Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حسین مدرسی‌فر با بیان این‌که بیماری کرونا یک بیماری عفونی است گفت: با توجه به میزان سرایت و سرعت شیوع این بیماری و ناشناخته بودن رفتار آن، مبارزه با آن اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین منظور شرکت فولاد مبارکه  از  بدو    ورود  این ویروس به کشور، با تشکیل کمیته بحران کوشید با انجام اقدامات پیشگیرانه، از شیوع بیماری در میان کارکنان جلوگیری، و شرایط لازم را برای تداوم تولید با اولویت حفظ سلامتی کارکنان مهیا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هرچند در زمینۀ شیوۀ مقابله با شیوع ویروس کرونا در بین کارکنان صنایع کشور، با توجه به اینکه این بیماری چندان شناخته‌شده نیست، تجارب کافی وجود ندارد؛ با این حال وزارت بهداشت و درمان پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های مهم و مفیدی ارائه داده که تمامی آن‌ها مدنظر شرکت فولاد و کمیته بحران قرار گرفته و اجرا شده است.

مدیر بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و محیط‌زیست فولاد مبارکه از غربالگری و بیماریابی کارکنان به‌عنوان یکی از موارد اجراشده در فولاد مبارکه نام برد و گفت: هنگام حضور کارکنان در محل کار، در یک مقطع زمانی، معمولا تراکم‌ جمعیتی ایجاد می‌شود و این امر شرایط شیوع بیماری را تشدید می‌کند؛ بنابراین باید با توجه و دقت ویژه‌ای موارد لازم را پیگیری می‌کردیم. به همین منظور غربالگری و بیماریابی کارکنان و پیمانکاران طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان، برنامه‌ریزی و در دو بخش خود اظهاری و نمونه‌گیری خون و آزمایش‌های پاراکلینیکی در دستور کار قرار گرفت و اجرا شد.

وی در تشریح چگونگی اجرای این برنامه‌ها اظهار داشت: در مرحلۀ اول که در ابتدای سال 1399 برنامه‌ریزی شد، با استفاده از دستورالعمل‌های مربوطه و بهره‌گیری از زیرساخت‌های شرکت، پرسشنامۀ خود اظهاری کارکنان تدوین و روی پرتال کارکنان قرار گرفت و با اطلاع‌رسانی به‌موقع، تاکنون سه بار این غربالگری انجام شده و نتایج آن برای بیماریابی،جلوگیری از حضور در محل کار و گذراندن دورۀ قرنطینه و نقاهت استفاده شده است. در این زمینه، پس از اجرای خوداظهاری، با توجه به علائم بالینی ثبت‌شدۀ کارکنان، واحد طب کار و درمان با تیم متخصص پزشکی خود با تماس تلفنی با فرد مشکوک، شرح‌حال ثانویه وی را ثبت و اقدامات لازم را برای حضور یا غیبت وی در محل کار انجام می‌دهند. بدون شک مشارکت حداکثری و کامل کارکنان شرکت و پیمانکاران در این طرح عظیم که می‌توان گفت بزرگ‌ترین طرح غربالگری و بیماریابی در صنعت کشور به شمار می‌آید قابل تقدیر است.

 مدرسی‌فر در خصوص اجرای مراحل بعدی این اقدامات گفت: در مرحلۀ بعدی و در راستای اجرای پروتکل‌های مصوب وزارت بهداشت، برای چگونگی بازگشت به کار کارکنان بعد از تعطیلات برنامه‌ریزی شد و تست‌های پایش و غربالگری اولیه از طریق آزمایش‌های پاراکلینیکی خون انجام گرفت تا وضعیت کارکنان مشکوک جهت تست PCR و Elisa مشخص گردد و از ورود بیماران به محل کار جلوگیری شود.

در این برنامه که با دستور مدیریت عالی سازمان و با همکاری واحدهای بهداشت حرفه‌ای ایمنی و محیط‌زیست، امور اداری، حراست و مدیریت نواحی تولیدی و خدمات فنی و پشتیبانی انجام شد، کارکنان سازمان به دو گروه روز کار و شیفت تقسیم‌بندی شدند و آزمایش‌ها انجام شد.

وی با تأکید بر این‌که این پروتکل‌ها برای پیمانکاران نیز اجرا شده ادامه داد: این غربالگری هم برای کارکنان امانی و هم پیمانکاران فولاد و در مجموع برای حدود 24 هزار نفر انجام شده است. در این زمینه پس از خون‌گیری از افراد، نتایج آزمایش‌ها پس از 24 ساعت مشخص و برای انجام غربالگری‌های ثانویه در اختیار واحد طب کار و درمان قرار می‌گیرد. امیدواریم این فعالیت‌ها به ایمنی کارکنان در مقابل ویروس کرونا، تداوم تولید و رسیدن به هدف سال 1399 که مقام معظم رهبری آن را «جهش تولید» نام‌گذاری کرده‌اند، بینجامد.

مدیر بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و محیط‌زیست فولاد مبارکه در بخش پایانی سخنان خود گفت: از تلاش مدیران، کارکنان و تمامی افرادی که در غربالگری مشارکت کردند و همچنین از سعۀ ‌صدر و مشارکت همه‌جانبۀ کارکنان شرکت برای حفظ سلامت خود و دیگران تشکر و قدردانی می‌کنم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعطیلات شرکت فولاد فولاد مبارکه محیط زیست ویروس فولاد مبارکه پروتکل ها آزمایش ها انجام شد محل کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • آغاز ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد