمت نسخ خطی و همچنین چاپ کتب مشترک در خصوص فلسطین از اهداف این سفر است. 

در ادامه حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز خدمت به بارگاه مطهر رضوی را توفیق بی‌مانندی دانست و گفت: خدمت به خاندان اهل بیت علیهم السلام عزت آفرین است. 

وی با اشاره به اینکه وجود حرم امام رضا علیه السلام در ایران بزرگ‌ترین ظرفیت معنوی، معرفتی، فرهنگی و ایمانی است، گفت: ظرفیت معنوی و فرهنگی که در حرم رضوی وجود دارد موجب شده تا زائرانی که جهت زیارت به حرم مشرف می‌شوند، این نقطه را شروع تحول فردی خود قرار دهند. 

در ادامه این برنامه قرائت دعای توسل و مداحی توسط حسین تفرشی در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. 

بازدید از موزه شهر ملاکا، دیدار با مدیران بنیاد نشر و کتابت قرآنی رستو و بازدید از این مجموعه، بازدید از مرکز هنر‌های اسلامی مالزی، بازدید از کالج اسلامی الصوفا و دیدار با تامان داتو احمد رازلی و پاسداشت وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی (ره) از برنامه‌های این هیئت به مالزی بوده است. 

دیدار و گفتگو با، ولی الله محمدی سفیر جمهوری اسلامی در مالزی با حضور میهمانانی از بنیاد رستو، اهدای فرش منقش به تصویر داتوک عبداللطیف از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی و بازدید از مجموعه کتابخانه و نمایشگاه علمی تمدنی الحمرا ایستک در کوالالامپور از برنامه‌های هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در روز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) است. 

گفتنی است، در بازدید از بنیاد قرآنی رستو و دیدار با پروفسورعبداللطیف رئیس بنیاد رستو؛ قرآن ویژه مردم فلسطین که صرفا به منظور حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده غزه به چاپ رسیده است به این هیئت اهدا شد.

دیگر خبرها

  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • خدمت به خاندان اهل بیت علیهما السلام عزت آفرین است
  • استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • مراسم معارفه حجت‌الاسلام عبدالعلی توجهی، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد
  • اهداء قرآن ویژه فلسطین به هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در کشور مالزی