Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-29@07:59:07 GMT

کشف بيش از 28 هزار عدد داروي قاچاق در شلمچه

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۷۶۴۵

کشف بيش از 28 هزار عدد داروي قاچاق در شلمچه

خبرگزاری آریا- فرمانده مرزبانی استان خوزستان از کشف بیش از 28 هزار عدد داروی قاچاق هنگام خروج از کشور در مرز شلمچه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پلیس، سردار "لطفعلی پاکباز" در تشریح این خبر اظهار داشت: مرزبانان هنگ مرزی خرمشهر مستقر در نوار مرزی شلمچه، روز گذشته در یک عملیات برنامه‌ریزی شده از خروج یک محموله داروی قاچاق از کشور جلوگیری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ماموران در نتیجه ساعت ها کار اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر خروج داروهای قاچاق مطلع شدند و بلافاصله با اجرای کمین هدفمند فرد قاچاقچی را هنگام نزدیک شدن به مرز شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
سردار پاکباز تصریح کرد: در پاک سازی از محل و بازرسی دقیق از وسایل متهم 28 هزار و 512 عدد انواع قرص، آمپول و .... به ارزش 2 میلیارد ریال کشف شد.
فرمانده مرزبانی استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این خصوص پرونده اولیه تشکیل و متهم به همراه داروهای کشف شده تحویل مراجع ذی صلاح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کشف قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۷۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی توزیع داروخانه ای متادون/ توزیع دارو باید کنترل شود

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع توزیع متادون در سطح ۴۰۰ داروخانه منتخب وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با گلایه‌ها و انتقاداتی همراه بوده است. زیرا، کانون کشوری پزشکان درمانگر اعتیاد معتقد است که سیاست توزیع و عرضه داروهای مخدر از طریق داروخانه‌ها، غیرقانونی است.

طبق کنوانسیون جهانی ۱۹۶۱ که ایران نیز جزو آن است، تعهد شده که داروهای تحت کنترل می‌بایست در محلی که پزشک، پرستار و تجهیزات احیا موجود است استفاده شده، که قطعاً داروخانه هیچ شباهتی با آن ندارد.

بنابر اظهارات کارشناسان دارو، توزیع هر دارویی اگر تحت کنترل نباشد، با مشکلاتی همراه خواهد شد و این موضوعی است که برای توزیع داروهای مخدر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اصولاً، داروخانه به عنوان مکان مورد اعتماد برای توزیع دارو شناخته می‌شود و مردم نیز فکر نمی‌کنند که داروهای مصرفی؛ ضرری داشته باشد. این در حالی است که دسترسی آسان به داروهای مخدر؛ بسیار خطرناک است و به همین علت، کانون کشوری پزشکان درمانگر اعتیاد اعتقاد دارد که داروهای مخدر نباید به داروخانه‌ها داده شود.

از سوی دیگر، موضوع گردش مالی توزیع متادون مطرح است که گفته می‌شود سالی ۳ هزار میلیارد تومان پول خرید مراکز درمان اعتیاد از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.

از طرفی سازمان غذا و دارو به بهانه نبود نظارت کافی بر معاونت‌های غذا و دارو در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و وجود نشت دارو از آنها، توزیع دارو را به ۴۰۰ داروخانه منتخب واگذار کرده است.

حال این سوال مطرح است که این تصمیم و سیاست در توزیع متادون، بر چه اساسی اتخاذ شده و چرا سازمان غذا و دارو، به نظرات کارشناسی در این حوزه توجه نمی‌کند. ضمن اینکه باید ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در این ارتباط، نظر کارشناسی بدهد.

موضوع گردش مالی متادون و سودآوری که برای داروخانه‌های منتخب توزیع کننده این داروی مخدر دارد؛ واکنش انجمن داروسازان ایران را نیز در پی داشته است. به طوری که شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در نامه‌ای به رئیس سازمان غذا و دارو، به نحوه توزیع داروها در سطح داروخانه‌ها انتقاد کرده است.

در قسمتی از نامه رئیس انجمن داروسازان ایران، آمده است که «سیاستگذاری‌های شتابزده و بعضاً مغایر قوانین طی ادوار قبلی سازمان غذا و دارو، عوارض متعدد از جمله اختلاف نظرهای موجود فعلی در نحوه ادامه فعالیت و ارائه خدمت در مراکز MMT و جایگاه قانونی محل عرضه داروهای آگونیست و تحت کنترل را ایجاد نموده است».

در این نامه عنوان شده است: «این رویه تصمیم گیری نادرست نه تنها طی سال‌های اخیر متوقف نگردیده، بلکه دامنه آن به سایر داروها و کالاهای سلامت محور نیز تسری یافته است».

به نظر می‌رسد، یک سوال بی پاسخ مانده است؛ چرا توزیع متادون به داروخانه‌های منتخب سپرده شده است.

کد خبر 6062751 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تردد بیش از ۱۴۲ هزار مسافر در پایانه‌های مرزی خوزستان
  • کامیون بار مرغ زنده قاچاق در مرز‌های میانی سیستان و بلوچستان توقیف شد
  • چگونه می توانیم به داروهای کمیاب دسترسی پیدا کنیم
  • کشف بیش از یک میلیون عدد داروی قاچاق توسط مرزداران سیستان و بلوچستان
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند
  • انواع داروی مخدر از یک عطاری کشف و ضبط شد
  • ◄ داروهای ممنوعه برای رانندگان کامیون ترانزیت کدامند؟ + جزئیات
  • کشف و ضبط انواع داروی مخدر از یک عطاری
  • کشف محموله داروی قاچاق توسط مرزداران سیستان و بلوچستان
  • چرایی توزیع داروخانه ای متادون/ توزیع دارو باید کنترل شود