Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@07:03:08 GMT

رانندگان ترانزیت تست کرونا می‌دهند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۰۴۵۹

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی در این نشست سه جانبه گفت: خوشحالم بعد از تماس‌های تلفنی‌ مقامات سه کشور، امروز این توفیق را داریم که کنفرانس خود را برای توسعه روابط در حوزه حمل و نقل و ترانزیت بر گزار کنیم.

او افزود: همه ما شاهد بودیم که ویروس کرونا همه جهان را گرفتار و باعث شد انجام مناسبات به طریق دیگری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی با اشاره به این که در ایران از بدو پیداش این ویروس نسبت به تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا در نهاد ریاست جمهوری اقدام شد،گفت: این ستاد ملی با ریاست شخص رییس جمهوری از آغاز به کار تا اکنون  با تشکیل کمیته‌های تخصصی گوناگون به پایش شرایط و اتخاذ تصمیمات ویژه برای مقابله با کرونا و برگرداندن کشور به شرایط عادی و ادامه تولید پرداخته است.

او افزود: امروز گزارشات سازمان بهداشت درمان جهانی نشان می‌دهد که نظام درمانی ایران یکی از بهترین عملکردها را در روند کنترل و درمان ویروس کرونا داشته که ناشی از از اتخاد تصمیمات و سیاست‌های تخصصی در این حوزه است. ما از روز نخست بر اساس پروتکل‌های بهداشتی فعالیت ها را ادامه دادیم و  تمام حوزه‌های ترانزیتی، جاده‌ای، هوایی و دریایی را ملزم به رعایت این پروتکل‌ها کردیم. اکنون این پروتکل‌ها در ۲۴ پایانه مرزی مورد اجرا قرار می گیرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: بر این اساس این پروتکل‌ها ضدعفونی محیط و کالاهایی که از مبادی خروجی و ورودی تردد می کنند، انجام می شود و رانندگان ترانزیت در مرزها توسط کادر پزشکی کنترل می شوند. خدا را شاکریم که اقدامات کنترلی باعث شد که شکست ضوابط نداشته باشیم و این اقدامات به شکل مداوم در حال انجام است. 

وزیر با تاکید بر این که از صحت انجام ضدعفونی‌ها کسب اطمینان کنیم، تصریح کرد: تعاملات چندجانبه و ترانزیت با کشورهای همسایه و نیز با کشورهای اقیانوس هند و اروپا و بالعکس نیازمند همکاری و شیوه نامه هایی است که منجر به وحدت رویه و افزایش حجم تعاملات بین  دو کشور  شود.

اسلامی خطاب به همتایان ترکمنستانی و ازبکستانی خود گفت: همیشه آماده بودیم و هستیم که برای هماهنگی گسترش شیوه های مشترک برای تسهیل تجارت با شما به توافق برسیم. امروز در این نشست مقامات  گمرکی، بهداشتی و وزارت خارجه حضور  دارند و آمادگی دارند هماهنگی‌های لازم  را به گونه ای انجام دهند که موجب رشد تبادلات تجاری بین ما شود.

اسلامی با اشاره به انجام تست کوید ۱۹ از رانندگان گفت: ما این کار را انجام می‌دهیم و باید توسط شما هم انجام شود و کسانی که در مرزها تردد می‌کنند، سرتیکفیت کوید ۱۹ را داشته باشند تا اطمینان ۱۰۰ درصدی از سلامت رانندگان داشته باشیم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: تجار و بازرگانان و شرکت‌های حمل و نقل ما همه خود را ملزم به رعایت این پروتکل‌ها می دانند و آنها را انجام می‌دهند تا تجارت را شتاب دهند و فعالیت‌ها از سر گرفته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ترکمنستان جمهوری اسلامی ایران حمل و نقل راه و شهرسازی ازبکستان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • برخورد قانونی با ۶۰ هزار خودرو در استان سمنان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • حقابه ایران از افغانستان چه شد؟