Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@12:20:13 GMT

فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۶۱۶۰

فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شود

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تشریح اقدامات ویژه این اداره کل در دوران بحران کرونا، پیگیری سامانه‌سپاری امور فرهنگی و اجتماعی را از جمله کارهای مهم برشمرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی ضمن بیان این مطلب به تشریح اقدامات ویژه معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در دوران بحران کرونا پرداخت و  گفت: سامانه‌سپاری امور فرهنگی و اجتماعی از جمله کارهای مهمی است که به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد، البته همان سامانه جامع خدمات الکترونیک اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این سامانه تمام فرآیندهای حوزه فرهنگی و اجتماعی از جمله انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و نشریات دانشجویی از زمان ارائه درخواست توسط دانشجو تا صدور مجوز در قالب سامانه انجام خواهد شد. با توجه به گستردگی دانشگاه تهران و تعدد پردیس‌ها و دانشکده‌ها ایجاد این سامانه تأثیر زیادی در یکسان‌سازی رویه‌ها، تسهیل امور تشکل‌های دانشجویی و کاهش استفاده از کاغذ برای تحقق مدیریت سبز در دانشگاه خواهد داشت.

دکتر زارع چاهوکی اظهار کرد: نظر به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان در محیط دانشگاه از اسفند ۱۳۹۸ تاکنون و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، تلاش شد تا از طریق سامانه‌های مجازی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف دانشگاه در این حوزه، امور فرهنگی و اجتماعی انجام شود. خوشبختانه تجربیات خوبی در این حوزه به دست آمد و زمینه استفاده هر چه بیشتر از سامانه‌ها فراهم شده است.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه بیان کرد: به‌منظور تسهیل امور تشکل‌های دانشجویی، تمام درخواست‌ها و مکاتبات اداری از طریق ایمیل و سامانه‌های مجازی پیگیری و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شده است. همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته و مساعدت مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، تشکل‌های دانشجویی می‌توانند برنامه خود را در سامانه mooc.ut.ac.ir به‌صورت آنلاین برگزار کنند، این سامانه با توجه به کارایی‌های متعدد آن مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی تصریح کرد: از اوایل اسفند ۱۳۹۸ تاکنون با همت و تلاش تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، بیش از ۲۵ رویداد در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی و ۱۵ رویداد در حوزه کانون‌های فرهنگی به‌صورت مجازی در این سامانه و سایر شبکه‌های اجتماعی برگزار شده و در حوزه نشریات دانشجویی نیز بیش از ۴۰ نشریه به‌صورت الکترونیکی انتشار یافته است.

دکتر زارع چاهوکی، در بخش دیگر سخنان خود از راه‌اندازی شبکه اجتماعی فرهنگی، هنری دوران کرونا و پساکرونا به آدرس https://net.ut.ac.ir و با هدف تبادل‌نظر و ارائه پیشنهادها در خصوص مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی در شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران افزود: در تالار گفت‌وگوی این شبکه بیش از یکصد محتوا در حوزه‌های فعالیت‌های داوطلبانه، تاب‌آوری اجتماعی در زمان بحران‌ها، مدیریت استرس، تولیدات آموزشی مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا و ملاحظات زیست‌محیطی در این زمینه، آموزش حرکات ورزشی در ایام قرنطینه و سایر محتواهای مرتبط قرار گرفته است.

وی در پایان گفت: در تلاش هستیم تا با استفاده از سامانه برگزاری جلسه‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی آنلاین، برنامه‌ها و فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی را بیش از گذشته توسعه دهیم و زمینه مشارکت هر چه بیشتر تشکل‌های دانشجویی را فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران امور فرهنگی و اجتماعی تشکل های دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ زلفي گل افزود: بر اساس آن امروز دقیق می‌توانیم بگوییم، دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال ۱۴۰۲ در مجموع هزار و ۳۰۰ فعالیت فرهنگی داشته است. همچنین در ارزیابی روسای دانشگاه‌ها فعالیت‌های فرهنگی ثبت شده بر اساس سامانه فرنما معیار مهمی است و از روی همین سامانه کارنامه فرهنگی برای دانشجویان صادر می‌شود.

وي گفت: برگزیدگان جشنواره بین‌المللی حرکت و جشنواره رویش به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند و از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند. روند جذب افراد نخبه و مستعد در دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز تسهیل شده است. تولید علم باید برونداد داشته باشد. تولید مقاله، کتاب، اختراع و دستاوردهای علمی یا هنری یکی از این بروندادها است و استادان باید برخی از این بروندادها را داشته باشند. این موضوع در آیین‌نامه ارتقای جدید استادان و اعضای هیئت علمی که در حال تدوین است، قید شده است که استاد می‌تواند به هر شکلی دستاورد علمی خود را نشان دهد و فقط مقاله مد نظر نیست. کاربردی بودن مقالات را نیز در نظر داریم؛ به همین دلیل مقالات بنیادین ۷ امتیاز، مقالاتی که نیازی از جامعه رفع کنند، ۱۴ امتیاز برای ارتقای استادان خواهد داشت.

زلفي گل افزود: فردی که رساله‌های بنیادی داشته باشد به اندازه حقوق استاد پایه یک پژوهانه دریافت می‌کند، فردی که رساله‌های کاربردی دارد دو برابر و فردی که رساله فناوری داشته باشد، سه برابر حقوق استاد پایه یک پژوهانه می‌گیرد. استادان ارتباط با صنعت نیز به صورت ویژه تشویق می‌شوند. همچنین از علوم نوظهور و نوپدید مانند هوش مصنوعی در حد توان حمایت مالی می‌کنیم.

وزیر علوم درباره مطالبه دانشجویان در خصوص قانون حمایت از خانواده و ایجاد خوابگاه‌های متاهلی گفت: در همه دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هزار واحد خوابگاه متاهلی داشتیم ولی ما در مدت مسئولیت، ۳۵۰ واحد اضافه کردیم، ۳۲۰۰ واحد تا آخر سال نیز اضافه می‌شود که احداث ۲۶۰۰ آن شروع شده است. ساخت خوابگاه بودجه می‌خواهد. یکی از این کارها طرح تهاتر و مولدسازی است. به دانشگاه‌ها اجازه داده شده است املاکی که دارند را تغییر کاربری دهند و از آن‌ها برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی استفاده کنند. ما پول نداریم و سازمان برنامه به ما اعتبار نمی‌دهد ولی سرمایه و امکانات بدون استفاده‌ای که داریم را می‌توانیم به گونه‌ای دیگر مورد استفاده قرار دادیم.

وی افزود: در وزارت علوم ۷۵ اقدام جدید ايجاد كرديم، كه افزایش پایه‌های تشویقی استادان به ۶۰ پایه، بورسیه رتبه‌های برتر کنکور هر سال و المپیادی‌ها، تعیین کارانه (جهش علمی) بر مبنای عملکرد، اختصاص پژوهانه به استادانی نو استخدام، اختصاص پژوهانه برای دانشمندان یک‌درصد و دودرصد، قید شدن پژوهانه جامع در برنامه توسعه هفتم، تخصیص ۱۵ درصد بودجه کل دانشگاه برای فعالیت‌های پژوهشی و پنج درصد برای فعالیت‌های فرهنگی، راه‌اندازی بورسیه صنعت با همکاری صنایع، حمایت از مجلات تحت نمایه‌های بین‌المللی، تاسیس صندوق عالی عتف از جمله این فعالیت‌ها است‌.

وزیر علوم به راه‌اندازی سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) اشاره کرد و گفت: تا امروز بیش از 15 هزار نیاز در این سامانه ثبت شده و استادانی که روی رفع نیازهای ثبت شده در این سامانه کار کنند، پژوهانه دریافت می‌کنند. برای حمایت از پژوهشگران نیز سامانه پژوهشگران مستقل را راه‌اندازی کردیم که بتوانند از مزایای بیمه و حقوق بهره‌مند شوند. سامانه دانا (درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان) نیز تاسیس شد تا همه دانشمندان در این سامانه صفحه خانگی داشته باشند و دستاوردهای علمی و مقالات خود را در این صفحه ثبت ‌کنند. پژوهانه بر این اساس و روزآمد بودن صفحه به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

وزیر علوم در پایان این نشست از دانشجویان خواست راهکارهای جدید خود را برای اداره بهتر آموزش عالی ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • بیماری فردگرایی و افول جنبش دانشجویی
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم