Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@01:37:02 GMT

غرامت 52 میلیون دلاری فیس بوک به بررس‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۸۰۷۰

غرامت 52 میلیون دلاری فیس بوک به بررس‌ها

فیس بوک قبول کرده به افراد مسوول بررسی و بازبینی محتواهای منتشر شده در این شبکه اجتماعی، غرامت بپردازد.

به گزارش عصرایران به نقل از دویچه وله، فیس بوک با کسانی که مسئول بازبینی محتوا در این پلتفرم هستند و می‌گویند، نوع کارشان آنها را بیمار کرده است، در جریان یک دعوای حقوقی بر سر پرداخت ۵۲ میلیون دلار غرامت به توافق رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این توافق شامل ۱۰ هزار نفر از بازبینان محتوا از کالیفرنیا، تگزاس، آریزونا و فلوریدا آمریکا می‌شود که از سال ۲۰۱۵ برای فیس بوک کار کرده‌اند. شاکیان که به طور گروهی شکایت کرده بودند، قرار است هر کدام دست کم هزار دلار دریافت کنند.

افزون بر این، به گفته وکلای شاکیان، قرار شده به آسیب‌دیدگانی که در اثر نوع کار به بیماری‌های روحی/روانی مبتلا شده‌اند، تا ۵۰ هزار دلار هم به عنوان هزینه درمانی پرداخت شود. این توافق هنوز به تأیید قاضی مسئول نرسیده است.

ناظران محتوا غالباً با صحنه‌ها و اطلاعاتی شدیدا ناخوشایند، مانند کودک آزاری، گردن‌ زدن، ترور، حیوان‌آزاری و سایر تصاویر و فیلم‌های مغشوش‌کننده ذهن و روان روبرو هستند. این افراد معمولا نه مستقیما توسط فیس بوک که از سوی دیگر ارائه دهندگان خدمات برای بازبینی محتوا به کار گرفته می‌شوند.

پاییز سال ۲۰۱۸ یکی از این افراد که در گذشته در زمینه بازبینی محتوای پلتفرم‌های فیس بوک کار کرده بود، از این شرکت غول پیکر شکایت کرد؛ با این استدلال که با دیدن این صحنه‌ها پس از ۹ ماه دچار "اختلال استرسی پس از آسیب روانی" شده‌ است.

در این شکایت گروهی، فیس بوک متهم شده بود که از بازبینان محتوا به اندازه‌ی کافی و مناسب در برابر آسیب‌ها و فشارهای روانی جدی که در اثر کار متحمل می‌شوند، محافظت نکرده است.

فیس بوک همچنین از برنامه‌ریزی برای اقدامات بیشتر در جهت حفظ سلامت روانی بازبینان محتوا در چارچوب توافق به دست آمده، خبر داده است. پیش شرط مشاهده ویدیوها به هنگام بررسی محتوا، خاموش کردن صدا و دیدن تصاویر به صورت سیاه و سفید اعلام شده است. همچنین فیس بوک اعلام کرده است که از این پس به ویژه "تاب‌آوری روانی" متقاضیان این شغل (بازبینان محتوا) باید بررسی شود.

فیس بوک می‌گوید، قدردان کسانی است که این کار مهم یعنی وظیفه بررسی محتوا را به عهده می‌گیرند تا محیطی امن برای همگان فراهم کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0033Ve

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فیس بوک غرامت فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهنه سربازان دفاع مقدس: 1600 میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم

نشست خبری دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق در خصوص روند پیگیری حقوقی غرامت ایران در جنگ تحمیلی از طریق مجامع بین‌المللی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه 29 فروردین ماه 1403) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جماران، رضا شرفخانی، دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، در این نشست با اشاره به نحوه برخورد مجامع بین‌المللی با کهنه سربازان کشورهای مختلف، گفت: کهنه سرباز کسی است که برای دفاع از وطن، خاک و ناموس به پا می‌خیزد. در همه کشورهای جهان، اگر یک کهنه سرباز به اداره ای مراجعه کند، بالاترین مقام  آن  اداره از او استقبال به عمل می‌آورد و به او احترام می‌گذارد. ولی متأسفانه در کشور ما کهنه سربازان چنین جایگاهی را ندارند.

وی یادآور شد: در سال 1372 هیأتی از سوی سازمان ملل جهت تهیه گزارش به ایران و عراق آمدند و تأکید داشتند که کشور عراق به عنوان متجاوز باید به ایران غرامت پرداخت کند. اما متأسفانه سیاست‌های حاکمیت و دولت‌های گذشته باعث شده که این حقوق را پیگیری نکنند؛ و توجهی به قوانین بین‌المللی نسبت به حق و حقوق کهنه سربازان نمی‌شود تا جایی که این عزیزان  با کمترین حقوق مشغول گذران زندگی هستند.

شرفخانی با اشاره به پیمان دو کشور ایران و عراق برای مسکوت گذاشتن غرامت جنگ تا سال 1400، اظهار داشت: در سال 1400 به طور رسمی وارد شدیم و با 130 نماینده مجلس ملاقات داشتیم. آنها در این خصوص تردید داشتند و بیان می‌کردند که فعلا مصلحت نیست که این موضوع پیگیری شود و ما گفتیم طبق قانون اساسی شما سوگند خورده‌اید که مدافع حق و حقوق ملت، از جمله کهنه سربازان، باشید.

وی با بیان اینکه کشور کویت بعد از 50 روز جنگ، تمام غرامتش را از عراق گرفت، افزود: کشور متجاوز باید تنبیه شود تا هیچ گاه کشوری جرأت تعدی به کشور دیگر نداشته باشد. بر این اساس ما در سال 1401 دادخواستی با بیش از 37 هزار شکایت به قوه قضائیه دادیم. در مرداد ماه سال 1403 به عنوان هشتمین کشور کانون کهنه سربازان را ثبت کردیم و به دیوان دادگستری لاهه علیه کشور عراق و کشورهای حامی او یعنی آلمان، هلند، انگلیس، آمریکا، فرانسه، روسیه و چین شکایت کردیم.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، ادامه داد: به دلیل اینکه قوانین بین‌المللی می‌گوید باید اصل شکایت روشن باشد، در مهر ماه 1402 متممی به آن شکایت زدیم و رسما از کشور عراق به خاطر متجاوز بودن و گرفتن اصل غرامت شکایت کردیم و در این زمینه با هماهنگی حقوقدانان، با یک مؤسسه حقوقی بین‌المللی قرارداد بستیم.

وی تأکید کرد: در قوانین ژنو و لاهه اشاره شده، چنانچه با عدم ورود دولتی در این زمینه مواجه باشیم، کهنه سربازان می‌توانند برای گرفتن حق و حقوق خود اقدام کنند. دولت عراق محکوم به پرداخت است و کارشناسان ما نیازی نمی‌بینند که دولت ایران وارد شود.  چون دولت بدون اجازه کهنه سربازان با دولت عراق پیمان 10 ساله بسته بود که در سال 1400 این پیمان نیز ملغی شد.

شرفخانی گفت: با نماینده حقوق بشری سازمان ملل به عنوان زیان دیده ارتباط گرفتیم ولی متأسفانه وزارت امور خارجه در زمینه پیگیری این حقوق ملت ایران کوتاهی کرد. بعد از پیگیری شعبه 208 دادگاه مفتح، نامه‌هایی از طریق وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی نوشتند که کهنه سربازان را تشویق کنید از شکایت خودشان صرف نظر کنند؛ چون برای ما بار مالی دارد.

وی افزود: دولت به خاطر وصول 6 میلیارد دلار از کره هزار راه می‌رود، در حالی که سال 88 کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی غرامت جنگ ایران و عراق را  1100 میلیارد برآورد کرده بود و الآن طلب ما بیش از 1600 میلیارد دلار است. ما به عنوان یک سمن مستقل اعلام می‌کنیم همان طوری که کویت غرامتش را گرفت، ما هم غرامت می‌خواهیم. دولت عراق الآن وضع خوبی دارد و می‌تواند این غرامت را پرداخت کند. اما متأسفانه به علت مماشات حاکمیت و دولت از این حق کهنه سربازان چشم پوشی شده است.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، اظهار داشت: جامعه کهنه سربازان ما مظلوم‌ترین قشر در دنیا هستند. جانبازان اعصاب و روان به علت نبود دارو جانشان را از دست می‌دهند. ان شاء الله با تأسیس سازمان کهنه سربازان به صورت مستقل یا زیر نظر وزارت دفاع، این ضعف‌ها برطرف شود. جامعه هدف ا هیچ رضایتی از بنیاد شهید ندارد؛ چون هیچ گونه خدماتی به کهنه سربازان نمی‌دهند و بودجه رزمندگان مورد بی مهری دولت‌ها قرار گرفته است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بتوانند غرامت جنگ تحمیلی را از عراق بگیرند، گفت: فراکسیون ایثار و شهادت مجلس چقدر قانون به نفع کهنه سربازان تصویب کرده است؟ در هیچ کشوری درصد جانبازی نداریم و فقط در ایران داریم. هیچ جانبازی الآن از وضعیت درمان خودش رضایت ندارد و هیچ کشوری این طور نیست. وقتی داروی یک جانباز اعصاب و روان یا یک جانباز شیمیایی تحت پوشش بیمه نیست، چه کار باید کرد؟

شرفخانی تأکید کرد: ژنو برای آزادگان خسارت مشخص کرده؛ چرا دولت جمهوری اسلامی پیگیر این خسارت نیست؟ بنیاد شهید خانه دوم ایثارگران است ولی مجلس باید ورود کند و انجمن کهنه سربازان را از بنیاد شهید منفک کند. اگر حق کهنه سرباز رعایت می‌شد، امروز جانباز ما به خاطر نبود دارو شهید نمی‌شد. ما تعهد اخلاقی داریم و به شهدا قول داده‌ایم که پیگیر حقوق آنها باشیم.

به گزارش خبرنگار جماران، حمید واحدی جانشین دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز در این نشست گفت: وزارت امور خارجه خسارات و غرامت جنگ تحمیلی را قبول دارد. اما متأسفانه در لایحه بنیاد شهید به شعبه 208 دادگاه مفتح متنی آمده که توهین‌های زیادی به ایثارگران شده است. امیدوارم رسانه‌ها، نمایندگان مجلس و دولت بتوانند به درد جامعه درد کشیده و رها شده ایثارگران برسند.

رضا وثوقی، رئیس شورای مشورتی کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز سخنان کوتاهی در پایان این نشست داشت و گفت: امیدواریم یک گذاری در رسانه‌ها شاهد باشیم که بحث ایثار و کهنه سربازان زنده شود.

 

دیگر خبرها

  • رویداد هوش مصنوعی با رویکرد تولید محتوا در زاهدان
  • حرایم بهداشتی دامپروری نیاز به بازبینی دارد
  • خبر ناراحت‌کننده ایلان ماسک برای کاربران ایکس
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: ۱۶۰۰ میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: 1600 میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • آیا رژیم صهیونیستی بابت جنایاتش غرامت پرداخت خواهد کرد؟
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام
  • ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی/ بازبینی آیین‌نامه واردات خودروهای دست دوم
  • به کمک این ترفند‌ها مُچ فیک‌نیوز‌ها را بگیرید!