Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی بیگدلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه نسبت به اوایل شیوع بیماری کرونا شمار مراجعه کنندگان برای دریافت اقلام بهداشتی پیشگیرانه این نوع بیماری کاهش یافته است، افزود: در زمان حاضر الکل مورد نیاز مردم در داروخانه ها به وفور وجود دارد اما در ماسک، دستکش نایلونی و لاتکس کمبودهایی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: متاسفانه کیفیت برخی ماسک‌های توزیع شده در کارگاه‌های تولیدی درحد استانداردهای قابل قبول نیست و همین مساله مشکلاتی را هم برای خریدار و هم متصدیان داروخانه ها ایجاد کرده است.

این مسؤول ادامه داد: تولید ماسک طبق استانداردهای لازم دربازه زمانی چند ماهه طول می کشد که تولید چنین وسیله مورد نیاز مردم در کارگاه‌ها بدون رعایت مسائل لازم علاوه بر هدر رفت هزینه ها رغبتی را برای خرید به وجود نمی آورد.

وی اظهار داشت: ماسک مورد نیاز داروخانه ها از سوی شرکت تعاونی داروسازان توزیع می شود که آخرین بار طی ۱۰ روز گذشته به تعداد یک‌هزار و ۵۰۰ عدد بوده که این در مقابل نیاز مراجعه کنندگان، رقم ناچیزی است.

 رییس انجمن داروسازان استان زنجان ادامه داد: طبق رایزنی انجام گرفته مقرر شده کمبودهای ماسک داروخانه های این استان از طریق یک شرکت تولیدی واقع در استان تامین شود که امیدواریم این مهم هر چه زودتر محقق شود.

وی با اشاره به شیوع کرونا و همزمانی آن با بیماری آنفلوانزا در فصل پاییز امسال گفت: بر این مبنا باید برنامه ریزی لازم جهت تامین وسایل و اقلام پیشگیرانه کرونا و همچنین واکسن آنفلوانزا در این استان اندیشیده شود تا مشکلاتی بوجود نیاید.

بیگدلی افزود: در این ارتباط با بازنگری فعالیت کارگاه‌های تولید ماسک و اقلام مورد نیاز دیگر طی فرصت باقیمانده می توان  استانداردهای لازم را اعمال کرد تا کمبودهای احتمالی در این بخش جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: جامعه داروسازان و انجمن داروسازان آمادگی کامل خود را جهت ارائه مطلوب خدمات در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا اعلام می‌کند که امیدواریم مسؤولان استانی از این ظرفیت بالقوه استفاده مطلوبی را داشته باشند.

به گفته این مسؤول، در زمان حاضر در این استان بیش از ۲۵۰ داروساز در داروخانه های خصوصی، دولتی، بخش دانشگاهی و هیات علمی مشغول به فعالیت هستند و ۱۴۰ داروخانه خصوصی و دولتی و شبه دولتی در سطح استان در حال خدمات رسانی به مراجعه کنندگان هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آنفلوانزا استان زنجان الکل جامعه خدمات رسانی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی داروخانه ها مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند

تین نیوز سید حسین میرافضلی :

بسیاری از کارکنان و مسافرین شهر تهران روزانه بین ۲تا۳ ساعت از عمر ارزشمندشان را در ترافیک های دردناک و آزار دهند و ضایع کننده عمر و نابودکننده آرامش در شهر تهران و کلان شهرها از دست می دهند . طی نیم قرن گذشته روند افزایش ترافیک شیب تندی داشته و اکنون در شرایط غیر قابل تحملی قرار گرفته ایم. ابتدا لازم است عواقب و خسارت های ترافیک دردناک تهران و کلانشهرهای ایران را مرور نمائیم که از جمله آنها عبارتند از:
۱- انتشار ده ها هزار تن co2 در هوای فضای تهران و کلان شهر ها که منجر به مرگ بیش از ده هزار نفر در سال و دچار شدن ده ها هزار نفر به انواع بیماری های سخت و دردآور کوتاه مدت و بلند مدت و دردهای لاعلاج می گردند.
۲- اتلاف و ضایع شدن ده ها میلیون لیتر بنزین و گازوئیل در ترافیک تهران و کلانشهر ها که منجر به از بین رفتن بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه های ملی  بین نسلی می گردد.
۳- انواع تصادفات جزئی و سخت که منجر به جراحت و کشته شده هزاران نفر از هموطنان عزیزمان می گردد.
 آیا ترافیک درد بی درمان است؟ شاید هیچ شهری در جهان شدت و وسعت دامنه ترافیک شهر تهران را نداشته باشد.  
همه عقلا و حکومت ها و دولت های توسعه یافته جهان در جهت درمان این درد جانکاه اقدامات اثرگذار و ارزشمندی انجام داده اند و مردم خود را به آرامش نسبی رسانده اند و شر دیو خون آشام ترافیک های سنگین را از سر ملتشان کوتاه نمودند. شهر استامبول در طول روز حدود ۲۵میلیون نفر ساکن و مسافر دارد طول این شهر حدود صد کیلومتر و عرض آن بطور متوسط ۱۵ کیلومتر است اما ترافیک این شهر خصوصا در مکان های پر تردد کمتر از شهر تهران است چرا؟
ستون فقرات حمل و نقل استامبول اتوبوس است بیش از ۸ هزار اتوبوس جدید و کم مصرف در این شهر فعال هستند. سرفاصله اتوبوس ها از یکدیگر حدود ۶۰ثانیه است متروی استامبول از نظر طول و تعداد خطوط کمتر از نصف تهران است اما از نظر تعداد واگن به طول خطوط، شرایط  بسیار مناسب تری دارد لذا از بهره وری بالاتری برخوردار است. سرفاصله هر قطار مترو حدود سه دقیقه است. راه حل اساسی معضل ترافیک تهران در درجه اول دو مطلب است 1-  تامین ۵هزار اتوبوس مدرن مورد نیاز تهران 2-  تامین کمبود ۱۵۰۰ واگن مترو مورد نیاز
 لازم نیست بابت بحران ترافیک تهران،  شهرداری به اعدام محکوم شود اما هر روز تاخیر در تامین اتوبوس و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها خیانت به ملت و کشور است و عاملین چنین خیانتی بی شک می بایست شناسایی ومحاکمه و متناسب با نقش خود در این ظلم ها مجازات شوند. ممکن است در بررسی جامع و عمیق عاملین این معضل و بحران بزرگ صدها نفر محاکمه و بیش از صد نفر محکوم به انواع مجازات ها شوند اما چنین بررسی و محاکمه ای لازم است تا کسانی که به عمد یا با ترک فعل نقشی در عدم تامین اتوبوس های مورد نیاز شهر  و واگن های مورد نیاز مترو داشته اند عادلانه محاکمه و مجازات شوند.  ابتدا لازم است کلیه مسئولین و افراد دارای عنوان کارشناسی که بهر طریق ممکن در تامین اتوبوس ها و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها نقشی داشته اند به نسبت سهمی که داشته اند شناسایی شوند.
اکنون دولت و مجلس و شوراهای کلانشهرها می بایست از هر طریق ممکن به سرعت بودجه مورد نیاز برای واردات هر چه سریعتر واگن های مترو و اتوبوس های مورد نیاز را تامین نمایند و قوانین مورد نیاز را مصوب نمایند. تاخیر در اجرای این طرح فوریت دار ملی هزینه های جبران ناپذیری به دنبال دارد و حتی ساعتی تاخیر قابل توجیه نمی باشد
لازم است همه مناطق با تجمع جمعیت شهر به خطوط مترو متصل شوند و این هدف بزرگ با تمام توان سرعت ممکن اجرائی گردد.  خطوط ویژه اتوبوس از شمال تا جنوب و شرق تا غرب از ابتدا تا انتهای مناطق جمعیتی شهر ایجاد گردد. چنانچه دو هدف فوق محقق گردد و مردم بتوانند بدون معطلی با قطار یا اتوبوس سفرهای درون شهری را انجام دهند ضرورت استفاده از خودروهای شخصی شدیدا کاهش خواهد یافت و بدین ترتیب بستر برای افزایش قیمت بنزین نیز فراهم خواهد شد. ضرورت دارد بسترهای قانونی و ابزار تشویقی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حرکت بزرگ ملی مهیا گردد.
 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه
  • مشکلات بازاریان زنجانی به رئیس دادگستری چه بود؟
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر