Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:03:48 GMT

ساخت و سازهای غیراصولی در مسیر مناطق نمونه گردشگری ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۴۱۳۶

ساخت و سازهای غیراصولی در مسیر مناطق نمونه گردشگری ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، نادر فلاحی صبح شنبه در بازدید از منطقه نمونه گردشگری سردابه و پروژه قیه‌سویی بیان کرد: به منظور بررسی مسائل و مشکلات پیشرفت پروژه‌ها و تصمیم‌گیری برای حل مشکلات در آنها بازدیدها و برگزاری جلسات در محل اجرای پروژه‌های در دست اجرا برگزار می‌شود.

وی افزود: یکی از مسائلی که با برگزاری چنین جلساتی در محل پروژه پیگیری می‌شود امکان برنامه‌ریزی درست بر اساس واقعیت است تا از نزدیک در جریان این مسائل و مشکلات قرار گرفته و اقدامات راهبردی برای حل آنها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: از جمله تصمیماتی که در راستای ساماندهی محوطه سردابه مصوب شد، ساماندهی مسیر دسترسی بود که سال گذشته فاز نخست آن با اعتبار یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان اجرا و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و مقرر شد با جلب مشارکت دستگاه‌های مرتبط بقیه مسیر نیز ساماندهی شود.

فلاحی برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره گردشگری و برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی را از موضوعات دیگر مورد بحث برشمرد و گفت: معاونت‌های گردشگری و صنایع دستی با همکاری سرمایه‌گذاری این مهم را انجام خواهند داد.

وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره گردشگری و برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی علاوه بر تأثیرگذاری برای ماندگاری بیشتر مسافران، فرصتی است تا تولیدات صنایع دستی نیز معرفی و عرضه شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به ممنوعیت هرگونه ساخت و ساز بی‌رویه و غیراصولی در مسیر منتهی به مناطق نمونه گردشگری در استان اظهار کرد: تمامی اقدامات در این مناطق باید مصوبه لازم را از کمیته فنی این اداره کل دریافت کنند تا امکان اجرا داشته باشند.

فلاحی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه گردشگری منطقه نمونه گردشگری سردابه افزود: امیدواریم این اقدامات در مسیر توسعه گردشگری منطقه جهشی اساسی ایجاد کند.

احداث ۱۴ واحد بوم گردی در قالب پروژه قیه‌سویی

سرمایه‌گذار پروژه قیه‌سویی سردابه نیز با قدردانی از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته گفت: ساماندهی مسیر دسترسی یکی از مهمترین موانع ورود گردشگران به منطقه با وجود ظرفیت‌های منطقه نمونه گردشگری قیه‌سویی بود که سال گذشته اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شد که شایسته قدردانی است.

سلیمان‌زاده بیان کرد: ایجاد استخر روباز سنتی به دلیل گوگردی بودن آبگرم این منطقه یکی از ضروریات پیشرفت پروژه بود که در طرح این استخر سعی بر آن شده تا از مصالح متناسب با زیست‌بوم منطقه استفاده شود.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و هدف گذاری‌های انجام شده در بازه زمانی سه ماهه امکان بهره‌برداری از این پروژه وجود خواهد داشت.

سرمایه‌گذار پروژه قیه‌سویی سردابه اظهار کرد: احداث ۱۴ واحد بوم گردی یکی از برنامه‌ها در راستای پیشرفت پروژه و از ملزومات منطقه نمونه گردشگری است که انتظار می‌رود میراث فرهنگی با برگزاری دوره‌های آموزشی برای متولیان در این حوزه در جهت ارتقای سطح کیفی این واحدها مؤثر باشد.

کد خبر 4920583

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی اردبیل جاذبه های گردشگری اردبیل ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا ایلام شهرکرد ماه مبارك رمضان گرگان بیرجند زلزله کمک به نیازمندان مواسات بارش باران منطقه نمونه گردشگری صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان در نشست مدیران شهرستان‌ها و معاونان اداره کل در شهرستان ملایر گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش خواهیم کرد تا کارگاه‌های آموزش رایگان صنایع دستی در استان همدان پربار تر از سالهای قبل در راستای رونق اشتغال و تولید برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در ملایر با تلاش مردم و مسئولان شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی بوده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و هنرمندان و مسئولان شهرستان بخصوص فرماندار، شهردار و اعضا شورای شهر و اصناف همواره در جشنواره و رویدادها پای کار بوده و فعالیت خوبی را در راستای رونق گردشگری و صنایع دستی این شهرستان انجام داده‌اند که نتایج آن را به زودی شاهد خواهند بود.

وی افزود: در شهرستان ملایر در حوزه مرمت یخچال میرفتاح، مرمت بازار و سراها، طرح مطالعه بافت تاریخی ملایر و ایجاد بازارچه صنایع دستی اعتبارات مناسبی برای این شهرستان لحاظ شده که امیدواریم با تخصیص اعتبار شاهد فعالیت خوب عمرانی در حوزه میراث فرهنگی در این شهرستان باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است که در حوزه صنایع دستی فعالیت‌های خوبی را در راستای تحقق منویات رهبری می‌توان انجام داد و با برپایی کارگاه‌های آموزش رایگان در توسعه این حوزه تلاش بیشتری باید انجام شود که کارگاه‌های آموزش صنایع دستی امسال با قدرت در همدان اجرا خواهد شد.

معصوم علیزاده اضافه کرد: نشست‌های شهرستانی مدیران و معاونت‌ها، در راستای هم‌افزایی، تبادل نظر، آشنایی با فعالیت‌ها و تبادل افکار انجام می‌شود که قطعاً مثمر ثمر خواهد بود.

کد خبر 747645

دیگر خبرها

  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان