Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@05:14:34 GMT

افزایش علائم کووید ۱۹ با گسترش همه‌گیری

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۵۱۶۵

آفتاب‌‌نیوز :

پزشکان می‌گویند که تقریبا هر هفته بر فهرست علائم کروناویروس افزوده شده است. ویروسی که با علائم مشابه با آنفلوآنزا همچون لرز، سردرد و تب خود را نشان داد به سرعت طی سه ماه گذشته با علائم مختلفی ظاهر شد به طوری که تقریبا تمامی اعضای بدن از مغز تا کلیه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

متخصصان انگلیسی اظهار داشتند: بیشتر ویروس‌ها به دو روش باعث بیماری می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس ها می توانند در محلی که تکثیر می شوند به بافت آسیب برسانند یا ممکن است به عنوان عوارض جانبی سیستم ایمنی بدن که با بیماری مقابله می کند آسیب زننده باشد.

به طور مثال پزشکان بر این باورند که بیماری کووید۱۹ عامل بستری شدن تعدادی کودک در بیمارستان‌های نیویورک، لندن و پاریس طی چند هفته اخیر بوده است. این کودکان به دلیل ابتلا به نوعی اختلال التهاب زای نادر در بیمارستان بستری شده اند. این بیماری بیشتر کودکان را درگیر می‌کند؛ بیماری که جداره های عروق را درگیر کرده و نارسایی اندام‌ها را به دنبال دارد.

در مطالعاتی که در هفته های اخیر انجام گرفته بر دیگر تاثیرات مخرب بیماری کووید ۱۹ بر بدن از جمله سکته مغزی و نارسایی قلبی تاکید شده است. همچنین بررسی ها حاکی از آن است که بیماری کووید ۱۹ موجب بروز عارضه ای جدی در مجاری ادراری و آسیب دیدگی مزمن کلیوی می‌شود. این ویروس حتی می‌تواند منجر به بروز تغییرات چشمگیری در هورمون‌های مردانه شود.

به گزارش ژاپن تودی، کارشناسان و ویروس شناسان می‌گویند البته ابتلا به بیماری کووید ۱۹ لزوما بدان مفهوم نیست که باعث ایجاد علائم گسترده‌ای در هر بیمار می‌شود اما درصورتی که کووید ۱۹ بیماری شایعی باشد، مشاهده عوارض و پیامدهای نادر نیز به دفعات بیشتری اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس بیماری کووید کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علایم ام اس، غیرقابل پیش‌بینی هستند و شدت آن‌ها نیز می‌تواند متفاوت باشد. در حالی‌که برخی افراد دچار خستگی و بی‌حسی می‌شوند موارد شدید ام اس می‌تواند باعث فلج شدن، از دست دادن بینایی و کاهش عملکرد مغز شود.

در ادامه با نشانه‌های ام اس بیشتر آشنا شوید.

رایج‌ترین علائم ام اس 

ابتدا باید بگوییم که ام اس یک بیماری مادام‌العمر است، اما می‌توان آن را مدیریت کرد و محققان نیز به‌طور مداوم به دنبال درمان‌های موثرتر برای آن هستند. موارد زیر به شما کمک می‌کنند تا بدانید نشانه‌های ام اس چیست. این مشکلات ممکن است ابتدا بسیار کم باشند و به مرور تشدید شوند.

 خستگی

مشکلات بینایی

بی‌حسی و گزگز

اسپاسم عضلانی، سفتی و ضعف

مشکلات حرکتی

درد

مشکلات مربوط به تفکر، یادگیری و برنامه ریزی

افسردگی و اضطراب

مشکلات جنسی

مشکلات مثانه

مشکلات روده

مشکلات گفتاری و بلع

البته اکثر افراد مبتلا به ام اس فقط تعداد کمی از این علائم را دارند. اگر نمی‌دانید که علائم ام اس چیست، اما نگران هستید که ممکن است علایم ام اس را داشته باشید به پزشک عمومی مراجعه کنید. علائم این بیماری می‌تواند شبیه به چندین بیماری دیگر باشد؛ بنابراین لزوماً توسط ام اس ایجاد نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید