Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که مصرف کنندگان آمریکا با کمبود گوشت مواجه هستند، کارخانه های فراوری گوشت در این کشور به طور فزاینده ای به چین صادر می‌کنند.

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به کارخانه های فرآوری گوشت این کشور دستور داده علیرغم بیمار شدن و مرگ کارگران این بخش، برای حمایت از عرضه مواد غذایی در کشور باز بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که مصرف کنندگان آمریکا با کمبود گوشت مواجه هستند، این کارخانه ها به طور فزاینده ای به چین صادر می‌کنند.

ترامپ که بر سر همه گیری ویروس کرونا با چین در حال جدال است، « قانون تولید دفاعی 1950» را در بیست و هشتم آوریل اجرایی کرده تا این کارخانه‌ها را باز نگه دارد. حالا ترامپ مورد انتقاد بسیاری از قانونگذاران، مصرف کنندگان و کارگران این کارخانه ها قرار گرفته که این کارگران را به خاطر عرضه گوشت به چین به خطر انداخته است.

به دلیل نابود شدن گله‌های خوک چین به خاطر بیماری و افزایش قیمت گوشت این حیوان به بالاترین حد در این کشور، خریداران گوشت در چین واردات از سراسر دنیا را افزایش دادند. این شوک عرضه باعث شد چین در اواخر 2019 بیشتر متوجه گوشت آمریکا شود».

مایک نایگ، وزیر کشاورزی آمریکا در ایالت آیووا که موافق با این دستور ترامپ است می گوید:« می دانیم که صادرات با گذشت زمان اهمیت بسیاری پیدا می کند. به نظر من باید تمرکز خود را بر تامین نیازهای داخلی بگذاریم».

بسیاری از شرکت های فرآوری گوشت آمریکا از جمله اسمیتفیلد فودز تحت مالکیت شرکت wh گروپ چین، جی بی اس تحت مالکیت برزیل و شرکت تایسون فودز موقتا حدود 20 کارخانه فرآوری گوشت را به خاطر ابتلای هزاران کارگر آنها به ویروس کرونا تعطیل کرده‌اند. برخی از این کارخانه ها فعالیت خود را به صورت محدود از سر گرفته اند چون کارگران از ترس بیماری در خانه مانده اند.

به گفته اقتصاددان ها، این اختلال در عرضه گوشت بدین معناست که مصرف کنندگان تا پایان ماه مه 30 درصد گوشت کمتری در سوپر مارکت ها می بینند و قیمت آن 20 درصد بالاتر از سال گذشته خواهد بود.

طبق اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا، در حالیکه عرضه گوشت خوک با کاهش حدود 40 درصدی کشتار روزانه آن از اوایل ماه مارس، پایین آمده ولی ارسال محموله‌های گوشت خوک به چین طی همین دوره تقریبا 4 برابر شده است.

کشاورزان آمریکا که طی جنگ تجاری با پکن از نظر مالی ضربه سختی خوردند، می گویند هنوز هم نیاز دارند کشورهای وارد کننده مثل چین گوشت خوک آنها را خریداری کنند. این کشاورزان قبل از همه گیری ویروس کرونا با عرضه بیش از حد این محصول مواجه بودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز قیمت گوشت گوشت امریکا کشاورزی امریکا کارخانه ها مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به گزارش سالانه وزارت خارجه امریکا مبنی بر نقض حقوق بشر در افغانستان گفت مردم افغانستان مسلمان هستند و حقوق‌شان براساس شریعت تأمین می‌شود.

مجاهد گفت آنچه در امریکا و سایر کشورهای غربی، فرهنگ و حقوق بشر تعریف شده است با افغانستان فرق می‌کند و غربی‌ها نباید فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل کنند.

این در حالی است که وزارت خارجه امریکا در گزارش سالانه خود که روز گذشته منتشر شده است ادعا کرد در سال گذشته میلادی به نقض حقوق بشر، از جمله مجازات بدنی افراد متهم به رفتارهای غیراخلاقی در افغانستان ادامه داده‌اند.

بر بنیاد ادعاهای مطرح‌شده در گزارش وزارت خارجه آمریکا، طالبان فرمان‌هایی را صادر کرده‌ که با قوانین افغانستان و تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

همچنین وزارت خارجه امریکا در گزارش سالانه خود بار دیگر تاکید کرده است که این کشور طالبان را به‌ رسمیت نخواهد شناخت.

گفتنی است گزارش سالانه آمریکا در حالی درباره نقض حقوق بشر در جهان صادر می شود که آمریکا در صدر ناقضین حقوق بشر قرار دارد و با راه اندازی جنگ ها، کشتار ها و استعمار های بی شمار در صدر این لیست قرار دارد. باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • فرآیند جالب و دیدنی سوسیس گوشت در کارخانه مشهور کره‌ای (فیلم)
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد