Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-28@22:01:31 GMT

«کف» قرارداد برای بلندقامتان ایران تعیین شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۴۰۴۳

«کف» قرارداد برای بلندقامتان ایران تعیین شد

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون والیبال با بیان این که یکی از دغدغه‌های فدراسیون حمایت از بازیکنان در لیگ‌های پیش رو است، گفت: برای بازیکنان کف پرداختی تعیین‌شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از فدراسیون والیبال، نشست نمایندگان مرحله پلی‌آف لیگ دسته یک سال ۹۸ برای تعیین تکلیف دو تیم صعودکننده این رقابت‌ها به لیگ برتر سال ۹۹ امروز (یکشنبه) به ریاست دکتر داورزنی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست وحید مرادی مشاور عالی فدراسیون، میلاد تقوی سرپرست دبیری، شهرام عظیمی سرپرست و نادر انصاری دبیر کمیته رویدادها و مسابقات فدراسیون والیبال و نمایندگان هشت باشگاه شورا و شهرداری قزوین، افق قم، شهروند نکا، پاس گرگان، شهرداری جوان ارومیه، کیمیاگر تهران، فرش گل نقش آران و بیدگل و هورسان رامسر حضور داشتند.

سرپرست کمیته رویدادها و مسابقات فدراسیون والیبال در این نشست، گفت: باتوجه به تماس باشگاه‌ها، تصمیم به برگزاری این نشست گرفته شد تا برای تعیین تکلیف لیگ دسته یک، تصمیم جداگانه‌ای گرفته شود.

شهرام عظیمی با یادآوری شرایط ویروس کرونا در ایران و جهان، گفت: برای تعیین دو تیم صعودکننده به لیگ برتر سال ۹۹، باید از نظرات نمایندگان باشگاه‌های شرکت کننده در مرحله پلی‌آف این رقابت‌ها استفاده کنیم تا پرونده این مسابقات را ببندیم.

وی با بیان این که یکی از دغدغه‌های کمیته رویدادها و مسابقات حمایت از بازیکنان در لیگ‌های پیش رو است، گفت: برای بازیکنان لیگ دسته یک کف پرداختی تعیین‌شده است که بر اساس آئین‌نامه جدید، کف قرارداد برابر با شش‌ماه حقوق تعیین‌شده از سوی شورای عالی کار است.

سرپرست کمیته رویدادها و مسابقات افزود: تلاش بر این است که لیگ‌های سال ۹۹ مناسب‌تر از سال‌های قبل برگزار شود و به همین دلیل برگزاری یک مسابقه در هفته در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان این که امکان‌سنجی خواهیم داشت که تیم‌هایی که توانایی لازم برای حضور در لیگ‌ها را دارند، در مسابقات شرکت کنند، گفت: امیدوارم لیگی پویا در پیش رو داشته باشیم.

سرپرست دبیری فدراسیون والیبال نیز در این نشست، گفت: درباره لیگ برتر و لیگ دسته یک پیشنهاداتی مطرح شده و نیاز به اعلام نظر باشگاه‌ها بود و به همین دلیل از نمایندگان دعوت کردیم در این نشست شرکت کنند.

میلاد تقوی با تاکید بر این که شرایط شرکت در لیگ برتر و لیگ دسته یک امسال سخت‌تر از سال‌های قبل است، گفت: بحث حداقل قراردادها امسال مطرح است و موضوع ۱۰ درصد پرداخت بازیکنان نیز باید قبل از قرعه‌کشی لیگ‌ها حل شود.

وی ادامه داد: نگاه فدراسیون در گذشته به لیگ یک، کمک به رشد و توسعه این رشته ورزشی بوده است، اما امسال با رعایت قوانین جدید، کیفیت لیگ دسته یک افزایش خواهد یافت.

دور مقدماتی بیست و هشتمین دوره مسابقات والیبال باشگاه‌های مردان دسته یک کشور در سال ۹۸ از ۱۱ آذرماه با حضور ۱۸ تیم در دو گروه مقدماتی آغاز شد.

پس از پایان مرحله مقدماتی، تیم‌های شورا و شهرداری قزوین، افق قم، شهروند نکا، پاس گرگان، شهرداری جوان ارومیه، کیمیاگر تهران، فرش گل نقش آران و بیدگل و هورسان رامسر، به مرحله پلی‌آف صعود کردند.

بازی رفت مرحله نخست پلی‌آف مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های دسته یک سال ۹۸ مردان ایران، جام سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روزهای ۲۸ و ۳۰ بهمن‌ماه در شهرهای قزوین، رامسر، قم و ارومیه برگزار شد و تیم‌های افق قم، هورسان رامسر، شورا و شهرداری قزوین و شهرداری جوان ارومیه از سد حریفان خود گذشتند، اما به دلیل شیوع و گسترش ویروس کرونا، برگزاری ادامه این مسابقات لغو شد.

با توجه به این که دو تیم قهرمان و نایب قهرمان لیگ دسته یک سال ۹۸ جواز حضور در لیگ برتر سال ۹۹ را به دست می‌آورند، نشست امروز برای تعیین دو تیم صعودکننده به لیگ برتر برگزار و مقرر شد کمیته رویدادها و مسابقات پس از جمع‌بندی نقطه نظرات شرکت‌کنندگان و با توجه به سه پیشنهاد «برنده دیدار نخست پلی آف»، «تیم اول دو گروه مقدماتی» و «تیم‌هایی که از نظر تعداد برد و امتیاز در شرایط بالاتری قراردارند»، دو تیم صعودکننده به لیگ برتر را معرفی کنند.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: لیگ برتر والیبال والیبال قرارداد بازیکنان والیبال فدراسیون والیبال لیگ برتر لیگ دسته یک برای تعیین باشگاه ها تعیین شد لیگ ها سال ۹۹ پلی آف سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هت‌تریک ناکامی بوکس در سال گذشته/ فونتانا ناجی می‌شود؟

بوکس ایران در سال گذشته در سه رویداد مهم حاضر شد و نتیجه‌ای جز ناکامی مطلق نداشت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، 21 اسفند ماه سال گذشته و در جریان نخستین مرحله از رقابت‌های جهانی بوکس گزینشی المپیک، مسلم مقصودی به‌عنوان آخرین نماینده کشورمان در این مسابقات به مصاف بوکسوری از آمریکا رفت، رقابتی که با شکست نماینده کشورمان به پایان رسید تا سال شکست بوکس ایران تکمیل و سه‌گانه ناکامی در سه رویداد بین‌المللی اتفاق بیفتد.

بوکس ایران در سال گذشته روزهای متلاطم زیادی داشت و حتی با وجود مشخص شدن سرنوشت ریاست این فدراسیون، اما همچنان در تصمیم‌گیری‌ها سردرگم عمل شد تا حاصل آن ناکامی در سه رویداد قهرمانی جهان، بازی‌های آسیایی و مسابقات گزینشی المپیک 2024 پاریس باشد.

ناکامی منتقدان سابق در حفظ مدال جهانی
بیست‌ودومین دوره رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان به‌عنوان نخستین رویداد رسمی تیم ملی بوکس در اردیبهشت ماه سال گذشته در ازبکستان برگزار شد و تیم هشت نفره کشورمان که بدون حضور حسینقلی نهرودی سرمربی وقت تیم ملی به این مسابقات اعزام شده بود با کسب تنها شش پیروزی و تحمل هشت شکست دست خالی مسابقات را ترک کرد. نهرودی در شرایطی از حضور در این مسابقات بازماند که به دلیل برخی مشکلات در زمان مقرر موفق به دریافت روادید نشد و در نهایت تیم ملی با هدایت امیری و نهتانی در مسابقات شرکت کرد.

این نتیجه در شرایطی برای بوکس ایران کسب شد که در دوره گذشته در سال 2021، بوکس ایران برای نخستین بار  به مدال جهانی رسید و دانیال شه‌بخش با کسب مدال برنز جهان نام خود را در تاریخ این رشته در کشورمان ثبت کرد. نکته جالب اینکه منتقدان عملکرد تیم ملی در آن دوره در مسابقات جهانی ازبکستان به‌عنوان رئیس و نایب رئیس فدراسیون مسئولیت داشتند، اما نه تنها در حفظ مدال جهانی ناکام ماندند، بلکه با نتایج تیم ملی عملکرد بسیار ضعیفی را از خود بر جای گذاشتند.

 تا سه نشه بازی نشه؛ حسینی بالاخره رئیس فدراسیون شد
مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس 27 تیر ماه سال گذشته برگزار شد و سرانجام روح‌الله حسینی پس از دو دوره ناکامی در انتخابات، در سومین حضور و در رقابتی تک کاندیدایی به‌عنوان رئیس جدید فدراسیون بوکس انتخاب شد. حسینی که پیش از این 7 آذر ماه 1401 و پس از حاشیه‌های عجیب در فدراسیون به‌عنوان سرپرست انتخاب شده بود، سرانجام پس از هفت ماه و 20 روز سرپرستی به‌صورت رسمی ریاست فدراسیون را برعهده گرفت تا به آرزوی خود برای ریاست فدراسیون بوکس برسد.

حضور عجیب استکی و احدی در تیم‌های پایه
یکی دیگر از اتفاقات جالب و عجیب بوکس در سال گذشته انتخاب علیرضا استکی به‌عنوان سرمربی تیم امید و اکبر احدی به‌عنوان سرمربی تیم نوجوانان بود. استکی در شرایطی 10 خرداد ماه سال گذشته به‌عنوان سرمربی تیم امید انتخاب شد که کمتر از پنج ماه پیش در جلسه شورای فنی که با اتفاقات جالبی همراه بود، به شکلی عجیب از هدایت تیم ملی کنار گذاشته شده بود.

پس از آن و با توجه به اختلافات استکی با رئیس و نایب رئیس فدراسیون به نظر نمی‌رسید به این سرعت فعالیتی در بوکس داشته باشد. از طرفی با توجه به نتایج خوب تیم ملی بوکس با استکی که مهمترین آن تاریخ‌سازی در مسابقات جهانی بود، قبول مسئولیت تیم امید نیز از طرف او بسیار عجیب بود، تصمیمی که البته از سوی اکبر احدی هم تکرار شد تا مشخص شود وقوع اتفاقات عجیب در بوکس ایران موضوعی عادی است. در شرایطی که به نظر می‌رسید سرمربی سابق تیم ملی یکی از مدعیان هدایت تیم ملی بزرگسالان بعد از جدایی استکی است، او نیز به سرمربیگری تیم نوجوانان بسنده کرد.

ناکامی مطلق بوکس در هانگژو
بازی‌های آسیایی هانگژو دومین رویداد مهم بوکس در سال گذشته بود که این بار نیز با ناکامی مطلق به پایان رسید. این در شرایطی بود که به نظر می‌رسید با توجه به قرعه مناسب برخی ملی‌پوشان حداقل کسب دو تا سه مدال برنز در بازی‌های آسیایی ممکن خواهد بود، اما تیم پنج نفره کشورمان این بار حتی از مسابقات جهانی هم عملکرد ضعیف‌تری داشت و با کسب تنها دو پیروزی و پنج باخت برای دومین دوره متوالی دست خالی بازی‌های آسیایی را ترک کرد.

این در شرایطی بود که روح‌الله حسینی پیش از برگزاری مسابقات پیش‌بینی کسب دو تا سه مدال در این مسابقات را کرده بود، اما پس از ناکامی تیم ملی سریعاً از نیاز بوکس به مربی خارجی صحبت کرد و حتی مدعی شد که می‌توانست تیم را به این رویداد اعزام نکند، ادعایی که با توجه به اینکه بازی‌های آسیایی نخستین مرحله مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس به شمار می‌رفت، مطرح شدنش از سوی رئیس جوان فدراسیون بسیار عجیب بود.

نهرودی قربانی ناکامی‌های تیم ملی شد
بلافاصله پس از پایان بازی‌های آسیایی، مسئولان فدراسیون بوکس در توجیه ناکامی‌های تیم ملی دیواری کوتاه‌تر از نهرودی پیدا نکردند و تلاش کردند تا به گونه‌ای این ناکامی را به مربیان داخلی و به خصوص پیشکسوت بوکس ایران نسبت بدهند. این در شرایطی بود که نهرودی در بدترین شرایط ممکن از سوی مسئولان فدراسیون به‌عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده بود، انتخابی که با توجه به شرایط سنی نهرودی که از بزرگان بوکس کشورمان است، از همان ابتدا نیز بسیار عجیب بود، اما در آن شرایط فدراسیون بوکس تحت هر شرایطی تنها دنبال قطع همکاری با استکی بود و هیچ‌کسی هم بهتر از نهرودی وجود نداشت که مورد احترام جامعه بوکس باشد.

در ادامه نیز همکاری از سوی فدراسیون برای برگزاری اردوهای مشترک مناسب و حضور در تورنمنت‌های سطح بالا صورت نگرفت تا تیم ملی بدون آماده‌سازی مناسب در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی حضور داشته باشد. در نهایت هم پس از بازی‌های آسیایی فدراسیون با نهرودی قطع همکاری کرد و پروسه جذب مربی خارجی را به جریان انداخت.

رحمتی انتخاب عجیب فدراسیون بوکس
روح‌الله حسینی و دوستان نزدیک او در گذشته و پیش از حضور در فدراسیون بوکس بارها مدعی شدند که با توجه به شرایط مالی‌شان امکان هزینه در این رشته را دارند، وعده‌هایی که در ادامه مشخص شد چندان قابلیت اجرایی ندارد. به همین دلیل در مهر ماه سال گذشته حسین رحمتی به‌عنوان مدیر تیم‌های ملی انتخاب شد تا بلکه بتواند گره‌گشای مشکلات مالی فدراسیون باشد.

رحمتی که در دوره‌های گذشته نیز در شرایط مختلف به تیم‌های ملی کمک کرده بود، این بار به‌عنوان مدیر فنی انتخاب شد تا بتواند یکی از مهمترین وعده‌های انتخاباتی حسینی برای حضور مربی خارجی را محقق سازد، انتخابی که البته مورد تأیید بسیاری از اعضای خانواده بوکس قرار نگرفت و مصاحبه‌های تند و تیزی را علیه رحمتی و فدراسیون به دنبال داشت.

عملکرد قابل قبول نوجوانان و ناکامی جوانان
رقابت‌های بوکس قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در آبان ماه سال گذشته در قزاقستان برگزار شد و 18 بوکسور کشورمان در این مسابقات به روی رینگ رفتند. در شرایطی که هر 9 ملی‌پوش تیم جوانان در دستیابی به مدال ناکام ماندند، شاگردان اکبر احدی در تیم نوجوانان با کسب یک مدال طلا، یک نقره و سه برنز عملکرد قابل قبولی داشتند.

در این مسابقات مصباح به مدال طلا رسید؛ دارا نقره کسب کرد و هاشمی، رستم‌پور و گرشاسبی  مدال برنز کسب کردند تا این پنج مدال تنها دستاورد مدالی فدراسیون بوکس در رویدادهای رسمی سال گذشته باشد. بلافاصله بعد از مسابقات قهرمانی آسیا نیز تیم نوجوانان کشورمان با شش بوکسور در مسابقات قهرمانی جهان حاضر شد و این بار با عملکردی ضعیف همچنان در کسب مدال جهانی رده‌های پایه ناکام ماند.

سرانجام فونتانا به ایران رسید
دو ماه پس از پایان بازی‌های آسیایی و در آذر ماه سال گذشته بحث حضور فونتانا سرمربی مطرح کوبایی سابق تیم ملی تایلند در کشورمان مطرح شد، مربی که از اواسط دهه 90 با تیم ملی تایلند همکاری خود را آغاز کرد و حدود دو دهه هدایت این تیم را برعهده داشت و حتی موفق به کسب مدال المپیک با تایلندی‌ها شد، مربی مطرحی که حضورش در آن مقطع می‌توانست با توجه به زمان حدوداً سه ماهه تا مسابقات گزینشی المپیک در ایتالیا روی عملکرد تیم ملی تأثیر بیشتری داشته باشد، اما پروسه حضور او در کشورمان حدود دو ماه زمان برد تا در نهایت این مربی کوبایی در بهمن ماه و یک ماه قبل از مسابقات گزینشی وارد کشورمان شود.

سرانجام 7 بهمن ماه فدراسیون بوکس خبر از امضای قرارداد با این مربی داد، اما نکته عجیب امضای قرارداد با فونتانا تا پایان المپیک پاریس بود تا مشخص شود که فدراسیون برنامه‌ای برای حضور بلندمدت این مربی ندارد. مشخص نیست فدراسیون بوکس چگونه توقع دارد این مربی در مدت شش ماه بوکس ایران را متحول کند!

در این میان رینالدو فونتس دیگر مربی کوبایی نیز  آذر ماه وارد ایران شد، مربی که کارنامه قابل توجهی ندارد و هنوز مشخص نیست وقتی قرار بود فونتانا سرمربی تیم ملی شود با چه هدفی وارد ایران شد و با فدراسیون قرارداد بست! حتی فونتانا هم قرار بود با خود یک دستیار به ایران بیاورد که پس از مدتی حضور این مربی به دلیل تمدید قراردادش منتفی شد و فدراسیون نیز به ناچار فونتس را در کنار فونتانا قرار داد.

تکمیل سه‌گانه شکست تیم ملی در سال 1402
نخستین مرحله مسابقات جهانی بوکس گزینشی المپیک در اواسط اسفند ماه در شهر «بوستو آرسیتسیو» برگزار شد و ملی‌پوشان کشورمان با شش بوکسور در این رقابت‌ها حاضر شدند، اما باز هم در کسب مدال و سهمیه المپیک ناکام بودند. تنها نکته مثبت این ناکامی در مقایسه با رویدادهای دیگر رشد و عملکرد بهتر برخی از بوکسورهای تیم ملی در مسابقات یادشده بود تا باعث شود علاقه‌مندان به رشته بوکس امیدوار به کسب سهمیه در آخرین مرحله گزینشی در خرداد ماه 1403 در تایلند باشند.

باید دید حضور فونتانا چقدر از لحاظ فنی می‌تواند روی بوکس ایران تأثیرگذار باشد. البته نباید فراموش کرد نه تنها فوتنانا بلکه هر مربی برای موفقیت ابتدا نیاز به زمان و در ادامه روند آماده‌سازی مناسب دارد، موضوعی که باید دید فدراسیون بوکس توانایی فراهم کردن آن را خواهد داشت یا این مربی نیز پس از شش ماه به سرنوشت دیگر مربی‌های خارجی بوکس کشور دچار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مروری بر رویدادهای ورزش استان در پائیز سال ۱۴۰۲
  • یونانی‌ها سرمربی تیم ملی را بیرون کردند!
  • حضور هندبالیست جوان ایران در مسابقات نمایشی ستارگان جهان
  • از خداحافظی دو ستاره ناب وزنه‌برداری تا رقابت با غول‌ها در پاریس
  • مهلت بارگذاری مدارک مالی باشگاه‌ها برای اخذ مجوز حرفه‌ای
  • اعلام ترکیب تیم ملی تکواندو اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • اعلام ترکیب تیم ملی تکواندو در قهرمانی آسیا
  • تیم ملی با هشت تکواندوکار به ویتنام می رود
  • والیبال در ۱۴۰۲؛ قهر مردم!
  • هت‌تریک ناکامی بوکس در سال گذشته/ فونتانا ناجی می‌شود؟