Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به گستردگی کانون‌های فرهنگی گفت: کانون هلال احمر یکی از کانون‌هایی است که چند ماه پیش مجوز مجمع تخصصی خود را دریافت کرد و امروز می‌تواند روابط و فعالیت‌های گسترده داشته باشد و با جدیت اهداف خود را دنبال کند. خوشبختانه دانشگاه‌های علوم پزشکی توان و پتانسیل بالایی دارند که می‌تواند در راستای اقدامات سازمان جوانان هلال احمر قرار بگیرد تا این روحیه انسان‌دوستی بیش از پیش تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در مراسم امضاء تفاهنامه همکاری مشترک بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، ضمن تبریک هفته هلال احمر و میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام، بیان کرد: تاکید جمعیت هلال احمر بر مقوله آموزش، یکی از اهداف مهم و اثربخش جمعیت جوانان هلال احمر است که می‌تواند مانع بروز خسارت‌های مختلف اجتماعی شود. سازمان جوانان هلال احمر و وزارت بهداشت دو مرکزی هستند که پشتوانه آن‌ها اعتماد عمومی است و این سرمایه اجتماعی را در کنار خود دارند که باید از آن محافظت شود.

لاری با اشاره به گستردگی کانون‌های فرهنگی گفت: کانون هلال احمر یکی از کانون‌هایی است که چند ماه پیش مجوز مجمع تخصصی خود را دریافت کرد و امروز می‌تواند روابط و فعالیت‌های گسترده داشته باشد و با جدیت اهداف خود را دنبال کند. خوشبختانه دانشگاه‌های علوم پزشکی توان و پتانسیل بالایی دارند که می‌تواند در راستای اقدامات سازمان جوانان قرار بگیرد تا این روحیه انسان‌دوستی بیش از پیش تقویت شود. همانطور که دانشجویان در راستای «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» خوش درخشیدند. امیدوار هستیم همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با سازمان جوانان جمعیت هلال احمر مستمر ادامه پیدا کند.

دکتر حسن زائری‌لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت  گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و نهادهای دانشجویی فعال در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارائه داد.

زائری‌لطف در بخش اول سخنان خود فعالیت‌های فرهنگی را نقطه قوت و رشد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور دانست و گفت: در حال حاضر ۸۱۴ انجمن علمی دانشجویی،  ۷۰۰ کانون فرهنگی دانشجویی ، ۱۲۱۳ نشریه دانشگاهی فعال چاپی و الکترونیکی و ۱۶۹ تشکل‌اسلامی دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد و دانشجویان به فراخور علاقه و سلیقه خود می‌توانند در این نهادهای دانشجویی فعالیت کنند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت رشد کیفی فعالیت‌های فرهنگی را مورد تاکید معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دانست و عرصه کار فرهنگی و دانشجویی را عرصه تجربه اجتماعی خواند. وی برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی سیمرغ که آوردگاه دستاوردهای فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور است را در کنار دیگر جشنواره‌ها و المپیادهای فرهنگی، علمی، ورزشی از دیگر اقدامات و فعالیت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برشمرد.

زائری‌لطف در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مشارکت دانشجویان در مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان پیشگام فعالیت‌های داوطلبانه در مقابله با حوادث و بحران‌ها هستند. در جریان سیل سال گذشته آنها جزو اولین گروه‌های داوطلب کمک‌رسانی بودند و جامعه دانشگاهی وزارت بهداشت بالغ بر یک میلیارد تومان به سیل‌زدگان کمک کرد. در حال حاضر و در راستای مقابله با کرونا نیز دانشجویان بسیار فعال هستند و تاکنون حدود ۸۵۰۰ دانشجو به «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» پیوسته‌اند که بیش از ۵ هزار نفر آن‌ها دانشجویان علوم پزشکی تشکیل می‌دهند که در زمینه‌های مختلفی از جمله تولید محتوای علمی و آموزشی، کمک به غربال‌گری سلامت مردم، تولید اقلام حفاظت شخصی نظیر شیلد، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده فعال هستند. همچنین با هدف مشارکت بیشتر دانشجویان در تولید محصولات فرهنگی شش جشنواره فرهنگی و دانشجویی با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال برگزاری است تا بتوانیم از بانک اطلاعاتی و اطلاعات آن‌ها در زمان پساکرونا مستندسازی کنیم.

فعالیت کانون فرهنگی هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بخش دیگر سخنان مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت بود. او کانون‌های هلال احمر  را یکی از فعال‌ترین و مؤثرترین کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانست و تصریح کرد: فعالیت کانون‌های هلال احمر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هم‌راستا با رسالت سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جهت اقدامات و فعالیت‌های بشردوستانه، امدادی و عام‌المنفعه است و در سال‌های گذشته رشد بسیار خوبی هم در تعداد کانون‌های هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی و هم در تعداد اعضای فعال این کانون‌ها شاهد بوده‌ایم.

هلال احمر در مواد بسیاری یاریگر فعالیت‌های وزارت بهداشت است

 در ادامه این مراسم رئیس سازمان جوانان هلال احمر ضمن قدردانی از فعالیت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد: گستردگی فعالیت‌های این معاونت نشان از روح‌بلند و اشراف مدیران آن دارد. هلال احمر در مواد بسیاری یاریگر فعالیت‌های وزارت بهداشت است و این دو نهاد می‌توانند همدیگر را تقویت کنند. باید توجه داشته باشیم که کشور ما کشوری حادثه‌خیز است و این ارتباط تنگاتنگ می‌تواند بسیاری از مشکلات را در آینده حل کند و زمینه‌ساز هم‌افزایی در امدادرسانی و اقدامات اثربخش در حوزه‌های مختلف باشد.

گل‌فشان ادامه داد: امروز و با عقد "تفاهنامه همکاری مشترک بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت" این همکاری‌ها بعد گسترده‌تری پیدا می‌کند و کانون‌های دانشجویی نقش پررنگ‌تری ایفا خواهند کرد. امیدواریم با آموزش بیشتر و همگانی مانع خسارات بیشتر در حوادث آتی شویم. سازمان جوانان هلال احمر در واقع گذرگاه ورودی به جمعیت هلال‌احمر است و این سازمان از رده سنی ۶ تا ۲۹ سال را در کانون‌های مختلف خود سازماندهی می‌کند.

در ادامه این مراسم دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این کانون گفت: برگزاری مسابقه اینستاگرامی، کارگاه توانمندسازی دبیران و نائب‌دبیران کانون هلال احمر، انتشار اولین نشریه صوتی هلال احمر با عنوان "تپش"، تولید اینفوگرافی تخصصی در حوره اعتیاد و...از جمله اقدامات اخیر مجمع تخصصی کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت است. خوشبختانه در حال حاضر در ۴۸ دانشگاه و ۲۶ دانشکده کانون فعال هلال احمر داریم.

اشکان کاظمی دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت و عبدالوهاب ولی‌پور نائب دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت در این مراسم درخواست‌هایی را از معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و رئیس سازمان جوانان هلال احمر داشتند. اختصاص فضای فیزیکی به کانون‌ هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی، شفاف‌سازی معیارهای اعزام نیرو به مجامع بین‌الملل، بهره‌گیری از پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی، تخصصی کردن دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های کمک‌های اولیه، درخواست کارت برای بهره ‌گرفتن دبیران و نائب دبیران مجمع کانون‌های هلال احمر از امکانات فرهنگی و ورزشی هلال احمر، در نظر گرفتن بسته‌های حمایتی ‌از دبیران کانون و... از جمله مهم‌ترین خواسته‌های مطرح شده در این نشست بود. همچنین مقرر شد کانون‌های هلال احمر از سوی جمعیت جوانان سازمان هلال احمر از نظر چادر و کیف کمک‌های اولیه تجهیز شوند.

در ادامه این مراسم حکم دبیر و نائب دبیر مجمع تخصصی کانون‌های هلال احمر توسط رییس جمعیت جوانان هلال احمر و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اهداء شد.

رونمایی از ربات تلگرامی «قرار مهربانی» پایان بخش این نشست بود. از قابلیت‌های این روبات می‌توان به قابلیت پیوستن به پویش بشر دوستانه «قرار مهربانی» و نوبت‌دهی تلفنی جهت اهدای خون اشاره کرد.

به گزارش مفدا، در این مراسم دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر محمد گل‌فشان رئیس سازمان جوانان هلال احمر، دکتر حسن زائری لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا منصوری معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان هلال احمر، عباسعلی محمدزاده رئیس اداره دانشجویی سازمان جوانان هلال احمر، آقای متولی سرپرست روابط عمومی سازمان جوانان هلال احمر و اشکان کاظمی دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت و عبدالوهاب ولی‌پور نائب دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هلال احمر معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دانشجويان علوم پزشكي معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت سازمان جوانان جمعیت هلال احمر دانشگاه های علوم پزشکی کشور دانشگاه های علوم پزشکی سازمان جوانان هلال احمر فرهنگی وزارت بهداشت وزارت بهداشت هلال احمر مجمع تخصصی نائب دبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت بهداشت داشتیم، ساخت ۱۵۶ پروژه در دستور کار قرار دارد که ۳۶ پروژه (بالغ بر ۱۵ هزار مترمربع ) توسط خیران و ۱۲۰ پروژه از محل اعتبارات دولتی ساخته خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حمید گله‌دادی در نشست خبری ویژه هفته سلامت، ضمن گرامیداشت شروع سال جدید و هفته سلامت گفت: هفته سلامت فرصت مناسبی است که همه کشورهای عضو سازمان بهداشت جهانی بتوانند یک موضوع مشترک را در سطح جهانی پیگیری کنند و راهکاری برای حفظ و ارتقای سلامت باشد.

وی از همکاری کشورها برای ریشه‌کن کردن بیماری آبله در سال 1970 به عنوان یک نمونه خوب همکاری کشورها در حوزه‌ سلامت نام برد و افزود: سازمان بهداشت جهانی با 61 کشور آغاز به کار کرد و امروز 194 کشور عضو سازمان هستند و سازمان در 6 منطقه دفتر دارد و ما جزو منطقه مدیترانه شرقی هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: روز جهانی بهداشت در سال 1950 برای مبارزه با بیماری‌های واگیردار، مراقب از زنان باردار و جلوگیری از سوءتغذیه کودکان آغاز شد اما به مرور سازمان بهداشت جهانی به همه عرصه‌ها ورود پیدا کرد و هر سال متناسب با اولویت‌های زمان شعاری را تعیین می‌کند و کشورهای عضو موظف هستند تا در راستای آن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه مردم شناخت زیادی از حوزه بهداشت ندارند و بیشتر حوزه درمان را می‌شناسند، افزود: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود 7 هزار نفر پرسنل دارد که در هزار و  260 واحد بهداشت در قالب 27 مرکز بهداشت در سراسر استان اصفهان مشغول به کار هستند و حدود 500 واحدهای بهداشتی در مراکز روستایی به عنوان خانه بهداشت فعالیت دارند.

گله‌دادی با بیان اینکه حدود 5 میلیون نفر در 26 شهرستان و 27 مرکز بهداشت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند، تصریح کرد: سال گذشته چارت شبکه بهداشت و درمان چهار شهرستان ورزنه، هرند، جرقویه و کوهیپایه به تصویب رسید و در این راستا اسفند ماه گذشته نیروی انسانی مورد نیاز برای فعالیت در این شبکه‌ها جذب و روز گذشته به مناسبت هفته سلامت از تابلوی شبکه بهداشت شهرستان ورزنه نصب شد و سایر شبکه‌ها تا آخر اردیبهشت ماه افتتاح خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تأمین فضای فیزیکی یکی از الزامات حوزه بهداشت است، گفت:  از سال 1401 تاکنون بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که وزات بهداشت داشتیم، ساخت 156 پروژه را در دستور کار قرار دادیم که 36 پروژه ( بالغ بر 15 هزار مترمربع ) توسط خیران و 120 پروژه از محل اعتبارات دولتی ساخته خواهد شد و این پروژه‌ها نیازمند 700 میلیارد تومان بودجه است و پروژه‌ها متناسب با نیاز هر شهرستان در قالب خانه‌های بهداشت، پایگاه سلامت و مراکز سلامت در دست احداث هستند و در حال حاضر حدود 30 پروژه به اتمام رسیده و تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود 100 میلیارد تومان تجهیزات به حوزه بهداشت تزریق شد، خاطرنشان کرد: در این راستا 20 دستگاه خودروی شاسی بلند و 20 دستگاه موتورسیکلت برای مناطق صعب‌العبور و عشایر تهیه شده که این موارد حدود 40 میلیارد تومان هزینه نیاز داشته و 60 میلیارد تومان دیگر برای سایر تجهیزات هزینه شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز حوزه بهداشت یادآور شد: سال گذشته حدود 700 نفر نیرو جذب کردیم و همچنین برای تحقق طرح تحول سلامت، مجوز استخدام 650 نفر دیگر را گرفته‌ایم.

وی با اشاره به شعار امسال هفته سلامت بیان کرد: شعار امسال " سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت خانواده" است؛حفظ و ارتقای حوزه بهداشت و سلامت مردم، به تنهایی و با امکانات وزارت بهداشت عملی نیست و به همین دلیل ضروریست که مردم پای کار بیایند.

گله‌داری با اشاره به طرح تحول سلامت شهری، یادآور شد: در روستاها به واسطه خانه‌های بهداشت، فعالیت موثر بهورزان و همچنین اجرای طرح پزشک خانواده روستایی از سال 1384، حدود 95 درصد جمعیت به صورت خودجوش برای انجام مراقبت‌ها به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کنند اما متاسفانه در شهرها این آمار حدود 30 درصد است و مردم در شهرها مشارکت و استقبال لازم را ندارند و به همین منظور وزارت بهداشت از سال گذشته طرح تحول سلامت و نظام اجرا در شهرها را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: بر همین اساس در فاز اول و دوم طرح تحول سلامت شهری را در سه شهرستان خوانسار، گلپایگان و شهررضا شروع کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم و قرار است که این طرح امسال در سایر نقاط استان اجرایی شود و در این راستا مراقبین سلامت را جذب خواهیم کرد و  همچنین 64 پایگاه سلامت در سطح استان راه‌اندازی خواهند شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تا پایان سال کل استان تحت پوشش خدمات سلامت فعال قرار خواهند گرفت، بیان کرد: اگر می‌خواهیم سلامت را در شهرها ارتقا ببخشیم، راهکاری نداریم جز آنکه همان سیستم بهداشت روستایی را در شهر تحت عنوان مراقبین سلامت اجرایی کنیم و مردم را به سمت پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشت بکشانیم. در شهرها به ازای هر هزار و 500 نفر یک مراقب سلامت و یک ماما خواهیم داشت که وظیفه مراقبت و مامایی را بر عهده دارند و فراخوان جذب نیروی مورد نیاز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین برنامه وزارت بهداشت برای سال جاری موضوع سلامت خانواده و نظام اجراست و قرار است که 27 میلیون نفر در کل کشور تحت پوشش قرار بگیرند، افزود: استان اصفهان جزو استان‌های پیشرو در این زمینه است و سال گذشته به همراه دانشگاه‌های کرمانشاه  و سنندج به عنوان دانشگاه برتر در اجرای طرح سلامت خانواده شناخته شدیم. همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اجرای قانون جوانی جمعیت و طرح پویش ملی سلامت به عنوان دانشگاه برتر شناخته شد و حدود 2 میلیون 600 هزار نفر در این طرح شرکت کردند که نتایج خوبی داشته و امسال هم طرح را ادامه خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • "قلیان اکسیژن"؛ بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران
  • بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران با سرو قلیان اکسیژن
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • تخلفات کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌ آزاد اسلامی شامل چه مواردی است؟