Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی مدارس به دست آموزش و پرورش رسیده است و چگونگی ادامه روند بازگشایی مدارس را به شورای آموزشی مدارس محول کرده ایم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی میرزایی در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به تصمیم ملی ستاد ملی کرونا درباره بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت برای رفع اشکال دانش آموزان و با بیان اینکه در این زمینه سوالاتی مطرح است، گفت: تا هفته اول اسفند ۷۰ درصد محتوای آموزشی، آموزش داده شده بود و برای اینکه سال تحصیلی را به خوبی به پایان برسانیم از روش‌های متنوعی برای پوشش این سی درصد استفاده شد و تمام دروسی که به صورت حضوری آموزش نداده شده بود تا پایان اردیبهشت ماه قطعاً آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه تکالیف کنترل شود و این آموزش یکدست‌تر باشد نیز شبکه شاد را راه اندازی کردیم. بیش از ۱۲ میلیون نفر از دانش آموزان ما در این شبکه عضو شدند.

وی ادامه داد: در مناطقی که دسترسی به اینترنت نبود و امکان دسترسی به ابزار‌های مناسب نبود از روش تولید بسته آموزشی و روش مکتوب استفاده شد. ما نیازمند بودیم برای شروع امتحانات سال تحصیلی اطمینان حاصل کنیم دانش آموزانی که از این ابزار استفاده نکرده اند، فرصتی در اختیارشان باشد که رفع اشکال کنند. برای همین همه مدارس بازگشایی شود و مدیر و معاون در معلم در ساعت‌های مورد نیاز در مدرسه حضور می‌یابند و دانش آموزانی که نیاز به کمک دارند را راهنمایی می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پروتکل وزارت بهداشت دریافت شده است، گفت: رعایت این پروتکل‌ها در زمان حضور دانش آموزان الزامی است و خوشبختانه بر اساس گزارشی که وزارت بهداشت ارائه داده است، میزان آشنایی و رعایت پروتکل‌ها توسط مردم بیش از ۸۲ درصد است و تقریباً و همه روش‌های مراقبت از خود را فرا گرفتند و ما هم باید محیط مدارس را ایمن کنیم.

وی ادامه داد: ما به شورای آموزشی مدارس متشکل از مدیر مدرسه، نماینده معلمان، نماینده اولیا دانش آموزان این اختیار را داده ایم که متناسب با حضور دانش آموزان تصمیم گیری کنند و اگر پس از هفته اول مراجعه دانش آموزان کم بود و لازم نباشد در همه روز‌ها معلمان در مدرسه حاضر باشند، آن را به برخی از روز‌های هفته موکول کنند و اگر پاسخ به پرسش‌ها به انجام رسید می‌توانند امتحانات را هم در این زمان برگزار کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدارس ستاد ملی کرونا بازگشایی مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • مدارس ابتدایی کیش غیرحضوری است
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • مدارس ابتدایی کیش امروز غیرحضوری است