Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@04:26:32 GMT

استراتژی مناسب برای کسب و کارهای کوچک در زمان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۳۱۵۴

استراتژی مناسب برای کسب و کارهای کوچک در زمان کرونا

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز، رویا قاسمی-کارآفرین و مشاور کسب و کار در این یادداشت می نویسد: در روزهایی که سایه سنگین کرونا بر روی سر کسب و کارها سنگینی میکند وظیفه صاحبان مشاغل تنها بقاء نیست چون حیات به شرط درجا زدن تفاوتی با ورشکستگی ندارد بلکه یک بنگاه اقتصادی موفق و پویا باید همواره استراتژی خود را بر چهار اصل توسعه پایدار، توسعه انسانی، یادگیری و تاب‌آوری در شرایط سخت استوار نگهدارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استراتژی در گذر از بحران کرونا یعنی قابلیت‌های صاحبان مشاغل در شناسایی، ایجاد ظرفیت‌های جدید و بهره‌ برداری از تک فرصت های احتمالی و خلق راهبردهای مبتکرانه است به عبارتی "استراتژی تاب‌آوری" قابلیت کارآفرینان در مواجهه با اختلالات و تغییرات منفی بازار است، نبوغ یک کارآفرین، پیش‌بینی و استفاده حداکثری و بهره‌مندی از تغییرات در صورت مواجهه با شوک‌های منفی است.

در روزهایی که بیماری کرونا باعث رخوت در بسیاری از فعالیت های اقتصادی و رکود در بازار شده است، برخی از صاحبان مشاغل تصور می کنند برای کنترل هزینه ها و بقا باید بخشی از کارکنان خود را اخراج کنند تا بتوانند در این بحران دوام بیاورند که البته این نوع نگرش نشانه ضعف مدیریت و قطع کردن زنجیره توانمندی ها و ظرفیت های مجموعه است.

این درحالی است که استراتژی تعدیل نیروی انسانی بزرگ ترین خطای کارآفرینان و صاحبان مشاغل برای تاب آوری اقتصادی و عبور از بحران کرونا است؛ چرا که نیروی انسانی مهمترین سرمایه یک کسب و کار محسوب می شود و کارآفرینان باید به این امر واقف باشند که تعدیل نیرو به معنای بستن خلاقیت، توانمندی و پیشرفت یک بیزینس است.

در چنین شرایطی سهیم کردن کارمندان در سود شرکت یک راهکار ساده برای کاهش حقوق است، البته اگر صاحبان مشاغل راضی به این شیوه نیستند می توانند با پایین آوردن ساعات کاری و حذف کردن بخشی از وظایف کارمندان که به جریان اصلی کار صدمه‌ای نمی ‌رساند بخشی از حقوق نیروی انسانی را کاهش داد.

همانگونه که در ابتدا به آن اشاره شد تاب آوری و کنترل هزینه ها نیازمند روشهای خلاقانه است، به طور نمونه برای پایین آوردن هزینه‌ها می توان با مذاکره و یا نقل مکان کردن، اجاره ملک را پایین آورد و با حذف تشریفات و کالای لوکس و تجملی نظیر مبلمان اداری و هدایای تبلیغاتی تا حدودی هزینه ها را کنترل کرد ضمن اینکه می توان با تشریح شرایط برای کارکنان بخش کوچکی از حقوق را تا برطرف شدن بحران کاهش داد.

یکی از شیوه های مدیریت مدرن، بازنگری در مراحل انجام کار است، شناسایی نقاطی که هزینه کرد بالایی در ازای سود پایین دارد از جمله این اقدامات محسوب می شود، همچنین می توان با تغییر استراتژی، به جای دنبال کردن اهداف بلند مدت، درصدد اهداف کوتاه‌ مدت بود، درواقع پرهیز از گرفتن پروژه‌های بلند مدت و دیربازده، یکی از شیوه های دسترسی سریع به منابع مالی است.

البته استفاده از شیوه های تهاتر یکی از راهکارهای کارآمد در شرایط رخوت بازار است، در مواقعی که پول در گردش به کندی صورت می پذیرد بهترین روش برای بقا در فضای کسب و کار تهاتر است، صاحبان مشاغل می توانند برای مرتفع کردن نیازهای خود به جای پول اقدام به مبادله کالا، خدمت در قبال دریافت کالا و یا خدمت به جای پرداخت پول کنند.

افرادی که قصد دارند در شرایط کنونی کسب و کار خود را ایجاد کنند به جای هزینه برای طراحی و راه اندازی سایت یا اپلیکیشن اختصاصی می توانند از سایت‌ها و اپلیکیشن‌های رایگان و پربازدید برای فروش کالا یا خدمات خود بهره ببرند، ضمن اینکه با ایجاد تنوع در خدمات و محصولات و پایین آوردن قیمت عرضه خدمت یا محصول، خود را به سرعت به عنوان یک کسب و کار متفاوت مطرح کند.

کارآفرینان باید به یاد داشته باشند که در شرایط رکود با بلند پروازی برای خود بدهی درست نکنند و به ظرفیت فعلی خود اکتفا کنند، ضمن اینکه در شرایط کرونا، خط تولید خود را بر روی کالاهای ضروری و بادوام متمرکز کرده و محصول های تزیینی و تشریفاتی را از خط تولید خارج کنند چراکه در زمان رکود، مردم علاقه ای به کالاهای اینچنینی ندارند.

انتهای پیام/

20 / 20 کسب و کار کارآفرینی کرونا شیوه های مدیریت مدرن استراتژی مناسب برای کسب و کارهای کوچک صاحبان مشاغل گذر از بحران کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کسب و کار کارآفرینی کرونا صاحبان مشاغل گذر از بحران کرونا صاحبان مشاغل هزینه ها تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استراتژی جدید غرب برای تسهیل عملیات F-۱۶ در اوکراین

حدود یک سال است که چند کشور اروپایی با کسب موافقت ایالات متحده امریکا به دولت اوکراین وعده دادند که تعداد قابل توجهی از جنگنده های اف۱۶ خود را به این کشور ارسال خواهند کرد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، از زمان اعلام این خبر، بحث های زیادی در مورد میزان توانایی و کارایی این جنگنده ها که نسبتا قدیمی محسوب می شوند در برابر جنگنده های مدرن روسی نظیر سوخو35 یا سامانه های پدافندی دوربرد نظیر اس300 و اس400 شکل گرفته است؛ هنوز تحویل جنگنده ها به ارتش اوکراین آغاز نشده است اما با توجه به اینکه شکست احتمالی اف16 در نبرد هوایی برابر روسیه تبعات تبلیغاتی منفی در بازار صادرات تسلیحات دنیا برای طرف غربی خواهد داشت آنها تمهیداتی به منظور تسهیل عملیات این جنگنده ها و جلوگیری از شکست و رقم خوردن آبروریزی برای یک هواگرد امریکایی خواهند اندیشید.

کدام کشورها به اوکراین اف16 می دهند؟

در ائتلاف اروپایی تشکیل شده برای تقویت نیروی هوایی اوکراین 4 کشور هلند، دانمارک، نروژ و بلژیک حضور دارند.

کشور هلند قول ارسال 42 فروند جنگنده اف16 را داده است که قرار است در اواخر بهار 2024 دسته نخست 24 فروندی آنها تحویل داده شوند و مابقی جنگنده ها نیز در سال 2025 ارسال خواهند شد.

جنگنده اف16 نیروی هوایی هلند

کشور دانمارک 19 فروند اف16 به اوکراین ارسال خواهد کرد که دسته 6 فروندی نخست در بهار امسال و 13 فروند نیز تا ابتدای سال 2025 تحویل داده خواهند شد.

دولت نروژ نیز آمادگی خود را برای اهدای 22 فروند جنگنده اف16 اعلام کرده است اما در حال حاضر تنها 12 فروند از آنها در شرایط عملیاتی و قابل ارسال به اوکراین است و مابقی 10 فروند اف16 باقی مانده پس از تعمیرات گسترده و اورهال احتمالا در سال 2025 ارسال خواهند شد.


در خصوص بلژیک نیز تعداد دقیقی اعلام نشده اما پیش بینی شده است حدود 8 فروند اف16 را در سال 2025 به اوکراین اهدا کنند.

با توجه به آمارهای اعلام شده اوکراینی ها احتمالا در سال 2024 حدود 55 فروند جنگنده اف16 دریافت خواهند کرد و تا پایان سال 2025 این تعداد به حدود 90 فروند نیز خواهد رسید.

همکاری ناتو با اوکراین برای سرکوب دفاع هوایی روسیه

یکی از بزرگترین مشکلات در راه پروزهای رزمی اف16 در اوکراین پدافند دوربرد ارتش روسیه به ویژه سامانه اس400 خواهد بود؛ با توجه به اینکه این سامانه قادر است از مسافتی بیش از 100 کیلومتر با جنگنده های اوکراینی درگیر شود بایستی پیش از ورود به خدمت آنها در نیروی هوایی اوکراین، سامانه های پدافندی روسی و بعدها پایگاه های هوایی این کشور در خاک اوکراین از سر راه برداشته شوند.

سامانه پدافندی اس400

برای این منظور امریکا و کشورهای اروپایی چند سلاح متفاوت را به اوکراین اهدا کرده اند؛ نخستین مورد راکت های هدایت ماهواره ای هیمارس بودند که بردی حدود 90 کیلومتر دارند و چند بار در حملات علیه ادوات پدافندی روسیه مورد استفاده قرار گرفته اند.

اما اگر هدف در فاصله بیش از 100 کیلومتری از خط تماس باشد هیمارس کارایی خود را از دست می دهد لذا بریتانیا و فرانسه اقدام به ارسال موشک های کروز دوربرد استورم شدو و اسکالپ با بردی بیش از 500 کیلومتر به اوکراین کردند.

برای تکمیل توان حمله اوکراین به پدافند دوربرد روسی ایالات متحده نیز موشک های بالستیک ATACMS از نسخه با برد 160 کیلومتر را به اوکراین اهدا کرد که پیش بینی می شود با تصویب بسته تسلیحاتی جدید نسخه 300 کیلومتری موشک نیز به اوکراین ارسال شود.

اوکراینی ها تا کنون 3 بار از این موشک بالستیک امریکایی علیه پایگاه های حساس روسیه استفاده کرده اند؛ نخستین بار تابستان سال گذشته میلادی در حمله به دو پایگاه هوایی لوهانسک و بردیانسک که منجر به نابودی تعداد قابل توجهی از بالگردهای رزمی روسیه شد.

آسیب وارد شده به بالگردهای روسی در فرودگاه بردیانسک

اما در شب 16 آوریل 2024 ارتش اوکراین دست به شلیک چند فروند موشک بالستیک ATACMS به سمت پایگاه هوایی دژانکوی در شبه جزیره کریمه زد؛ این مقر اصلی ترین محل حضور بالگردهای ترابری روسی بوده و مجهز به یک آتشبار سامانه پدافندی اس400 برای دفاع از خود بود.

 

.

 

شلیک موشک های ATACMS به سمت پایگاه هوایی دژانکوی


اما اوکراینی ها ابتدا اقدام به شلیک 2 موشک با سر جنگی خوشه ای به محل استقرار آتشبار S-400 کرده و 4 پرتابگر و رادار و خودروی فرماندهی آن را منهدم می کنند و سپس 4 فروند موشک ATACMS دیگر به سمت سایر تاسیسات پایگاه نظیر انبار مهمات شلیک می کنند.

انهدام آتشبار پدافندی اس400 روسی

در گذشته نیز چند مجموعه پدافندی اس300 و اس400 روسی در حملات ارتش اوکراین منهدم شده بودند که این موضوع می تواند به منزله زنگ خطری برای روسیه باشد زیرا به نظر می رسد پیش از اینکه جنگنده های اف16 وارد آسمان اوکراین شوند ناتو با شناسایی دقیق محل حضور پدافند دوربرد روسی و البته از کار انداختن پایگاه هایی هوایی شبه جزیره کریمه قصد دارند تا شرایط عملیات رزمی را برای جنگنده های ارسالی خود آسان کنند.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • طعنه مورینیو؛ آرتتا جادو می‌کند اما من اتوبوس دو طبقه پارک می‌کردم!
  • آرتتا باشد زیبا است، مورینیو باشد اتوبوس دوطبقه!‏
  • استراتژی جدید غرب برای تسهیل عملیات F-۱۶ در اوکراین