Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:روز گذشته وزیر امور خارجه به کمیسیون امنیت ملی رفت تا به سوال ۱۰ نماینده پاسخ دهد، اما هیچکدام در جلسه حاضر نشدند.
 امروز علیرضا رحیمی نماینده تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی در تذکری با انتقاد از برخی نمایندگان گفت: «دیروز ۱۰ نفر از نمایندگان برای سوال از وزیر امور خارجه درخواست داده بودند و وزیر خارجه و معاونان ایشان نیز در جلسه کمیسیون حاضر شدند، اما متاسفانه حتی یک نفر از سوال کنندگان در جلسه حاضر نبودند و این در شأن مجلس و نهاد نظارت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
او در توئیتی هم نوشت: «‏دیروز، دکتر ‎ظریف در اوج مسئولیت شناسی برای پاسخگویی به ده ‎سئوال ‎نمایندگان؛ در جلسه ‎کمیسیون امنیت ملی حاضر شد، ولی در کمال تعجب هیچکدام از سئوال کنندگان حضور نیافتند. کمیسیون وظیفه تشکیل جلسه داشت و وزیر هم مکلف به حضور، اما سئوال کنندگان گویا مستغنی از دریافت پاسخ بودند.»
آنطور که از پرس و جو‌ها مشخص شد اسامی این ده نفر سوال کننده به این ترتیب بود:
۱- حمیده زرآبادی نماینده قزوین آبیک۲- نادر قاضی پور نماینده ارومیه۳- حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان ۲ سوال۴- مسعود گودرزی نماینده ممسنی و رستم۵- شهاب نادری نماینده  پاوه اورامانات۶- علی ادیانی نماینده قائم شهر۷- عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه۸- محمدرضا پور ابراهیمی نماینده کرمان و راور۹- زاهدی نماینده کرمان
دلیل قاضی پور برای نرفتن به جلسه کمیسیون امنیت ملی
نادر قاضی پور نماینده ارومیه یکی از افرادی بود که سوال از وزیر خارجه را مطرح کرده بود، اما در جلسه حاضر نشد. او درباره غیبتش گفت: به من ساعت وقت دادند که در این ساعت وزیر در کمیسیون حاضر خواهد بود من هم قبل از ساعت ۲ از دفترم بیرون زدم، اما دبیر کمیسیون با من تماس گرفت و گفت، چون سوال کنندگان نیامدند وزیر هم رفت.
وی افزود: من به او گفتم چرا به من ساعت را ۲ اعلام کردید می‌گفتید ساعت یک تا من در آن ساعت حاضر می‌شدم.
منبع: خبرآنلاین برچسب ها: ظریف ، علیرضا رحیمی

منبع: خرداد

کلیدواژه: ظریف علیرضا رحیمی کمیسیون امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  •  اعلام اسامی برندگان روز شانزدهم مسابقه زندگی با آیه ها 
  • اسامی برندگان( روز پانزدهم)مسابقه زندگی باآیه ها درکرمان اعلام شد
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • حسن روحانی : جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود
  • روحانی: رهبری موافق وزارت ظریف بودند /جلسه با فرماندهان سپاه برای صلح و صفا بود /سردار سلیمانی درخواست کرد وزیر دفاع سپاهی باشد
  • وزرایی که در سال ۱۴۰۲ از مجلس کارت زرد گرفتند
  • اسامی برندگان روز چهاردهم مسابقه زندگی باآیه ها درکرمان اعلام شد
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد
  • رسیدگی به افزایش تعطیلات پایان هفته پس از بازگشایی مجدد مجلس
  • ببینید| نماینده تبریز : رئیسی از شنیدن 5 دقیقه حرف های من ترس داشت/ من هم جلسه را ترک کردم