Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدجواد خاکزاد رستمی عنوان کرد: مشکل تامین سوخت واحد‌های کشاورزی به مشکلی جدی بدل شده و وقت و سرمایه کشاورزان را به هدر می‌دهد.

او ادامه داد: عنوان می‌شود که کشاورزان باید هر فصل در سامانه مربوطه ثبت‌نام کرده تا بتوانند سوخت لازم برای ماشین‌آلات و فعالیت‌های خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که کار یک کشاورز در سال مشخص است. فردی که گندم می‌کارد در چند مرحله نیازمند سوخت است. برای شخم زدن، سمپاشی، برداشت و ... هر کدام ماشین‌آلات و سوخت لازم هستند. این امری مشخص است، پس چرا هر فصل و برای هر کار آنها را به ادارات می‌کشانند؟

رئیس نظام صنفی کشاورزی مازندران با بیان اینکه مشکل تامین سوخت کشاورزان، مشکلی کشور و مربوط به چند وزارت‌خانه و سازمان است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت و همچنین نهاد‌هایی مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید با هم مذاکره کرده و مشکل را یک بار برای همیشه رفع کنند. متاسفانه آسان‌ترین کار یعنی ثبت‌نام فصلی انتخاب شده و به این شکل کشاورزان به زحمت افتاده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کشاورزی کشاورزان تامین سوخت واحد های کشاورزی تامین سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۷۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه کشاورزان از تاخیر در اختصاص آب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کشاورزان قزوین، نسبت به کم شدن حقآبه از کانال آب کشاورزی، انتقاد دارند.
کشاورزان معتقدند سال گذشته حقآبه قزوین از سد طالقان، به کمتر از یک سوم کاهش یافت و خسارات فراوانی به مزارع و باغات وارد کرد.
کشاورزان می‌گویند: امسال هم رهاسازی اب از سد طالقان با تاخیر اتفاق افتاد که این مسئله مزارع گندم، جو، کلزا و ... را دچار خسارت کرده است. در سال‌های گذشته معمولا دهم فروردین اب در کانال مادر قزوین جاری می‌شد که امسال با یک هفته تاخیر اب کانال رهاسازی شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: باتوجه به اینکه سد طالقان منبع تامین کننده آب شرب استان تهران و البرز و آب کشاورزی استان قزوین است در مهرماه هر سال بر اساس حجم باقیمانده سد و پیش بینی بارش‌ها برنامه ریزی می‌شود. در سال گذشته این اتفاق افتاد و بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی علیرغم هشدار‌های هواشناسی احتیاط کردیم و درصدی به عنوان آب برای کشت به کشاورزان اعلام شد.
ستوده گفت: باتوجه به تخصیص سد طالقان ما طبق آمار سنوات گذشته معمولا در سال‌های نرمال بارش بیشتر بوده و استان قزوین سهم بیشتری برده است. در تمام سد‌های کشور و دنیا وقتی یک سد منبع تامین آب کشاورزی است اولویت معمولا برای آب شرب قرار داده می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هم در بخش دیگری از گفتگو اظهار کرد: باتوجه به اینکه عمده کشت استان آبی است آب سهم عمده‌ای دارد. قریب به ۶۲ هزار هکتار از اراضی استان تحت شبکه آبیاری قرار می‌گیرد و تامین آب برای آن حیاتی است. سهم ۴۶۰ میلیون مترمکعبی از سد طالقان برای استان قزوین در نظر گرفته شده است.
عطایی گفت: تخصیص دوگانه آب سد طالقان فرصت‌ها و تهدید‌های خود را دارد. طبق الگوی کشت ۳۰ هزار هکتار مربوط به کشت پاییزه است که نیاز به آب دارد، اما فقط ده میلیون مترمکعب به آن اختصاص یافت. در غرب شبکه مشکل جدی است.
ستوده تصریح کرد: ۱۵۰ میلیون مترمکعب از سد طالقان سهم استان قزوین است که ۶۰ میلیون مترمکعب آن مربوط به بخش آشامیدنی است. در چهارمین سال خشک در کشور قرار داریم که ۳۰ درصد بارش‌ها کاهش داشته است. سال قبل ۹۰ میلیون مترمکعب بجای ۶۰ میلیون مترمکعب وارد شده است. ۶۰ میلیون مترمکعب هم برای کل سال در نظر گرفته شده است.
عطایی گفت: امسال هم قرار بود که ۱۵ فروردین آب رهاسازی شود که با چند روز تاخیر اتفاق افتاد، اما باید تناسب‌ها رعایت شود.
ستوده گفت: هر ۵ سال یکبار در سطح ملی، منابع و مصارف استان‌ها آماربرداری می‌شود و بر اساس آخرین آمار منابع آبی استان قزوین دو میلیارد مترمکعب است که یک و نیم میلیون مترمکعب در بخش آب زیرزمینی و نیم میلیون مترمکعب در بخش آب‌های سطحی است. در بخش مصارف ۲۷ درصد در بخش آب زیرزمین و ۷۳ درصد در بخش آب سطحی استفاده می‌شود. کشور ما کم آب است و باید خودمان را با آن سازگار کنیم. در استان ۵۰۰ حلقه چاه داریم که بر اساس آنها میزان آب‌های زیرزمینی برآورد می‌شود. سه میلیارد مترمکعب آب در آبخوان از دست داده ایم.

دیگر خبرها

  • آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • اجرای اقدامات برای تامین زیرساخت ها ورفع مشکلات مردم سیل زده
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • از مشکل تامین دارو تا بررسی موضوع کارت شهروندی
  • ۳۹ میلیون لیتر نفت‌گاز بین کشاورزان غرب خراسان رضوی توزیع شد
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • از ایلِجار چه می‌ دانید؟ یک همدلی برای نشاکاری
  • وزیر صمت: حل مشکل تامین لاستیک به زودی
  • گلایه کشاورزان از تاخیر در اختصاص آب
  • دانه‌های آجیلی خوی به نام کشاورز و‌به کام واسطه