Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کتابفروشی «بوک‌حال» با انتقاد از تعیین ساعات غیرکارشناسی پاساژها گفت: کتابفروشی‌های داخل پاساژها به شدت متضرر شده‌اند و مشتریان خود را از دست داده‌اند. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

احد رضایی مدیر انتشارات ویژه نشر در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به وضعیت اقتصادی نامناسب کتابفروشی‌ها در ایام پساکرونا گفت:‌ با مصوبه ستاد ملی کرونا پاساژ‌ها و مجتمع‌های تجاری از ساعت 11 تا 18 عصر می‌توانند فعالیت داشته باشند،‌ با توجه به اینکه برخی از کتابفروشی‌های بزرگ در مجتمع‌های تجاری هستند،‌ عملا با مشکلات متعدد روبرو شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کتابفروشی بوک‌حال با بیان این مطلب که این تصمیم بدون دقت کارشناسانه گرفته شده و تنها رفع مسئولیت است،‌ گفت: از ساعت 11 تا 18 عصر عملا مخاطبان به مراکز تجاری شمال شهر نمی‌آینده و تازه بعد از این ساعت است که از امرو روزانه فارغ شده و فرصتی برای خرید پیدا می‌کنند.

رضایی گفت:‌ در چنین شرایطی که ما باید ساعت 18 عصر مغازه را تعطیل کنیم،‌ عملاً‌ فروشمان کاهش قابل توجهی داشته است،‌ از سوی دیگر این شیوه فعالیت کتابفروشی به ضرر ماست،‌ چرا که مالک اجاره بها طلب می‌کند‌، مالیات و بیمه نیز مطالبات خود را کامل می‌خواهند و می‌گویند شما تعطیل نبوده و فعالیت داشته‌اید‌، در حالیکه فروشی نداشتیم.

بیوک چیت‌چیان مدیر کتابفروشی مرتضوی درگذشتطرح «بهارانه کتاب» با مشارکت 11 کتابفروشی گلستان آغاز شد

وی با اشاره به کاهش فروش خود گفت:‌ ما تقربا 2 ماه تعطیل بوده‌ایم،‌ و از بیست و سوم فروردین ماه که مراکر تجاری باز شدند‌، تاکنون تنها 20 درصد فروش گذشته را داشته‌ایم. آن هم بیشتر مجازی‌، تلفنی و اینترنتی بوده است.

رضایی گفت:‌ کتابفروشی‌های داخل مراکز خرید بیشتر متضرر شده‌اند چرا که با تعطیلی رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها عملاً رونق هم از مراکز خرید رفته و مراجعات کمتر شده است.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کتاب و ادبیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب و ادبیات کتاب و ادبیات کتابفروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • نظر دولت در مورد روز تعطیلی جدید/ معاون رئیسی: پنجشنبه‌ها عملا تعطیل است، نمی‌دانم چه شده که عده‌ای می‌گویند شنبه تعطیل باشد
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • جهان عملا وارد جنگ جهانی سوم شده است
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • فروش ویژه نهال گردو ریشه ای و گلدانی بدون محدودیت کاشت در کرج با ارسال یک روزه
  • تعطیلی یک کتابفروشی دیگر در خیابان انقلاب
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم
  • پوستر | رابطه با اسرائیل حرام است