Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب«مکتب سیاسی امام خمینی (ره) در بستر تاریخ انقلاب» به همت پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، امام خمینى(ره) احیاگر اسلام ناب محمدى(ص)، تجسم وحدت دین و سیاست بود. ایشان با طرد نگاه حداقلى به دین، قلمرو آن را گسترده و جامع معرفى کرد. دینى یکپارچه با سیاستى الهى که سکولاریزم در آن جایگاهى ندارد؛ حوزه قدسى از حوزه عرفى جدایى ناپذیر است و معنویت گرایى، تهذیب نفس و سلوک عرفانى مغایر با حضور در متن سیاست و اجتماع نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعِ عرفان نظرى و سلوک عملى با سیاست، در شرایطى مکتب خود را ارائه کرد که پارادایم حاکم بر دنیا سکولاریزم با دو ویژگى جدایى دین از سیاست و تفکیک دولت از معنویت بود.

 

راه‌های مختلفی برای شناسایی آرا و اندیشه‌های سیاسی یک اندیشمند وجود دارد. یک راه مناسب برای شناخت امام خمینی ( ره)  شناسایی اصول مکتب سیاسی و گفتمان ایشان است. مکتب سیاسی عبارت است از منظومه‌ی دیدگاه‌‌ها و آرای یک اندیشمند یا اندیشمندانی که یک دیدگاه نظام‌ مند درباره‌ ی عرصه‌ ی سیاست عرضه می‌کنند.

 

در یک تعریف اجمالی گفتمان عبارت است از مجموعه‌‌‌‌‌ای از احکام، گزاره‌ها و نشانه‌ها که سازنده‌ی یک نظام معنایی متمایز از دیگر گفتمان‌ها هستند. گفتمان‌ها در واقع منظومه‌های از معانی هستند که در آن‌ها نشانه‌ها با توجه به تمایزی که با یکدیگر دارند هویت و معنا می‌یابند. گفتمان‌ها تصور و فهم ما از واقعیت و جهان را شکل می‌دهند.

 

در کتاب " مکتب سیاسی امام خمینی (ره) در بستر تاریخ انقلاب" سعی شده است با روش تحلیل گفتمانی مکتب سیاسی امام خمینی، تا حدودی نسل جدید را با آراء و افکار امام راحل آشنا سازند.

 

این کتاب توسط حجت الاسلام محمد طلایی در 386 صفحه به رشته تحریر درآمده است و توسط انتشارات پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام به زیور تبع آراسته شده است.

در بخشی از این کتاب آمده است:راه مبارزه با اسلام آمریکایی از پیچیدگی خاصی بر خوردار است که تمامی زوایای آن باید برای مسلمانان پا برهنه روشن گردد، که متاسفانه هنوز برای بسیاری از ملتهای اسلامی مرز بین " اسلام آمریکایی" و "اسلام ناب محمدی" اسلام پا برهنگان و محرومان و اسلام مقدس نماهای متحجر و سرمایه داران خدا نشناس و مرفهین بی درد، کاملا مشخص نشده است. و روشن ساختن این حقیقت که، ممکن نیست در یک مکتب و در یک آیین دو فکر متضاد رودررو وجود داشته باشد از واجبات سیاسی بسیار مهم است. امام خمینی (ره)

 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام خمینی ره کتاب مکتب سیاسی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجدید میثاق کارکنان ارتش با آرمان‌های امام خمینی (ره)

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیردریادار حمزه کاویانی، جانشین نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان و کارکنان نیرو‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (سه شنبه) در آستانه روز ارتش و به منظور گرامیداشت حماسه‌آفرینی‌های ارتش قهرمان با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی با آرمان‌های امام راحل تجدید بیعت کردند.

شرکت کنندگان در این آیین ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب عهدی دوباره بستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • دو خبر فرهنگی از آران و بیدگل
  • ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود
  • تخریب بقیع زخم کهنه تاریخ اسلام است
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • چرا روز ارتش؟
  • تخریب بقیع؛ اهانت به آیات الهی
  • اعلام آمادگی پایگاه پدافندی ارتش در آبدانان
  • کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس به روایت عبدالله حاجی صادقی منتشر شد
  • تجدید میثاق کارکنان ارتش با آرمان‌های امام خمینی (ره)