Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی بهزیستی مازندران ، فرزاد گوهردهی با تاکید بر اینکه خدمات این مراکز مثبت زدگی محدود به مددجویان نمی‌شود بلکه در حوزه سلامت اجتماعی به آحاد مردم خدمات داده می‌شود ، افزود : فراهم شدن امکان ارائه خدمات به‌صورت الکترونیکی، بهبود، اصلاح و حذف فرآیندهای موازی و امکان طراحی برنامه‌های جدید برای رفع نیازهای روز جامعه هدف، بخشی از اهداف راه اندازی مراکز مثبت زندگی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  گفت که دستورالعمل تاسیس مراکز مثبت زندگی در راستای  گسترش ماموریت ها، نیازها، انتظارات و مطالبات جامعه از سازمان بهزیستی، بهره مندی از ظرفیت های مردمی در قالب مراکز و موسسات غیردولتی و به منظور تقویت و توسعه خدمات حمایتی و تخصصی از سوی سازمان بهزیستی تدوین شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه ۲۲ خدمت در سطح اول ( مددجویان مستمری بگیر) در این مراکز ارائه می شود تا دسترسی پذیری مردم جامعه به خدمات بهزیستی  آسانتر شود، افزود: به همین منظور و به استناد بند۴ماده۲۶  قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و در راستای تحقق شاخص های سلامت اجتماعی و رعایت حقوق شهروندی، تاسیس مراکز مثبت زندگی در دستور کار سازمان بهزیستی کشور قرار گرفت.

گوهردهی با اشاره به الکترونیکی بودن فرایند ثبت نام متقاضیان از طریق سامانه صدور مجوز، تصریح کرد :متقاضیان حقیقی و حقوقی واجد شرایط  می توانند به مدت ۱۵ روز با مراجعه  به سامانه صدور مجوز سازمان بهزیستی کشور به نشانی اینترنتی http://www.centers.behzisti.net/register  نسبت به ثبت درخواست تاسیس این مراکز اقدام کنند .

همچنین شماره تلفن های  ۰۲۱_۶۶۷۴۰۰۵۷  و  ۰۲۱_۶۶۷۴۰۰۵۴  جهت  پشتیبانی تلفنی سامانه صدور مجوز مراکز مثبت زندگی فعال هستند.

بهزیستی مازندران ۲۴۵ هزا رمددجو دارد که از این تعداد حدود ۵۸ هزار نفر از پوش مستمری ماهیانه برخوردار هستند. 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بهزیستی حقوق روابط عمومی شاخص شماره تلفن سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی

معاون درمان سازمان تأمین‌ اجتماعی از پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی اظهار کرد: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته دوشنبه، سوم اردیبهشت، در مجموع ۲,۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قرارداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزئیات این پرداخت افزود: ۱,۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت و بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

اسلامی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت خواهد شد.

سازمان تأمین اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و پنج دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱ هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

کد خبر 747153

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • تکریم فرزندان مستقل بهزیستی در البرز
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • فرایند مجوز دهی کودکستان‌ها در سراسر کشور انجام شد
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند