Web Analytics Made Easy - Statcounter

دایی سریال رمضانی تلویزیون به حرص و جوش‌هایی اشاره می‌کند که در پشت صحنه بارها نسبت به دیالوگ‌های اغراق شده از خودش بروز داده است؛ او معتقد است که این دست کارها نیاز به تأمل بیشتری دارد و البته کسی که "پدرپسری" را می‌بیند کانال عوض نمی‌کند. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۵ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها ماراتن سریال‌های رمضانی تلویزیون برقرار است؛ ساعت به 19 می‌رسد شبکه 5 سیما سریال "پدر پسری" محمدرضا حاجی‌غلامی را روی آنتن می‌برد، شاید یکی از نقاط عطف این سریال در تنظیم مناسب کنداکتورش باشد که در سنوات قبل، به دلیل پخش ساعت 23، باعث می‌شد سریال کمتر دیده شود و حالا این زمان، دومین نوبت پخش سریال "پدر پسری" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی که داستا‌ن‌ها و روایت‌های اپیزودیکش تا به امروز نتوانسته مخاطب را به خودش جذب کند. در صورتی که سریال‌های اپیزودی جزو پربیننده‌های تلویزیون محسوب می‌شوند، همان‌طور که سریال "سرگذشت" این نوید را به تلویزیون داد که به سمت کار اپیزودی برود موفق می‌شود. اما به تعبیر منتقدین و کارشناسان، حساب شده و با تأمل؛ همان اعتقادی که مهران رجبی بازیگر سریال "پدر پسری" دارد. 

سریالی که از کتاب "آخرین نشان مردی" به قلم مهرداد صدقی اقتباس کرده و با زبان طنز به سراغ روایت‌های خانوادگی رفته است. سریالی که تصویربرداری‌اش ادامه دارد و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی قسمت‌های 24 به بعد را برای پخش در روزهای پایانی رمضان و حتی بعد از ماه مبارک،‌ آماده می‌کنند. داستان درباره آدمی است که بازنشسته شده (عزت‌الله مهرآوران) و برای اوقات فراغت خود دنبال مشغولیت است. تلویزیون روی اپیزودسازی سرمایه‌گذاری مجدد کرده اما هنوز این توفیق نصیبِ سریالی همچون "پدرپسری" نشده است و نتوانسته مخاطب را با روایت‌های درگیر کند. هم از حیث رمضانی بودن سریال مناسبی برای این ایام نیست و هم از حیث طنز و حرف‌های گفتنی خانوادگی و اجتماعی نتوانسته طعنه به سریال‌های خوش فرم فانتزی همچون "همسران" بزند. 

یکی از نکاتی که کارگردان سریال پیش از شروع با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  مطرح کرد طنزی که موقعیت‌ساز، سرگرم‌کننده و نشاط‌آور است اما هیچ‌کدام از این المان‌ها هنوز در جریان پخش به چشم نمی‌خورد. البته که خانوادگی بودن و ارتباط پدر و پسر و همسر و بقیه موارد را به نمایش درمی‌آورد و سعی در نمایشی خانوادگی دارد اما هنوز به توفیقی در این راستا نرسیده است.

برخی از سریال‌ها بعد از چند قسمت توانسته‌اند با مخاطب ارتباطشان را عمیق‌تر کنند حتی کارگردان سریال هم تأکید کرده است که باید چند قسمت بگذرد تا مخاطب با سریال "پدر پسری" ارتباط برقرار کند و شاید این روند آرام آرام ایجاد شود. او اعتقاد دارد که باید با صبر بیشتری کارهای طنز را نگاه کنند؛ طنز، هم در سینما و هم در تلویزیون پرطرفدار است.  تا اینجای کار، طنز نتوانسته مخاطب را گرفتارِ دیگر حرف‌های نویسنده و کارگردان سریال کند. شاید آماده نشدن سریال‌ها به دلیل کرونا، این بار به تولید عجله‌ای سریال "پدر پسری" و نداشتنِ مجموعه‌ای موفق در آنتن شبکه 5 سیما، ختم شده است. از طرفی به پیکره خود این مجموعه تلویزیونی هم لطمه زده و نتوانسته‌اند آن طور که باید و شاید مفهوم و نظر و منطق سریالی‌شان را به رخ بکشند.  

ادامه فیلمبرداری در شهرک گلستان/ وقت بیننده را زیاد نمی‌گیریم

به این بهانه و نقدهای موجود نسبت به سریال با مهران رجبی بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون و دایی سریال "پدر پسری" گفت‌وگویی داشتیم که مشروح آن در ادامه می‌خوانید:

مهران رجبی که کاراکتر دایی مجرد را در سریال رمضانی شبکه 5 سیما بازی می‌کند به خبرنگار خبرگزاری تسنیم  گفت: کار "پدر پسری" فانتزی است و وقت بیننده را زیاد نمی‌گیرد، چه خوب و چه بد قبل افطار که همه می‌خواهند لحظات معنوی افطار را درک کنند و دور این سفره بنشینند،‌ سریال تمام می‌شود. البته ساعت 23 هم برای بینندگانی که نتوانسته‌اند در آن ساعت، سریال ما را به نظاره بنشینند قابل رؤیت است. این روزها در شهرک گلستان انتهای اتوبان همت قسمت‌های 26 به بعد را فیلمبرداری می‌کنیم. پروتکل‌های بهداشتی به خوبی اجرا می‌شود و حتی در گریم برای همه بازیگران لوازم گریم مجزا وجود دارد تا اتفاقی نیفتد. هر سه قسمت این سریال 40 قسمتی یک اپیزود و داستان مجزایی دارد. 

چرا سریال‌های تلویزیون رمضانی نیستند؟

وی در پاسخ به این سؤال که منتقدین اعتقاد دارند که سریال‌های امسال رمضانی نیست، تصریح کرد: به نظرمن 50 درصد سریال‌ها رمضانی نبودند و تنها چند اثر در تلویزیون ساخته شدند که مخاطب چه از سفره و روزه‌داری شخصیت‌های داستان سریال با این ماه مبارک همذات‌پنداری مستقیم داشتند. شاید یکی از آن‌ها سریال "زیرزمین" باشد که خودم در آن نقش‌آفرینی کردم. اگر متن‌های خوبی بنویسند که متناسب با ماه مبارک رمضان باشد و جایی هم سفره‌های معنوی سحر و افطار را نشان دهد خوب از آب درمی‌آید. واقعاً اگر هم نباشد خیلی نقص نباید ببینیم؛ موضوع جذابیت و کیفیت داشتن سریال‌ها است. وقتی سریال خوب و جذاب باشد در رمضان پخش شود مخاطب خودش را دارد اما مشکل آنجاست که سریال‌ها گاهی این جذابیت‌ها را ندارند. من اعتقاد دارم ما در ماه رمضان بیشتر به سریال‌های طنز و شاد نیاز داریم که مردم ترغیبشان به رسیدن ماه رمضان چند برابر شود. 

بازی متفاوت پژمان جمشیدی

رجبی با اشاره به اینکه سریال "زیرخاکی" را می‌بینم، تأکید کرد: این شب‌ها سریال "زیرخاکی" را می‌بینم و بازی پژمان جمشیدی را با تمام کارهایش متفاوت می‌بینم. فرم گریم و لباس‌ها دهه 50 را به خوبی تداعی می‌کند و خوب هم از آب درآمده است. 

کسی "پدر پسری" را ببیند کانال تلویزیون را عوض نمی‌کند

این بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون درباره انتقادها به سریال "پدر پسری"،‌ گفت: سریال همین‌طور نوشته و فیلمبرداری می‌شود و جلو می‌رود. قسمت 28 به تازگی نوشته می‌شود. (خنده) می‌دانم به نویسنده گفته‌اند مهران‌رجبی‌اش را بیشتر کن! خبر از بازتاب‌ها ندارم اما انتظار هم ندارم بهترین فیلم امسال باشد. وقتی با عجله تولید می‌شود به پیکره کارها لطمه وارد می‌شود. من اعتقاد دارم داستان کمی ضعیف است، زیرا زمان برای بازنویسی و فکر کردن و تأمل کم بوده است؛ دوست داشتم بهتر از این می‌شد اما کسی هم ببیند کانال تلویزیون را عوض نمی‌کند و همان‌جا نگه می‌دارد چون دغدغه‌مند است اما زمان کم و تولید عجله‌ای از آن کیفیت مطلوب کاسته است. 

دیالوگ‌های اغراق شده و حرص و جوش‌های پشت صحنه

وی در خصوص دیالوگ‌های اغراق‌شده و حرص و جوش‌های پشت صحنه، خاطرنشان کرد: برخی بازی‌ها اغراق شده است و بازی‌ها کنار هم نمی‌نشیند. هرکدام از بازیگران به گونه‌ای کار و هنرشان را ارائه می‌دهند و این خلاف رأی خردمندان در مجموعه است. مجموعه زمانی جمع می‌شود همه‌چیز کنار هم باشند و این انتقاد خودم در پشت صحنه و سر صحنه است و کمی حرص می‌خورم که برای اینکه بیشتر دیده شویم اغراق شده دیالوگ نگوییم. اینکه نقایص کارمان را ندانیم خیلی بد است. 

وقتی تندتند نوشته می‌شود نباید انتظار کار خوبی داشته باشیم

رجبی با اشاره به مصداق بارز "همسران" در بین کارهای اپیزودیک فانتزی، افزود: این دست کارها نیازمند تأمل بیشتری است و حتماً در آن صورت بهتر می‌شود. سریال "همسران" فرم فانتزی بود و آنجا فردوس کاویانی و مهرانه مهین‌ترابی و بازیگران صاحب‌نام دیگر مجموعه‌ای ماندگار را به یادگار گذاشتند. انگار زمان بیشتری برای نگارشش بود و عوامل هم خوب کنار هم نشسته بودند. طبیعتاً باید بپذیریم اگر تند تند نوشته شود و دقیقه 90 تصویب شود نباید انتظار کار خوبی داشته باشیم و سرانجام آن کار معمولی خواهد بود که گاهی اوقات هم به مدد هنر بازیگران و بداهه‌گویی‌هایی که اتفاق افتاده توفیقی پیدا کرده‌اند؛ اما متن‌ها پُر از نقص و اشکال است.

سریال "زیرزمین" را دوست داشتم

او سریال "زیرزمین" را یکی از کارهای مورد علاقه‌ رمضانی‌اش دانست و گفت: سریال "زیرزمین" را بیشتر دوست داشتم و تصورم بر این است بازیگران خوبی کنار هم جمع بودند و داستان دلی و فضای مناسبتی داشت. با هوشمندی کارگردان و نویسنده کمی فلش‌بک به گذشته و آن خانه‌های قدیمی و سنتی که کنار هم می‌نشستند.

5 روز با فیلم‌های سینمایی تلویزیون؛ از "بی‌‌پولی" و "ملکه" تا "صبح فرشته"پیگرد قانونی برای مهمان تلویزیونی/ شبکه نسیم هم شکایت کرد!شبکه‌های استانی تلویزیون برای کلاس‌ اولی‌ها "جشن الفبا" می‌گیرند

شروع سریال "87 متر" کیانوش عیاری

وی با اشاره به شروع سریال "87 متر" تأکید کرد: سریال  "87 متر" کیانوش عیاری در دوران کرونایی تعطیل شد و یکی دو روز است جلوی دوربین رفته و ان‌شاءالله تا سه ماه دیگر تمام می‌شود. سریال نمایش‌خانگی "موچین" هم به پایان رسیده و آماده توزیع است. 

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT2 واژه های کاربردی مرتبط سریال ایرانی ماه مبارک رمضان بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه پنج سیما شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال ایرانی ماه مبارک رمضان بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه پنج سیما شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون سریال ایرانی ماه مبارک رمضان بازیگران سینما و تلویزیون ایران شبکه پنج سیما شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون مهران رجبی اغراق شده حرص و جوش پشت صحنه پدر پسری سریال ها کنار هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آنتن» دیگر گروگان «تولید» نیست/ ۱۴۰۳ بهار تولیدات سیمافیلم

مرکز سیمافیلم رفته رفته و پس از گذشت حدود یک سال از تغییرات ساختاری درخورتوجهی داشت، جان گرفته و روی پای خودش ایستاده‌است و رسانه ملی که طی بیش از یک سال اخیر به‌شدت تحت فشار آنتن بود و انتقاداتی در باره خالی بودن آنتن از مجموعه‌های نمایشی کیفی و ارزشمند از سوی افراد و محافل مختلفی دریافت می‌کرد، اکنون جدول پخشش را تا اردیبهشت سال ۱۴۰۴ بسته است، بیش از ۲۰ فیلم نامه مصوب در دست ساخت دارد و ۱۸ سریال دوربین روشن، مراحل تولید را می‌گذرانند.

 سریال‌سازی در تلویزیون رونق گرفته و مخاطبان عزیز رسانه ملی از همین نوروز، شاهد به بار نشستن تلاش‌های چندین ماهه این مرکز خواهند بود. در ادامه گفت‌وگو با مهدی نقویان رئیس مرکز سیما فیلم را می‌خوانید: 

 از تغییر و تحولات مرکز سیمافیلم در دوره جدید مدیریتی رسانه ملی شروع کنیم. تحول در سیمافیلم را چه‌طور ارزیابی می‌کنید، آیا آسیب‌شناسی در مسیر جدید اجرا شده است؟

هر تحولی نیازمند تغییرات ساختاری و اداری است که این تغییر در مرکز سیمافیلم اتفاق افتاده است. قبلاً گروه‌های فیلم‌وسریال در معاونت سیما هم در شبکه‌ها و هم در سیمافیلم مستقر بودند و تعاملی دوسویه وجود داشت. بخشی از تولید سریال‌ها در سیمافیلم و بخش‌هایی در شبکه‌ها صورت می‌گیرد. اینکه نیمی از سریال در یک جا و نیمی از آن در جای دیگر تولید می‌شد، آسیبی بود که مدیران قبلی هم به آن توجه کرده‌بودند، اما به دلایل مختلف نتوانسته بودند ساختار را اصلاح کنند. در مقاطع مختلف، جسته و گریخته اصلاحاتی در ساختار رخ می‌داد، اما هیچ‌گاه به‌صورت کامل این اتفاق نیفتاد تا آنکه در دوران تحول عملیاتی شد و گروه‌های فیلم‌وسریال در شبکه‌ها به‌صورت کامل حذف و در سیمافیلم ادغام شدند. البته حذف به معنای کوچک شدن نیست، بلکه فیلم‌وسریال شبکه‌ها تحت یک مدیریت واحد قرار گرفتند و مرکز سیمافیلم که پیش از این یک گروه «الف ویژه» و یک گروه فیلم و سریال داشت، اکنون به غیر از «الف ویژه» دارای چهار گروه «تاریخی»، «اجتماعی»، «حادثه‌ای» و «طنز» شد که هرکدام زیرگروه‌های متنوعی دارند. مثلاً در گروه تاریخی دارای زیرگروه‌های دفاع مقدس، انقلاب، پهلوی، ایران، اسلام و... هستیم. این تنوع گونه‌ای خودش را در تولیدات به شکل ملموس‌تری نشان می‌دهد. اداره‌کل فیلم‌نامه هم که پیش‌ازاین در مرکز سیمافیلم بود از این مرکز جدا شد و ذیل معاونت سیما قرار گرفت. به‌عبارت‌دیگر اکنون مرکز سیمافیلم تولیدکننده است و فیلم‌نامه‌هایی را که در دفتر فیلم‌نامه مصوب و به این مرکز ارسال می‌شود را تولید می‌کند.

 آیا در آینده تغییرات دیگری از حیث ساختار و روند حرکت شاهد خواهیم‌بود یا مرکز سیمافیلم تثبیت شده است؟

همان‌طور که گفته شد وظیفه اصلی مرکز سیما فیلم تولید سریال است و بر همین مأموریتش متمرکز می‌شود و از حیث ساختار، تثبیت شده‌است. یک مزیت و کارکرد مثبت این تغییرات این است که کاغذبازی‌های اداری حذف شده و مدیریت واحد، ناظر بر تولیدات است، قیمت‌گذاری‌ها یکدست شده، موازی‌کاری حذف و تنوع گونه‌ای (ژانری) افزایش یافته‌است.

 وضعیت تولید چگونه است؟ چه تعداد از طرح و فیلم‌نامه‌های تصویب شده در دفتر فیلم‌نامه به دست گروه‌های چهارگانه سیمافیلم رسیده و در مراحل تولید قرار گرفته است؟

مرکز سیمافیلم، مرکز صبا، مرکز سیمرغ، دفتر فیلم‌نامه و مرکز تولید آثار کوتاه، پنج مرکز تولید برای آنتن هستند که هرکدام وظایفی برعهده دارند. بنده یک سال است که در مرکز سیمافیلم حضور دارم. ابتدا به علت تغییرات یادشده، ارسال فیلم‌نامه به سمت مراکز تولید کم بود، اما اکنون به یک استاندارد رسیده‌ایم. تا سه چهار ماه قبل این نگرانی وجود داشت که فیلم‌نامه و طرح، کم است، در حالی که باید سالانه چندین سریال ساخته شود. اکنون این نگرانی رفع و این خلأ پر شده‌است. برخی از فیلم‌نامه‌ها خارج از کاغذبازی اداری تصویب شده‌اند تا آنتن خالی نماند و اکنون به یک‌روال معمول رسیده و در چرخه‌ای درست و منظم قرار گرفته‌ایم. بالغ بر ۱۲۰ فیلم‌نامه در دفتر فیلم‌نامه معاونت سیما در دست اجراست و کار در مراحل مختلف به‌صورت موازی پیش می‌رود. الان ۵۲ کار در مراحل مختلف تولیدی داریم که از این تعداد ۱۸ کار در حال تولید است. ۱۲ کار در مرحله پیش‌تولید است که به‌زودی باید مقابل دوربین بروند و پنج کار نیز تولیداتشان تمام شده و مراحل پس‌تولید را می‌گذرانند. ۱۷ فیلم‌نامه هم تصویب شده و اکنون در دست ماست. با این اوصاف به نظر می‌رسد سال آینده را بتوان سال بهار تولیدات سیمافیلم نامید.

در ماه مبارک رمضان تولیدات جدید روی آنتن رفتند. کیفیت کار‌ها مقبول است و موضوعات متنوعی داریم که به برخی از آنها برای نخستین‌بار در تلویزیون پرداخته شده‌است. هرتحولی ممکن است اختلال‌ها و وقفه‌هایی در پی داشته‌باشد و یک توقفی رخ دهد تا تولیدات با نظام جدید کلید زده شود. تلویزیون در دو سال گذشته چنین دورانی را پشت سر گذاشت، اما اکنون دیگر مراکز تولید پنج‌گانه معاونت سیما روی روال افتاده‌اند. اتفاق مهمی‌که رخ‌داده این است که آنتن دیگر در گروگان تولید نیست. ما تا اردیبهشت سال ۱۴۰۴ جدول پخشمان مشخص و بسته شده‌است.

اکنون فرصت برنامه‌ریزی برای آنتن به وجود آمده و ما زمان مناسبی هم در اختیار داریم تا بتوانیم تبلیغات خوبی برای کار‌ها انجام دهیم. قبلاً نمی‌دانستیم یک ماه بعد چه سریالی قرار است روی آنتن برود که تبلیغاتش را شروع کنیم، اما حالا می‌دانیم که تا یک سال بعد چه سریالی روی آنتن است. این یک امتیاز بزرگ است که تولید از آنتن پیشی گرفته‌است و کار‌ها ذخیره و در زمان مناسب خودش پخش می‌شود. ویژگی مهم دیگر احیای سریال‌های مناسبتی است. مدتی بود که کار دفاع مقدسی، کار دهه فجری و... نداشتیم. خوشبختانه برای ایام محرم و صفر کار در حال تولید است که تیرماه به آنتن می‌رسد. برای دفاع مقدس سریال داریم، برای دهه فجر سال آینده هم دو سریال خواهیم‌داشت.

 در برنامه هفتم که بودجه درنظرگرفته‌شده برای اجرای آن حواشی بسیاری در زمستان سال ۱۴۰۲ به همراه داشت، رسانه ملی مکلف شده‌است که هرساله یک سریال «الف ویژه» و تعدادی سریال در موضوعات مشخص تولید کند. سیمافیلم در سال آینده برای عمل به برنامه هفتم توسعه چه خواهدکرد؟

 در یکی دو سال گذشته بار‌ها مطرح کرده‌ایم که تلویزیون این آمادگی را دارد که هم‌زمان ۱۰ سریال «الف ویژه» را جلو ببرد، اما فقط اراده تلویزیون نیست و باید نهاد‌های تصمیم‌گیر برای آن هزینه کنند، زیرا طرح‌های عظیمی هستند. در بودجه برنامه هفتم توسعه، یکی از بخش‌هایی که مشمول افزایش بودجه شده ساخت سالانه سریال‌های «الف» است. همین حالا دو سریال الف ویژه «سلمان فارسی» و «موسی (ع)» هم‌زمان پیش می‌روند و هزینه‌های هنگفتی دارند، چراکه مطابق با استاندارد‌های بین‌المللی ساخته می‌شوند و جزو چند اثر سنگین دنیا هستند؛ هم انتقال فناوری و هم ساخت‌وساز‌های عظیمی دارند. با تکلیف جدید که برعهده سازمان قرار گرفته فیلم‌نامه‌های آماده‌ای وجود دارند که می‌توانیم همین حالا کلیدشان را بزنیم و سال بعد آنها را مقابل دوربین ببریم.

 روند تأمین بودجه و پیشرفت دو سریال الف ویژه «سلمان فارسی» و «موسی (ع)» چگونه است؟

اینکه بگوییم مشکل مالی ندارند درست نیست، اما با تدابیر اتخاذ شده و برگزاری جلسات مرتب هفتگی با حضور مدیران ارشد تلویزیون، هرگاه به مشکلی برمی‌خوریم مشکل را رفع و درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنیم. «سلمان فارسی» طبق زمان‌بندی در حال تولید است. حدود یک سال دیگر تولید فصل ایران طول می‌کشد و فصل سوم که صدر اسلام است عمدتاً در شهرک نور فیلم‌برداری خواهدشد.

 سال ۱۴۰۲ شاهد پخش چند سریالی بودیم که پخششان برای چند سال به تعویق افتاده‌بود؛ آیا سریال‌های بلاتکلیف دیگری باقی مانده‌اند که برای آنها تصمیم‌گیری نشده‌باشد؟ سریال آقای عیاری چه سرنوشتی پیدا کرد؟

یکی از کار‌هایی که در یک سال گذشته انجام دادیم تعیین تکلیف سریال‌های در آرشیو مانده بود. وضعیت حدود ۹۰ درصد از سریال‌های بلاتکلیف روشن شد و به کمک آنها بخشی از خلأ آنتن را هم پرکردیم که شاهکارشان «سرزمین مادری» بود. پخش «سرزمین مادری» به علت داشتن برخی حواشی، آسان نبود. جلسات داخلی و بیرونی بسیاری برگزار شد و افراد بسیاری کمک کردند تا پخش «سرزمین مادری» را آغاز کنیم که به لطف خدا حاشیه جدیدی نداشت. اکنون تقریباً کاری که بلاتکلیف مانده باشد به‌جز کار آقای عیاری نداریم. این کار مطمئناً از تلویزیون پخش نمی‌شود و قبل از حضور بنده در سیمافیلم تعیین تکلیف و قرار شده‌بود به بیرون از سازمان واگذار شود که مذاکرات صورت گرفته و دوستان بیرون از سازمان باید پاسخ دهند.

چرا آثار نمایشی تازه‌تولید و جدیدی که در چند ماه اخیر شاهد پخش آنها بودیم، برخی به لحاظ کیفی در رتبه بالایی قرار نداشتند؟

صادقانه بخواهم بگویم آنتن در یک سال گذشته خالی بود و تمام عزممان را جزم کرده بودیم که کمّیت را به یک استانداردی برسانیم که موفق هم شدیم. در شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۲ هیچ‌وقت زیر ۱۵ سریال دوربین روشن نداشته‌ایم. این، آورده‌ای برای تلویزیون داشت که بهره‌اش را در سال ۱۴۰۳ می‌بینیم. خیالمان آسوده شده‌است که ۱۴۰۳ آنتن با رسیدن تولیدات جدید، خالی نخواهدماند.

گام دوم ما کیفی‌سازی تولیدات است. می‌پذیریم توانی که باید برای کیفیت می‌گذاشتیم، چون آنتن از تولید عقب بود به آن اندازه که باید بالا نبود و تمرکز زیادی روی آن نداشتیم، اما حالا که دغدغه سریال‌سازی از حیث کمّی برطرف شده، در زمینه کیفی‌سازی تلاش خواهیم‌کرد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • شکایت مجید انتظامی از تلویزیون
  • (عکس) تصویری تازه از جواد عزتی در پشت‌صحنه زخم کاری ۳
  • از بازدید پشت صحنه سریال «موسی کلیم‌الله (ع)» تا افتتاح ۲۰۰ کانال انتخاباتی
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش | از خاک حاصلخیز صحنه سنگلج
  • بازگشت مهران مدیری و جناب‌خان به تلویزیون | رامبد جوان از تلویزیون خداحافظی کرد؟
  • مهران رجبی: قرآن نور مطلق است و هیچ شکی در آن نیست + فیلم
  • سریال کره‌ای «ملکه اینهیون»؛ وقتی «مادرِ تسو» دونگ‌یی بود!
  • آقای قربانی با صدای شما عاشق شدیم...
  • علی‌اصغر رضایی‌نیک دوبلور تلویزیون درگذشت
  • «آنتن» دیگر گروگان «تولید» نیست/ ۱۴۰۳ بهار تولیدات سیمافیلم