Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال کنندگان این حوزه می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکه‌های اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفن‌های همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آنها بتوانند از فعالیت‌های بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها چهره‌های هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: ویدئویی وحشتناک از بارش تگرگ در اینستاگرام خانم بازیگر ؛ قدردانی مجریان تلویزیون از مدافعان سلامت ؛ تصمیم جدید خیرابی و فرزین در روزهای کرونایی 

در ادامه می‌توانید بخشی از فعالیت‌های هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی در فضای مجازی را مشاهده کنید.

 

جواد عزتی، بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرامش تولد رضا عطاران را تبریک گفت.

 

ژاله صامتی، بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها در مجموعه زیرخاکی در شبکه یک سیما ایفای نقش می‌کند، تصویری از خود در این سریال منتشر کرده و نوشته است:

"خوشحالم و خداروشکر که با زیرخاکی حالتون خوبه"

 

کاوه سماک‌باشی، که در فصل سوم بچه مهندس در نقش تینوش وصال به ایفای نقش می‌پردازد، با انتشار تصویری در اینستاگرامش نظر مخاطبان را درباره این سریال پرسید:

"نظرتون راجع به قسمت امشب چی بود!؟
دوستون دارم
بچه مهندس فصل سه"

 

محمدرضا شریفی‌نیا، از بازیگران قدیمی و شناخته شده صدا و سیما ویدئویی جالب از تلاش خستگی ناپذیر یک خرس را برای عبور از مسیری دشوار و رسیدن به مادرش در صفحه اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

نعیمه نظام‌دوست، بازیگر سینما و تلویزیون با به اشتراک گذاشتن بخشی از فیلم سینمایی "هزارپا" در صفحه اینستاگرامش، تولد رضا عطاران را تبریک گفت و نوشت:

" تولدت مبارک رضا عطاران عزيز و مهربون ، رفيق قديمي و همكار خوبم ، سالهاست كه ميشناسمت و خدارو شكر ميكنم هنوز همون خوب ديروزي ، وقتي تو كارت اينهمه محبوب تر و مشهور تر شدي ، اخلاقت ، مرامت ، مهربونيت نه تنها كم نشده بلكه هر روز بيشتر شده ، تغيير نكردي چون نابي ، تغيير نكردي چون خالصي ، تغيير نكردي چون اصالت داري و زياد اين دنيا و تعريف و تمجيدها و حتي انتقادها روت تاثير بد نميذاره ، ميدوني كه هيچ چيزي در جهان اينقدر جدي و موندگار نيست كه بخواي خودت و وجود پاكت وفراموش كني ، وتمام اين زرق و برق دنيا فاني و فراموش شدنيه ،اميدوارم همينطور خوب بموني و بدرخشي و ماهم از حضور پرمهرت وهنر بي كرانت لذت ببريم و افتخار كنيم به اين دوستي و همكاري و اينهمه خالص بودن ... بدرخش رفيق كه دنيا به درخششت هنوز نياز داره ، تولدت هزاران بار مبارك رضا عطاران عزيز و دوستداشتني"

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

مسیح عدل پرور، که همراه با آرش عدل پرور تحت عنوان " مسیح و آرش"  در زمینه موسیقی فعالیت می‌کند، به مناسبت روز تولدش پستی منتشر کرده و نوشته است:

"خدارو شکر ميکنم برای داشتن شماها
برای اينکه ۲ سال کنار هم تونستيم بهترين روزهامون رو بسازيم
تونستيم با ۴۷۶ سانس اجرا سال ۹۷ و ۹۸ رو به اسم خودمون در صدر جدول جشن بگيريم
تونستيم کنار هم با بيش از ۵۰۰ ميليون بازديد رکورد بهترين موزيک های سال رو داشته باشيم
تونستيم بيشترين اجراهای خارج از کشورو به اسم خودمون کنيم
ازاين که سالها صبر کردم پشيمون نيستم.
امسال بدون شک کنار هم سال ۹۹ رو ميترکونيم
بازهم با اختلاف
ممنون از بهترين فن ها که برای خودمونن
ممنون از بهترين نوازنده های کشورمون ،که پا به پای ما اين رکورد رو ثبت کردن....
دلم بد برای جاده های عشق تنگ شده که ما رو هر روز به هم مي‌رسوند......
دوستون دارم از صميم قلبم براتون بهترين‌ها رو آرزو مي‌کنم "
اردیبهشتی

 

پیمان معادی، بازیگر سینما و تئاتر، پستی را در صفحه اینستاگرامی خود به اشتراک گذاشته و نوشت:

"مرد متفكر اثر اگوست رودين
The Thinker by Auguste Rudin"

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرمندان در فضای مجازی اینستاگرام هنرمندان سینما و تلویزیون بازیگر سینما رضا عطاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد

پل شریدر که به زودی با جدیدترین فیلمش راهی جشنواره کن می‌شود، پنج سال قبل در چنین روزی به بهانه حشنواره جهانی فیلم فجر در تهران حضور داشت و از سینمای ایران و آینده سینما صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، تا پیش از شیوع کرونا و تغییرات مدیریتی در سینما، چند سالی بود که جشنواره فیلم فجر نه فقط در بهمن‌ماه بلکه در اردیبهشت‌ماه با ساختار و شمایلی متفاوت برگزار می‌شد و میزبان سینماگران و فیلم‌هایی از کشورهای دیگر بود.  

جشنواره جهانی فجر با وجود برخی انتقادهایی که در داخل کشور نسبت به آن مطرح می‌شد، جایگاهی پیدا کرده بود که در همان چند دوره‌ی برگزاری چهره‌های بنامی از سینمای دنیا را به ایران کشاند از جمله پل ژوزف شریدر که درست در همین روز چهارم اردیبهشت‌ماه در نشستی خبری در پردیس سینمایی چارسو مقابل خبرنگاران ایرانی نشست.

شریدر -فیلمنامه‌نویس و کارگردان مشهور امریکایی - که فیلمنامه‌های «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین» ساخته مارتین اسکورسیزی را نوشته و در روزهای گذشته فیلم جدیدش با نام «اوه، کانادا» به بخش مسابقه اصلی جشنواره کن راه یافته است، اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به جشنواره جهانی فجر در تهران آمد و پس از برگزاری یک کارگاه فیلمنامه نویسی، در یک نشست خبری پاسخگوی سوال‌ اهالی رسانه شد.

او در آن نشست با اشاره به اینکه «در دنیا چند فستیوال هستند که می‌توان جشنواره جهانی فجر را با آن‌ها مقایسه کرد مثل جشنواره تورنتو ولی از ابعاد این جشنواره و تعداد فیلم‌های حاضر در آن شگفت‌زده شدم» درباره آشنایی‌ خود با سینمای ایران گفته بود: «درباره جایگاه سینمای ایران که تردیدی نیست چون جایگاه ویژه‌ای دارد. در ۱۵ سال گذشته (تا سال ۱۳۹۸) سه نهضت ملی سینمای ایران، رومانی و آرژانتین شکل گرفته و همیشه این انتظار می‌رود که در هر جشنواره‌ای از سینمای ایران فیلمی حضور داشته باشد.  برای بیشتر ما در غرب، سینمای ایران با کیارستمی شروع شد ولی بعد به فرهادی رسیدیم و حالا هم فیلم‌های دیگری هستند. یکی از دوستان من گادفری چیشایر (منتقد آمریکایی) است که فیلم‌های ایرانی زیادی دیده و کتابی درباره سینمای ایران می‌نویسد و به من فیلم‌های ایرانی پیشنهاد می‌دهد.»

شریدر که سال گذشته در جشنواره فیلم ونیز با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری تقدر شد، درباره آینده سینما با وجود شبکه‌های مختلف و کمپانی‌هایی مثل نتفلیکس بیان کرده بود: «من فکر می‌کنم در این صد سال هرچه آموختیم خیلی به کارمان نیاید چون همه چیز تغییر کرده، مدت زمان فیلم‌ها عوض شده و اینکه کجا فیلم ببینیم و چگونگی پخش و عرضه، همگی تغییر کرده است. قبلاً فکر می‌کردم در یک مقطع گذار هستیم ولی الان فکر می‌کنم در یک مقطع گذار دائم هستیم. الان دیگر بازار هدف، آمریکایی‌ها نیستند بلکه برای چینی‌ها می‌سازیم.»

وی همچنین با اشاره به رشد روزافزون تکنولوژی گفته بود: «در حالی‌که فیلم‌ها منحصر به کلاس خاصی از فیلم‌سازان بودند، تکنولوژی این مرزها را شکسته و هر کسی می‌تواند فیلم بسازد. پس خبر خوب برای آینده سینما این است که هر کسی می‌تواند فیلم بسازد ولی خبر بد این است که دیگر نمی‌شود امرار معاش کرد.»

شریدر در بخشی دیگر از آن نشست درباره اینکه به نظر می‌رسد شناختش از سینمای ایران بیشتر با فیلمسازانی باشد که به نوعی سیاسی شناخته شده‌اند، بیان کرده بود: «تا جایی که من می‌دانم دو نوع سینما در ایران وجود دارد؛ یکی برای مجامع عمومی است و یکی هم داخلی و من بیشتر فیلم‌هایی را دیده‌ام که بیرون نمایش داشته‌اند، اما فیلم‌هایی را که درباره جنگ بوده چون خارج از کشور چندان نمایشی نداشته مسلماً ندیده‌ام. شما مثل فیلیپین دو سینمای داخلی و خارجی دارید و به همین دلیل دو جشنواره فجر هم دارید. با این حال من هیچ‌کدام از کارگردان‌ها مثل کیارستمی، فرهادی و پناهی را سیاسی نمی‌دانم ولی می‌دانم فیلم‌های سیاسی جذابی می‌شود اینجا ساخت.

این فیلمساز امریکایی در آن مقطع در واکنش به تحریم‌های رییس جمهور وقت ایالات متحده (دونالد ترامپ) علیه ایران و آسیب‌های آن به هنرمندان و سینما با ابراز تأسف از تحریم‌ها اظهار کرده بود: «الان دورانی است که نمی‌شود به امریکایی بودن افتخار کرد، در حالی که من همیشه و حتی زمان جنگ ویتنام به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم. در حال حاضر آنچه پیش آمده به بهانه تغییر رژیم ایران و در واقع برای دستیابی به نفت و منابع طبیعی شما است و این چیزی است که در ۱۰۰ سال گذشته وجود داشته و تأثیر یک هنرمند در مقایسه با ماشین پروپاگاندا خیلی اندک است. به همین دلیل به نظرم این وضعیت بسیار عذاب‌آور است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعتراض سینماگر مطرح آمریکایی به فهرست برترین فیلم‌های تاریخ سینما اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد غافلگیری‌های جشنواره کن ۷۷ برای عاشقان سینما

دیگر خبرها

  • فیلم| سحر دولتشاهی کاریکاتور خودش و پیمان معادی را استوری کرد
  • (ویدیو) بازیگر معروف «نون خ» و خواستگاری از دختر ترامپ!
  • حذف الهلال دامن خواننده کویتی را گرفت! (عکس)
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۸ هشتم کامل
  • مریلا زارعی قاتل زنجیره‌ای سریال افعی تهران است؟ | ویدئو
  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • (ویدئو) سحر دولتشاهی کاریکاتور خودش و پیمان معادی را استوری کرد
  • خاطره بامزه جواد رضویان از فحش دادن رضا عطاران به مهران غفوریان (فیلم)