Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@20:31:02 GMT

پتانسیل روستای کندر کرج در تولید ماهیان زینتی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۹۹۷۵

پتانسیل روستای کندر کرج در تولید ماهیان زینتی

روستای کندر واقع در جاده چالوس و ۶ کیلومتری شمال شرق شهرستان کرج می باشد  که دارای بیش از ۱۱۰ استخر با پتانسیل پرورش ماهیان زینتی است که تعداد تقریبی ۱۵۰ نفر از جوانان روستا  را بطور مستقیم به فعالیت مشغول کرده است.

اسماعیل صارمی روز پنجشنبه در بازدید از روستای کندر افزود: این روستای دارای ویژگیهای خاصی می باشد که منجر به مهاجرت معکوس از این روستای زیبا و دیدنی شده است که وجود استخرهای پرورش ماهیان زینتی از جمله این عوامل بازدارنده بشمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: استخرهای پرورش ماهیان زینتی این روستا ذخیره آب کشاورزی پتانسیل بالایی در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی دارد که می توان از آنها به صورت دومنظوره استفاده کرد.
از جمله این مزارع آبزی پروری، استخر پرورش ماهی زینتی آقای خلج با پرورش نژاد های اصیل ماهی کوی، بزرگترین استخر در محدوده روستا می باشد که با داشتن  ۱۲۰۰ متر مربع  مساحت به پرورش این گونه از ماهی پرداخته است.
ماهی کوی یکی از زیباترین ماهی های زینتی و آکواریومی آب شیرین در دنیا است که به راحتی مانند سایر حیوانات، دست آموز و اهلی می شود . این ماهی زیبا که در حقیقت از نژاد ماهی کپور می باشد، به دلیل تنوع رنگ زیاد و مقاومت بالا در شرایط محیطی در همه جای دنیا طرفداران خاص خود را دارد و در صورتیکه تحت مراقبت دقیقی قرار بگیرد، می تواند تا ۵۰ سال هم زندگی کند.
روستای کندر ضمن داشتن قابلیت های متفاوت برای تبدیل شدن به روستای گردشگری  مانند باغ لاله ها،  از توانمندی لازم برای توسعه یک شهرک ماهیان زینتی نیز برخوردار است، که در صورت تحقق موجب  اشتغال مستقیم برای بیش از ۱۵۰ نفر و نیز دستیابی به درآمد  جایگزین در سال های سرمازدگی باغات برای اهالی این روستا می باشد.

برچسب‌ها مزرعه پرورش ماهی کرج کندر استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مزرعه پرورش ماهی کرج کندر استان البرز مزرعه پرورش ماهی کرج کندر استان البرز پرورش ماهیان زینتی روستای کندر پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار دف، یک پیش نیاز برای ثبت جهانی پالنگان است

کیومرث حبیبی به تشریح برنامه های دولت برای ایجاد زیرساخت های ثبت جهانی در روستای پالنگان پرداخت و گفت: حدود سه سال است که در حال تلاش برای ثبت جهانی این روستا هستیم و ایجاد زیرساخت ها نیز یکی پس از دیگری انجام می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: بر اساس دستورالعمل‌ها اقداماتی مانند رمپ معلولین، سنگ‌فرش راه و ... باید ایجاد شود.

وی گفت: رویدادمحوری یکی از پارامتر‌های اصلی در ثبت جهانی روستاهاست که تاکنون سابقه برگزاری یک رویداد با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر جز در پالنگان، در هیچکدام از روستا‌های کاندید ثبت جهانی برگزار نشده است.

حبیبی با اشاره به رفع مشکل ۳۰ ساله شبکه فاضلاب روستای پالنگان، بیان کرد: لوله لازم برای اجرای این پروژه خریداری شده و ظرف یکی دو سال آینده اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید

طنین نوای هزار دف در پالنگان + تصاویر

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، جاده دسترسی روستا نیز توسط راهداری و با مشارکت مردم در حال تعریض است ضمن اینکه کل جاده دسترسی نیز با توجه به برنامه‌ریزی برای ثبت جهانی پالنگان در دستور کار است.

وی با تاکید بر اینکه مشکل روشنایی روستای پالنگان مرتفع شده و احداث چند چشمه سرویس بهداشتی هم در برنامه قرار دارد، ادامه داد: همچنین در روستای تاریخی گردشگری پالنگان یک زمین فوتسال یا زمین محصور فوتبال گل کوچک احداث می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان با بیان اینکه دنبال نورپردازی آثار تاریخی هستیم گفت: اگر بتوانیم این روستا را در گان‌های مختلف به عنوان ثبت جهانی ثبت کنیم می‌توانیم اعتبارات خوبی را جذب کنیم.

 روستای پالنگان جز ۸ استان کاندید برای ثبت جهانی است و براساس امتیاز‌هایی که یونسکو اعلام کرده، پالنگان و ابیانیه دو روستای اول از این هشت روستای انتخاب شده هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • بسته شدن ورودی روستای ماربین
  • احداث گلخانه تولید انواع گل
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • هزار دف، یک پیش نیاز برای ثبت جهانی پالنگان است
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد