Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@23:51:31 GMT

آموزش در ۵۰۰ کلاس درس در روستا‌های کردستان

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۵۸۰۵

آموزش در ۵۰۰ کلاس درس در روستا‌های کردستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، صدیقه عبداللهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان گفت: در حال حاضر آموزش پنج هزار و ۲۱۰ دانش آموز در ۳۶۳ مدرسه با ۵۰۰ کلاس درس با رعایت موازین بهداشتی و فاصله اجتماعی برقرار شده است.

او افزود: این دانش‌آموزان بیشتر در مناطق روستایی شهرستان بانه و منطقه زیویه ساکن هستند که دارای کلاس‌های چندپایه کم جمعیت بوده و به دلایلی به آموزش مجازی دسترسی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان گفت: برای دایر شدن کلاس‌های درس در این مناطق هماهنگی‌های لازم انجام شده و همکاران فرهنگی داوطلبانه و با رضایت اولیا و دهیار روستا دانش‌آموزان را آموزش می‌دهند.

او یادآور شد: در هر منطقه‌ای که اولیا و دهیار روستا رضایت نداشته‌اند کلاس‌ها تشکیل نشده ضمن اینکه جمعیت دانش‌آموزی در این مناطق کم بود و دانش‌آموزان با هم وارد مدرسه نشده و کلاس‌ها پایه به پایه تشکیل خواهد شد.

عبداللهی تاکید کرد: کلاس‌های این دانش‌آموزان در فضای باز و در هفته ۲ تا سه روز تشکیل می‌شود تا دانش‌آموزان از درس و مدرسه جا نمانند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده

استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از مسائلی که ما در خراسان رضوی با آن مواجه هستیم کمبود فضای آموزشی مشهد و حاشیه شهر نسبت به میانگین کشوری است؛ ما در استان ۵ هزار کلاس درس کم داریم که با کمک خیرین مدرسه‌ساز تا ۲ ـ ۳ سال آینده این کمبود رفع خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یعقوب‌علی نظری در مراسم افتتاح هنرستان شهید هادی با اخلاق در راستای اجرای طرح سه شنبه‌های امید فرمانداری مشهد بیان کرد: در خراسان رضوی به ویژه در قسمت حاشیه شهر مشهد به علت مهاجرپذیر بودن، با کمبود 5 هزار کلاس درس مواجه هستیم که با کمک خیرین مدرسه ساز، ظرف 3 سال آینده این نیاز رفع خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی افزود: قرار است با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز به صورت 50 درصد مشارکت با دولت این کمبود ظرف 3 سال آینده برطرف شود.

نظری درباره هنرستان شهید هادی بااخلاق بیان کرد: این هنرستان با ظرفیت 600 نفر در حاشیه سه‌شنبه‌های افتتاح که هر هفته در مشهد برگزار می‌شود، افتتاح شد و زمین این هنرستان از طرف خانواده شهید هادی بااخلاق اهدا شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن تشکر از خیرین که در اهدای زمین و ساخت هنرستان مشارکت کردند، گفت: در دورانی هستیم که همه به دنبال جمع‌کردن مال و دارایی هستند و خیرین گرانقدر با ایثار و بخشش مال خود در راه مدرسه‌سازی و تامین فضاهای آموزشی همتی بزرگ و کاری بسیار ارزنده انجام می‌دهند.

سید امیر شوشتری افزود: موج گسترده‌ای از مدرسه سازی در مشهد مقدس و خراسان رضوی شکل گرفته است که این دوران در تاریخ خراسان رضوی و مشهد مقدس ماندگار خواهد بود.

وی عنوان کرد: آموزشگاهها علاوه بر تامین فضاهای آموزشی، مرکز امنی برای حوادث، اتفاقات و بحرانها و برگزاری حوزه‌های انتخاباتی است و همچنین مکانی مناسب برای برگزاری امتحانات، آزمونها، کلاسها و برنامه‌های دانش آموزان و همکاران است.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان نیز گفت: خیرین از نشانه‌های عزت‌آفرینی در جامعه هستند که از مال خود گذشتند تا بناهایی ساخته شود که فرزندان جامعه دارای کمبود فضای آموزشی نباشند.

محمد حسین عبدالهی افزود: با بهره برداری از هنرستان 15 کلاسه شهید با اخلاق با اعتباری بالغ بر سی میلیارد تومان و با مشارکت خاندان محترم سپهری و اهدای 2500 متر زمین توسط خاندان محترم با اخلاق، ششصد دانش آموز در 5 رشته کار دانش و فنی‌حرفه‌ای تحصیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: از آغاز طرح سه شنبه‌های افتتاح و اوایل آبان ماه سال گذشته تاکنون این پانزدهمین آموزشگاه و 173 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 184 میلیارد تومان بود که در تبادکان افتتاح می شود ولی با توجه به رشد جمعیت و مهاجرپذیر بودن همچنان تبادکان نیاز به فضاهای آموزشی جدید دارد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن تشکر از خانواده خیر گفت: خیرین تا جایی که توان دارند برای رفع مشکل فضاهای آموزشی استان تلاش می‌کنند و ما قدردان تلاشها و همت بلند خیرین گرامی هستیم.

غلامعلی رافتی افزود: تبادکان بزرگترین منطقه کشور است و هیچ منطقه‌ای در کشور به اندازه تبادکان جمعیت دانش آموزی ندارد، از زحمات معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان که در امر مدرسه‌سازی تبادکان تلاش دارند، تشکر می‌کنیم، ولی همچنان مشکل فضاهای آموزشی تبادکان وجود دارد و ما اولویت اول‌مان در مدرسه‌سازی تبادکان است.

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی نیز گفت: خیرین مدرسه‌ساز معماران بزرگواری هستند که تامین کننده زیربنای تعلیم و تربیت و همراه همیشگی ما در مدرسه‌سازی هستند و لازم می‌دانم از همراهی خیرین مدرسه ساز تشکر و قدردانی داشته باشم.

محمدرضا خدادادی افزود: دانش آموزان قبل از احداث این مدرسه در فضاهایی غیراستاندارد تحصیل می‌کردند که با احداث این آموزشگاه مکان تحصیل آنها مناسب و استاندارد و زمینه تحصیل تعداد زیادی از دانش آموزان دیگر هم فراهم شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تاثیر۵۰ درصدی نمرات امتحان نهایی در کنکورسراسری
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • دانش‌آموزان در برابر هجمه دشمن هوشیار باشند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده