Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آمادگی برگزاری امتحانات را به صورت حضوری و مجازی در هر دو حالت داریم اما منتظر تصمیم ستاد مقابله با کرونا هستیم.

سیاوش خرسندی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه آمادگی برگزاری امتحانات را به صورت حضوری و مجازی داریم گفت: در حال حاضر این دانشگاه در ترم جاری توانسته است به خوبی کلاس‌های آموزش از راه دور در فضای مجازی را مدیریت کند به طوریکه ۸۵ درصد کلاس‌ها بدون هیچگونه مشکلی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از نظر کیفیت آموزشی نیز بر روی نحوه برگزاری کلاس‌ها نظارت و بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم.

*  ترم جاری به صورت مجازی خواهد بود و دیگر کلاس حضوری نداریم

وی افزود: ترم جاری دانشگاه به صورت مجازی خواهد بود و دیگر کلاس حضوری نخواهیم داشت.  امتحانات پایان ترم اگر حضوری برگزار شود با حفظ اصول بهداشتی خواهد بود. البته این دانشگاه آمادگی برگزاری امتحانات به صورت مجازی را دارد البته آخر اردیبهشت ماه تصمیم‌گیری در رابطه با نحوه برگزاری امتحانات از سوی ستاد مبارزه با کرونا مشخص خواهد شد.

* خوابگاه های دانشجویی به صورت پلکانی بازگشایی می شود

خرسندی درباره بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی، تصریح کرد: در صورتی که ستاد ملی مبارزه با کرونا مجوز بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی را صادر کند، در مرحله اول به صورت پلکانی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سپس دانشجویان کارشناسی را در خوابگاه‌های دانشجویی اسکان خواهیم داد.

* کیفیت آموزش در فضای مجازی توسط معاونت آموزشی بررسی می شود

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: کیفیت آموزش در فضای مجازی توسط دانشکده‌ها و معاونت آموزشی مورد بررسی قرار می‌گیرد البته تشکل‌های دانشجویی نیز نظرات خود را در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها و کیفیت آموزشی به ما انتقال می‌دهند. در حال حاضر پهنه باند اینترنت دانشگاه برای برگزاری کلاس‌های آموزشی آنلاین ۴ برابر افزایش یافته است که با این اتفاق وضعیت و نحوه برگزاری کلاس‌ها بسیار مطلوب بوده و از کیفیت مناسبی برخوردار است.

* دروس عملی و آزمایشگاهی دانشجویان در بازه زمانی فصل تابستان برگزار می شود

وی ادامه داد: دروس عملی و آزمایشگاهی دانشجویان را که نمی‌توان به صورت مجازی برگزار کرد در بازه زمانی فصل تابستان برگزار خواهیم کرد البته باید به این نکته اشاره کنم که برای آن دسته از دانشجویانی که در ترم جاری فارغ‌التحصیل می‌شوند نیز کلاس‌های فوق‌العاده برگزار می‌کنیم و برای آن دسته از دانشجویانی که درس‌های عملی و آزمایشگاهی آنها مانده است تدابیری را اتخاذ کرده تا این درس‌ها را ترم‌های آینده انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت دانشگاه امتحانات حالت آمادگی برگزاری امتحانات خوابگاه های دانشجویی برگزاری کلاس ها صورت مجازی نحوه برگزاری ترم جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،کلاس آموزشی بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوانات با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان میانجلگه در روستای حسین آباد جنگل از توابع شهرستاننیشابور همزمان با هفته سلامت برگزار شد.

دکتر غلامحسن کریمی معاون شبکه دامپزشکی و مدرس این کارگاه آموزشی گفت: این بیماری‌ها به جهت انتقال از حیوانات به انسان و خسارات اقتصادی فراوان برای دامداران و روستائیان دارای اهمیت ویژه‌ای هستند.

کریمی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و پرندگان برشمرد و پرورش طیور بومی در تراکم‌های بالا را باعث ابتلای پرندگان به بیماری‌های واگیر از جمله آنفلوانزا دانست و افزود: باید دستورالعمل‌های دامپزشکی برای بهره وری بهتر و افزایش ایمنی پرنده و در نتیجه سود اقتصادی بیشتر اجرا گردد.

وی همچنین بیماری‌های تب مالت و تب کریمه کنگو را از بیماری‌های شایع و خطرناک قابل انتقال از دام به انسان دانست وافزود: حتما دام‌های خود را علیه بیماری تب مالت واکسینه و از خوردن شیر خام و فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه جداً خودداری کنند همچنین برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز که گوشت حاصل از کشتار دام در کشتارگاه را عرضه می‌ کنندتهیه کنند.

دیگر خبرها

  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد