Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@01:07:12 GMT

شناسایی سه ژن اصلی کووید ۱۹ توسط دانشمندان البرزی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۹۶۸۳

شناسایی سه ژن اصلی کووید ۱۹ توسط دانشمندان البرزی

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله شهبازی بعدازظهر سه شنبه در بازدید از بخش‌های مختلف پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران مستقر در استان البرز، گفت: مدیر و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه گزارش مفصلی از اقدامات ارزشمندی که در پنج سال اخیر رخ داده، ارائه کردند.

وی ادامه داد: طرح‌های خلاقانه ای در حوزه نانو با قابلیت تجاری سازی و تولید انبوه در این پژوهشگاه اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار البرز گفت: این پژوهشگاه تبادل علمی ارزشمند و متناظری با کشورهای مختلف دنیا و به ویژه کشورهای توسعه یافته دارد.

شهبازی با اشاره به دستاورد بزرگ این پژوهشگاه در خصوص مقابله با کووید ۱۹ نیز گفت: ویروس عالمگیر کووید ۱۹ دنیا را به بهت فرو برده و ابعاد مختلف این ویروس همچنان ناشناخته است؛ دانشمندان در همین مرکز و پژوهشگاه توانستند که سه ژن اصلی کووید ۱۹ را شناسایی کنند و در حوزه کیت تشخیص این بیماری به توفیقات ارزشمندی رسیده اند.

وی اضافه کرد: بخش‌های مختلف این پژوهشگاه در حال فعالیت است و کسانی که در این پژوهشگاه کار می‌کنند از تاپ ترین و نخبه ترین افراد هستند همچنین از سایر دانشگاه‌های مطرح کشور نیز برای پایان نامه در پژوهشگاه بیوتکنولوژی حضور می‌یابند.

البرز در بخش دیگری با اشاره به طرح پژوهشگاه در خصوص پسماند شهری، گفت: در این راستا طی مکاتبه‌ای از شهرداری‌های استان می‌خواهم که جهت عقد قرارداد برای تولید انرژی و کمپوست که دارای ارزش‌های اقتصادی بالایی است، وارد عمل شوند.

شهبازی افزود: از تمامی تولیدکنندگان حوزه صنعت و کشاورزی دعوت می‌کنم که از این مجموعه دیدن کنند تا به دستاوردهای عظیم پژوهشگاه پی ببرند چراکه ترغیب می‌شوند در زمینه‌های مختلف تعامل داشته باشند.

وی عنوان کرد: در این پژوهشگاه اتفاقات شگرفی به وقوع پیوسته که برای تحقق این دستاوردها دست تک تک این دانشمندان را می بوسم و به گرمی می‌فشارم.

کد خبر 4924096

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران استاندار البرز استان البرز کووید 19 ویروس کرونا بوشهر شیراز قزوین شیوع کرونا شهرکرد گرگان ایلام ماه مبارك رمضان کمک به نیازمندان مواسات زلزله بیرجند ستاد مقابله با کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران خردادماه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شهبازی در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران که صبح امروز در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: دانشگاه تهران امسال جشن ۹۰ سالگی خود را در صورتی برگزار می‌کند که این سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران واگذار شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست دانشگاه تهران را در این زمینه مصوب کرد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور وظیفه پیدا کرد که این سنت دانشگاهی را پیگیری کند و جشن ۹۰ سالگی را هم با این رویکرد برگزار می‌کند، گفت: امسال ۹۰ رویداد در دانشگاه تهران برگزار می‌شود که اولین رویداد نمایشگاه کار است که دومین دوره آن در خرداد ماه برگزار می‌شود.

شهبازی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارتباط بیشتر دانشجویان با صنعت عنوان کرد و افزود: شبکه سازی به عنوان شعار نمایشگاه انتخاب شده و تلاش ما بر این است که بحث مهارت آموزی را داشته باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران افزود: سال قبل استقبال خوبی از نمایشگاه صورت گرفت و امسال هم با توجه به حضور صنایع و سازمان‌های مختلف، امیدواریم دانشجویان بتوانند ارتباط مورد نظر خود را بگیرند.

وی اظهار داشت: اردوهای مهارت آموزی را در سال جاری در دانشگاه تهران خواهیم داشت و نمایشگاه کار هم این چرخه را تکمیل می‌کند.

کد خبر 6085537

دیگر خبرها

  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران خردادماه برگزار می‌شود
  • امضای اسناد رسمی بین ایران پاکستان در حوزه‌های مختلف
  • بازنگری ۲۷۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در طرح هادی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • امضای تفاهمنامه تأمین محتوای علمی و آموزشی حوزه های علمیه افغانستان
  • تأمین محتوای علمی و آموزشی حوزه‌های علمیه افغانستان
  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود
  • ارائه آموزش‌های امدادی به ۲۵ هزار البرزی