Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، از اسفندماه ۹۸ «کرونا کووید ۱۹» این ویروس ناشناخته، پیچیده و مبهم تأثیرات مخربی را در زندگی، کار و اشتغال و فعالیت‌ها گذاشته است. ویروسی که همه را خانه‌نشین کرد، اقتصاد را با مشکلات عمیقی روبه‌رو کرد، فرهنگ را تحت تأثیر قرار داد، تمامی جشنواره و نمایشگاه فرهنگی و هنری کنسل شد، به نوعی همه سازوکارهای مختل شد و به ضرس قاطع می‌توان گفت وقفه، رکود و بحران را جانشین تمام فعالیت‌ها کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کویید ۱۹ در حال تاخت و تاز است، این‌روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه ۹۹ پیش‌بینی پیش‌گویان هم به بن‌بست خورده و راه‌کارها یکی پس از دیگری ناعلاج شدند.

در حوزه پوشاک و محصولات عفاف و حجاب هم شاهد هستیم که این صنعت را فلج کرده و تولیدکنندگان همچنان نتوانستند راهی را برای خروج از این بحران در پیش بگیرند، شاید این روزها بسیاری از تولیدکنندگان فعالیت‌هایشان را از سر گرفته باشند یا مردم سعی کردند با رعایت حداقل‌های بهداشتی زندگی‌شان را به حالت عادی بازگردانند اما باید بگوییم که همچنان بیشتر فعالیت‌های فرهنگی با کرونا گره خورده و همه مسیرها به این ختم می‌شود که کرونا باید برود.

بسیاری از فعالان و تولیدکنندگان هم با «فضای مجازی» همراه شدند و بیشتر فعالیت‌هایشان را از این طریق از سر گرفتند، از همین‌رو، انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب این‌روزها در تلاشی جهادگرانه، برای جبران خسارتی که به تولیدکنندگان وارد شده، نمایشگاه مجازی راه‌اندازی کردند تا بتوانند ذره‌ای از آسیب ۳ ماه بیکاری و رکود و بحران را جبران کنند.

اسدالله سلیمانی، مدیر عامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف درباره راه‌اندازی این نمایشگاه مجازی به خبرنگار مهر می‌گوید: این نمایشگاه با هدف پاسخ به نیاز خانواده‌های ایرانی، هم‌افزایی تولیدکنندگان و رونق اقتصادی کارگاه‌های تولیدات ملزومات و محصولات حجاب و عفاف آغاز به کار کرده است. برگزاری نخستین نمایشگاه اینترنتی حجاب و عفاف تلاشی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های فضای سایبر و فناوری‌های موجود در جهت رشد اقتصادی تولیدکنندگان داخلی و پاسخی به تلاش جهادگرانه بخش‌های مختلف کشور در جهت تولیدات حجاب و عفاف است.

تولید کنندگان حوزه حجاب و عفاف سرمایه‌های اجتماعی هستند

مدیر عامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف کشور ادامه می‌دهد: تولید کنندگان حوزه حجاب و عفاف سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران هستند. انجمن از تولیدکنندگان این حوزه حمایت می‌کند تا این سرمایه‌های اجتماعی را از دست ندهد. امسال به علت شیوع ویروس کرونا، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و تعطیل شدن کسب و کارها؛ انجمن نیز مستثنی از این حوزه نبود و ۴۰ هزار نفر فعال حوزه حجاب و عفاف در سراسر کشور دچار خسارت شدند. ما در انجمن هم طی تدابیری برای جبران خسارت‌های تحمیل شده به تولید کنندگان، اقدام به برگزاری نمایشگاه مجازی حجاب و عفاف کردیم تا بخشی از خسارت‌های ۳ ماه بیکاری این تولیدی‌ها را جبران کنیم.

سلیمانی با اشاره به اینکه انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب تشکلی مردم نهاد است که با هدف حمایت از تولیدکننده‌ها سعی در ارائه محصول با قیمت مناسب به مصرف کننده را دارد، می‌گوید: این اولین تجربه نمایشگاهی ما به وسیله استفاده از فن‌آوری‌های نوین در حوزه پوشاک است و پل ارتباطی خریدار و تولید کننده است.

او می‌افزاید: ایده اولیه برگزاری نمایشگاه مجازی در اتاق فکر انجمن مطرح شد و سایتی تعبیه شد که علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت محصولات مورد نظرشان را خریداری کنند. با توجه به اینکه انجمن ۱۲۰ عضو در تهران و ۳۸۰ عضو در شهرستان دارد، اعضا تهرانی در ۵ سال اخیر ارتباط مستمری با انجمن داشته‌اند. از آنجا که تولیدکننده‌های این حوزه دغدغه فرهنگی دارند نه اقتصادی، تخلف بسیار کمی در میان آنها مشاهده شده است اما کارشناس‌های ما بر قیمت‌ها و جنس محصولات نظارت دارند.

این تولیدکننده چادر مشکی که بیش از ۴۰ سال است فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه تولیدات چادر مشکی و ترویج این کالای فرهنگی را دارد همیشه به این نکته اشاره دارد که اگر در زمینه محصولات عفاف و حجاب غفلت کنیم، کشف حجاب نرم رخ خواهد داد و این در حالی‌است که مسئولان از این حوزه غافل شده‌اند، سلیمانی ادامه می‌دهد: این تولیدکنندگان هیچ‌گونه حمایتی از طرف حاکمیت و نهادهای مختلف نمی‌شوند و انجمن با راه‌اندازی نمایشگاه دائمی فروش محصولات حجاب و عفاف در کشور سعی در حمایت این فعالان حوزه فرهنگی را دارد.

دولت در شرایط بحرانی به کمک تولیدکنندگان محصولات حجاب که با تعطیلی کارگاه‌ها، سررسید وام، عدم فروش کالا و … دسته و پنجه نرم می‌کنند، بیایند فراموش نکنند اگر هر یک از آنها از چرخه تولید محصولات حجاب خارج شوند جایگزین کردنشان نیازمند وقت، هزینه و انرژی زیادی است.

او با اشاره به این‌که برندهای حجاب و عفاف همه‌ساله در بخش محصولات حجاب نمایشگاه قرآن شرکت می‌کردند، در این مسیر انجمن را یاری کردند، می‌گوید: امسال نیز در مدت سه روز مهلت ثبت‌نام ۷۰ برند فعال در این نمایشگاه حضور پیدا کردند و این استقبال ما را برای ادامه استفاده از فن‌آوری‌های نوین برای عرضه محصولات حجاب در آینده مصمم‌تر کرد. طبق آمار، شرکت تولیدکنندگان در این نمایشگاه مجازی مطلوب بوده است. امیدواریم تولیدکنندگان بتوانند ضررهای خود را با این نمایشگاه مجازی جبران کنند. ما نیز بتوانیم حجاب را به عنوان کالای فرهنگی با دسترسی بیشتر و قیمت ارزان‌تر به مردم عرضه کنیم.

مدیر عامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف با اشاره به یکسان بودن بخش‌های نمایشگاه فیزیکی و مجازی ادامه می‌دهد: این نمایشگاه در پنج بخش چادرهای مهمانی و اجتماع، مانتو و عبایای اسلامی، شال و روسری، لباس‌های کودک و نوجوانان و ملزومات حجاب است. بر اساس سند راهبردی انجمن در این نمایشگاه و آنچه که یک بانوی مسلمان بتواند در اجتماع از آن استفاده کند وجود دارد.

او می‌گوید: از مسئولان تقاضا دارم در شرایط بحرانی به کمک تولیدکنندگان محصولات حجاب که با تعطیلی کارگاه‌ها، سررسید وام، عدم فروش کالا و … دسته و پنجه نرم می‌کنند، بیایند فراموش نکنند اگر هر یک از آنها از چرخه تولید محصولات حجاب خارج شوند جایگزین کردنشان نیازمند وقت، هزینه و انرژی زیادی است.

حمایت از فناوری‌های نوین در حوزه حجاب و عفاف

میثم نژادرمضانی تولیدکننده و فعال حوزه عفاف و حجاب معتقد است که برگزاری نمایشگاه مجازی نوعی پل ارتباطی تولیدکننده با مصرف کننده است تا این بخش فرهنگی که مغفول مانده زنده شود و بهار فعالیت‌های فرهنگی حوزه حجاب و عفاف را نیز داشته باشیم.

جانشین مدیرعامل انجمن فعالان حوزه حجاب و عفاف به خبرنگار می‌گوید: این نمایشگاه با هدف حمایت از واحدهای تولیدی برگزار شده و تولیدکنندگان با حضور در سایت می‌توانند به تبلیغ محصول و برند خود بپردازند.

او ادامه می‌دهد: باید بگویم که این نمایشگاه به نوعی پل ارتباطی تولید کننده با مصرف کننده است، از طرفی ما با افتتاح این فروشگاه مجازی حمایت خود را از نوآوری‌های نوین اعلام کردیم. با وجود محدودیت زمان ثبت نام تولیدکنندگان محصولات حجاب و عفاف از نمایشگاه استقبال خوبی کردند. در حوزه تبلیغات سعی کردیم از طریق صداوسیما، رسانه‌ها، فضای مجازی و… کمک بگیریم تا هموطنان برای خرید محصولات جذب شوند.

متأسفانه در شرایط بیماری کرونا وزارت صمت، از بسیاری از واحدهای تولیدی حمایت کرد اما ما در جایگاه حمایتی آنان قرار نگرفتیم.

این تولیدکننده محصول عفاف و حجاب می‌گوید: تولیدکنندگان حوزه حجاب و عفاف، تولید کنندگان کالای فرهنگی هستند که در جامعه به خوبی معرفی نشده‌اند متأسفانه در شرایط بیماری کرونا وزارت صمت، از بسیاری از واحدهای تولیدی حمایت کرد اما ما در جایگاه حمایتی آنان قرار نگرفتیم و کالای صنایع فرهنگی حجاب هنوز وجه قانونی پیدا نکرده است و جز برنامه‌های وزارت صمت دیده نشده است. اما در نمایشگاه تلاش کردیم با گسترش تبلیغات، حمایت وزارت‌خانه را به جامعه تولیدکنندگان حوزه حجاب و عفاف جلب کنیم.

او با اشاره به این موضوع که در ۱۰ سال اخیر گروه‌های آتش به اختیار و خودجوش مردمی در عرصه تولید کالای فرهنگی حجاب وارد شدند و توانستند تنوع و کیفیت این کار را نسبت به دهه‌های قبل ارتقا ببخشند، می‌گوید: ما هیچ‌گونه حمایت‌های قانونی نشده‌ایم و این انجمن به صورت خودجوش تولیدکنندگان را در قالب یک انجمن و سازمان مردم نهاد به یکدیگر وصل کرد. عرضه حجاب و عفاف متأسفانه در کشور ما متولی مشخصی ندارد. کارگروه ساماندهی مد و لباس، شورای اجتماعی وزارت کشور و… در این حوزه تلاش‌هایی را انجام می‌دهند اما نهادی که تنها به این حوزه بپردازد در کشور وجود ندارد.

نژادرمضانی می‌افزاید: با وجود معضلات اما بخش حجاب و عفاف توانست فعالان این عرصه را در کنار یکدیگر جمع کند و علاوه بر معرفی محصول، تولیدات خود را نیز در نمایشگاه عرضه کنند. البته از هفت سال قبل در حاشیه نمایشگاه قرآن کریم بخش حجاب و عفاف آغاز به کار کرد. در این طرح سعی شد علاوه بر بهار قرآن، بهار فعالیت‌های فرهنگی حوزه حجاب و عفاف را نیز داشته باشیم.

کد خبر 4923948 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: حجاب و عفاف نمایشگاه عفاف و حجاب ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی ترجمه کتابفروشی تازه های نشر ادبیات ادبیات جهان رایزنی فرهنگی گردشگری شیوع کرونا خبرگزاری مهر میراث فرهنگی انتشارات سروش موزه کنندگان حوزه حجاب و عفاف تولیدکنندگان محصولات محصولات عفاف و حجاب نمایشگاه مجازی تولید کنندگان کالای فرهنگی محصولات حجاب ادامه می دهد فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا وظایفی در حوزه عفاف و حجاب دارد / همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم

رئیس قوه قضائیه گفت: علاوه بر وظایف ذاتی و قانونی که فراجا در حوزه عفاف و حجاب، به موجب قوانین مختلف و مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی دارد، در ستاد عفاف و حجاب نیز مأموریت‌هایی برعهده این نهاد گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تبیین و تشریح ابعاد و جوانب مختلف مقوله بسیار مهم آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: در مقوله عفاف و حجاب، قوانین مدون و مشخصی از جمله «قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر»، «قانون مجازات اسلامی» و «مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی» وجود دارد.

وی افزود: در این قوانین برای هر سه قوه و دستگاه‌های مختلف، از جمله وزارتخانه‌های کشور، آموزش‌وپرورش، آموزش‌عالی، ارشاد اسلامی و نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی همچون سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات، مأموریت‌ها و وظایفی تعریف و به تبع این امر، برای فراجا نیز در قوانین، وظایف و مسئولیت‌هایی در حوزه عفاف و حجاب مقرر شده است.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: قدر مسلم، چنانچه دستگاهی به وظایف قانونی خود در هر حوزه‌ای از جمله عفاف و حجاب، عمل نکرد یا کم عمل کرد، این امر، رافع مسئولیت و وظایف دستگاه‌های دیگر نیست؛ به عنوان مثال پلیس نمی‌تواند بگوید چون سایر دستگاه‌های مسئول در امر اقتصادی و معیشتی و فرهنگی به وظایف خود عمل نکرده‌اند، پس من هم در مقابله با جرم سرقت، به مسئولیت خود عمل نمی‌کنم.

در رابطه با عفاف و حجاب، قانون و مصوبه داریم

حجت‌الاسلام اژه‌ای تصریح کرد: علاوه بر وظایف ذاتی و قانونی که فراجا در حوزه عفاف و حجاب، به موجب قوانین مختلف و مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی دارد، در ستاد عفاف و حجاب نیز مأموریت‌هایی برعهده این نهاد گذاشته شده است؛ علاوه بر آنها، به موجب اتفاقات سال ۱۴۰۱ و بعد از آنکه در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی و حوزه عفاف و حجاب رخ داد و مشخص شد که برخی از این موارد، با پشتیبانی دشمن است، مردم متدین و غیور و عفیف ایران اسلامی، ناراحت و مکدر شدند و از فراجا خواسته شد که طبق وظایف ذاتی و قانونی خود، در این عرصه ورود داشته باشد.

وی اظهار داشت: در اواخر سال گذشته، در جلسه مشترک بنده با رئیس‌جمهور تاکید شد که نمی‌شود مقوله عفاف و حجاب را رها کرد؛ در بهمن و اسفند ۱۴۰۲، جلساتی برگزار شد و از فراجا و برخی نهادهای دیگر و چندین وزارتخانه دعوت کردیم، در آن مباحث و جلسات، تاکید شد که دشمن در حال تحریکات و تحرکات و پشتیبانی‌هایی در قضیه ترویج ناهنجاری اجتماعی و فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب است، لذا باید سازوکاری منسجم و مدون برای شناسایی و برخورد با عوامل دشمن در این قضیه تدوین و تمهید شود، همچنین تاکید شد که در این راستا، افرادی نیز هستند که عامل دشمن نیستند و ممکن است حتی از نیت و اغراض دشمن نیز بی‌خبر و ناآگاه باشند، اما به هر ترتیب عملی که مرتکب می‌شوند خلاف شرع و قانون و مغایر با سنت مردم غیور و عفیف ایران اسلامی است.

قاضی‌القضات افزود: در آن جلسات و مباحث تاکید شد که همه دستگاه‌های ذی‌ربط در قضیه عفاف و حجاب از جمله دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغاتی، حوزه‌ها و مروجان و مبلغان دینی، دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش فعال شوند، در همین راستا از فراجا نیز خواسته شد و خطاب به او تاکید شد که در این قضیه به میدان بیاید.

حجت‌الاسلام اژه‌ای اظهار داشت: توصیه و تاکید می‌شود که نیروهای فراجا که در قضیه عفاف و حجاب مسئولیت دارند، بسیار در نحوه برخوردها مراقبت کنند و صبر و حوصله به خرج دهند و صفوف افراد فریب‌خورده یا غافل یا ضعیف در قیودات را از عناصر سازمان‌یافته دشمن جدا کنند، البته با همه این توصیفات و تفاسیر، ممکن است در صحنه و در میدان، اشتباه در تشخیص مصداق نیز پیش بیاید و نیروی فراجا نتواند عنصر سازمان‌یافته دشمن را از فرد غافل و فریب‌خورده، متمایز کند یا ممکن است خدای‌ناکرده مأموری نیز مرتکب تخلف شود؛ مگر در سایر دستگاه‌ها، تخلف صورت نمی‌گیرد؟ چاره کار آن است که این تخلف و متخلف را اصلاح کنیم، البته عیبی ندارد که خیرخواهانه و دلسوزانه تذکر دهیم و انتقاد کنیم و بگوییم فلان اتفاق، رخ داده و باید رفع شود، اما نباید کاری کنیم که فراجا احساس کند کار خطایی کرده که در قضیه عفاف و حجاب وارد میدان شده و گویی از او خواسته نشده که وارد میدان شود، نباید نیروی حاضر در صحنه احساس کند که در میدان، او را رها کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: البته در اینجا باید توجه شود که اگر قانون مرتبط با عفاف و حجاب نیز که اکنون در مجلس است، نهایی شود، باز هم در بخشی از این قانون، پلیس باید ورود داشته باشد.

همه باید به فراجا در مأموریت‌ها کمک کنیم

رئیس عدلیه ادامه داد: همه ما باید به فراجا در تمام مأموریت‌هایش از جمله این طرحی که به آن ورود پیدا کرده، کمک کنیم؛ مسئولان قضائی ذی‌صلاح و دادستان‌ها نیز طبق ضوابط و قانون در این عرصه عمل کنند؛ البته هر جا ایراد و اشکالی وجود داشت باید در جهت رفع آن‌ها اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم، فرماندهی انتظامی نیز در این راستا توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای نیروهای خود دارند و علاوه بر آن، حفاظت فراجا نیز پیگیری می‌کند و اگر خطایی رخ دهد، دنبال می‌کند و اولین بخشی که خطای رخ داده را دنبال می‌کند، خود مجموعه فراجا هستند.

حجت‌الاسلام اژه‌ای تاکید کرد: ما امروز همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم و باید در این عرصه به وظایف خود عمل کنیم؛ دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که در راستای مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی مصوباتی داشته است، بررسی کرده که کدام یک از دستگاه‌ها در این حوزه به وظایف خود عمل کرده‌اند و کدام یک از دستگاه‌ها به وظایف‌شان عمل نکرده یا کم عمل کرده‌اند؛ اگر تشخیص دادند که دستگاهی به وظایف خود در این عرصه عمل نکرده، آن را معرفی کنند و مشخص شود که چرا این امر رخ داده و اگر نیاز است قانون اصلاح شود.

توجه نکردن به مسائل معیشتی مردم روی مسائل مختلف از جمله امنیت تأثیر می‌گذارد

وی با اشاره به روز ملی کارآفرینی اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردمی» باید دست به دست هم دهیم تا بر افزایش تولید و سرمایه‌گذاری و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری بیفزاییم؛ افزایش قدرت اقتصادی و بهبود معیشت مردم سبب آرامش روان آن‌ها نیز می‌شود و به تبع آن از میزان بسیاری از آسیب‌ها و تنش‌ها و جرایم اجتماعی کاسته می‌شود، در خصوص تحقق شعار سال، شاید دستگاه قضائی نتواند نقش اول را ایفا کند، اما در حدی که می‌توانیم باید نقش‌آفرین باشیم و به دولت کمک کنیم، دولت نیز در این عرصه باید خلاقیت و ابتکار به خرج دهد و از نیروهای متخصص و صاحب‌نظر بهره بگیرد و همپوشانی و همکاری بیشتر میان قوا وجود داشته باشد، اگر دنیا بفهمد که ما همچون مبحث امنیت در اقتصاد نیز قوی هستیم، به نحو دیگری با ما تعامل می‌کند و اگر احساس کند در این زمینه لَنگ هستیم، جور دیگری برنامه‌ریزی می‌کند و حتی ممکن است در صدد ضربه به ما برآید.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به عملیات وعده صادق در تنبیه رژیم جنایتکار و متجاوز صهیونیستی گفت: عملیات «وعده صادق» باعث غرور ملی و افزایش وحدت و انسجام داخلی شد و همه سلایق از این عملیات حمایت کردند؛ به طور کلی عملیات‌های وعده صادق و طوفان‌الاقصی به مبدا تاریخی تبدیل شدند و نگرش‌ها و راهبردها و سیاست‌ها را در سطح منطقه و جهان تغییر دادند.

سپاه در دفاع از انسانیت و دفع شر داعش و تروریست‌های دیگر، پیشگام بوده است

حجت‌الاسلام اژه‌ای با گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با حکمت و دوراندیشی امام راحل، سپاه پاسداران در فاصله کمی پس از پیروزی انقلاب، تأسیس شد و امروز سپاه در عرصه‌های مختلف، مشغول خدمت‌رسانی و تحقق اهداف مقرر در قانون اساسی است؛ لازم است از تمام نیروهای مسلح کشور از جمله ارتش و سپاه و بسیج و فراجا که امنیت‌آفرین و وحدت‌بخش هستند و تحت فرماندهی فرماندهی معظم کل قوا، رو به تعالی و پیشرفت هستند، قدردانی داشته باشم.

وی بیان داشت: امروز سپاه پاسداران در عرصه‌های مختلف خدمات زیادی را به اسلام و نظام و کشور کرده است؛ در دفاع از انسانیت و دفع شر داعش و تروریست‌های دیگر، سپاه پیشگام بوده است، سپاه توانسته از نهضت‌های اسلامی و مظلومان و مستضعفان جهان دفاع کند و در تحقق اهداف عالی نظام، نقش سپاه برجسته است.

رئیس عدلیه تصریح کرد: امام راحل فرمودند که اگر سپاه نبود، کشور نبود؛ این کلام بزرگی است که از لسان شخصیتی همچون امام (ره) مطرح شد، امنیتی که امروز به آن اذعان داریم و به آن افتخار می‌کنیم در نتیجه مجاهدت‌های سپاه و سایر نیروهای مسلح است که برای کشور تولید قدرت می‌کنند.

کد خبر 746976

دیگر خبرها

  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • حضور تولیدکنندگان زنجانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • فراجا مرزبان حجاب است متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • برنامه‌های تشویقی و انگیزشی برای رونق «حجاب و عفاف» در دانشگاه‌ها
  • اصناف گیلان موافق بی بند و باری در حوزه عفاف و حجاب نیستند
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • فراجا وظایفی در حوزه عفاف و حجاب دارد / همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم
  • اژه‌ای: به فراجا در زمینه موضوع حجاب کمک کنیم