Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@02:14:06 GMT

چرا هیچ‌یک از مراجعین گرمخانه‌ها به کرونا مبتلا نشدند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۰۲۳۰

چرا هیچ‌یک از مراجعین گرمخانه‌ها به کرونا مبتلا نشدند؟

مبتلا نشدن هیچ یک از مراجعان گرمخانه‌های شهر تهران به کرونا موضوعی است که توجه مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی را هم به خود جلب کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مالک حسینی در گفت‌وگویی درباره علت مبتلا نشدن مراجعان گرمخانه‌ها به کرونا با توجه به اینکه اصول بهداشتی بین آنها کمتر رعایت می‌شود، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، تحلیل ما نیز این بود که با شرایط نا مناسبی مواجه شویم به ویژه درباره زباله‌گردها، نگرانی از ابتلای آنها به کرونا وجود داشت اما خوشبختانه برخلاف پیش‌بینی‌های ما حتی یک مورد هم ابتلا به کرونا بین مددجویان وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با این حال بنده صلاحیت اظهار نظر در این باره را ندارم زیرا این امر نیاز به کار پژوهشی و علمی دارد و از پژوهشگران و مراکز علمی و پژوهشی در حوزه بهداشت  درمان می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند چراکه دستیابی به نتیجه بررسی‌ها در آینده می‌تواند به ما و مددجویان کمک کند.

مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه گذشت حدود سه ماه از شیوع کرونا زمان مناسبی برای ارزیابی این موضوع بود، تصریح کرد: پرداختن به چرایی این موضوع را در جلساتی که با مسئولان وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی مطرح کرده‌ام اما مکاتبه رسمی در این زمینه نداشته‌‌ایم. از این تریبون بار دیگر این تقاضا را مطرح و برای همکاری با مراکز علمی و پژوهشی و زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت و درمان اعلام آمادگی می‌کنم.

وی در ادامه درباره ارجاع افراد مشکوک به اورژانس نیز گفت:  افرادی که به طور مستمر به گرمخانه‌ها مراجعه می‌کنند، بعد از مراجعه به مراکز درمانی باید برگه سلامت یا تأییدیه‌ای که نشان دهنده عدم ابتلای آنها به کرونا باشد، ارائه کنند.

حسینی خاطرنشان کرد: درباره افرادی که  مأموران ما در گشت‌ها با آنها مواجه شده‌اند و تجربه حضور در گرمخانه‌ها را نداشته‌اند، سازمان مسئولیتی ندارد و به اورژانس ارجاع داده می‌شوند. در این شرایط ممکن است تشخیص تکنسین‌های اورژانس این باشد که این افراد نیاز به قرنطینه در محیطی خارج از بیمارستان دارند که خوشبختانه با  این موارد نیز مواجه نشده‌ایم.

انتهای پیام/ا
 

منبع: دانا

کلیدواژه: گرمخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۰۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • ساخت گرمخانه شهرداری ارومیه در حال اجرا است 
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • اعتراف جنجالی ذوالنور درباره افزایش سن بازنشستگی /نفهمیدیم به چه چیزی رأی می‌دهیم، حتی بنده!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • همشهری آنلاین و جام جم در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته نشدند