Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@13:53:14 GMT

کرونا، بازار کسب و کارهای هنری را متحول خواهد کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۰۷۱۵

کرونا، بازار کسب و کارهای هنری را متحول خواهد کرد؟

آسیب‌های اقتصادی وارد شده به حوزه فرهنگ و هنر از همان روزهای شیوع بیماری کرونا مورد توجه واقع شد و مسوولان نیز تلاش کردند تا با طراحی برنامه‌هایی جهت توزیع یارانه در میان صنوف آسیب دیده، بخشی از مشکلات دست‌اندرکاران حوزه فرهنگ و هنر را حل کنند. طرح‌های اجرا شده در این حوزه مانند اغلب برنامه‌های فرهنگی ـ هنری، محدود به چهارچوب‌های داخلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصا اکران آنلاین چند فیلم با پیشنهاد سازندگانش در دستور کار قرار گرفت و حمایت محدودی هم از سوی مسوولان وزارت ارشاد از این اکران صورت گرفت.

برگزاری رویدادهایی برای فروش و تخفیف نیز از دیگر برنامه‌هایی است که مثلا در حوزه کتاب در دستور کار قرار گرفته اما حلقه مفقوده در این میان، اجرای برنامه‌هایی است که بتواند زمینه تعامل هنرمندان ما با دنیا را تقویت کند. در رخدادهایی از جنس جنگ، رکود اقتصادی و فراگیری بیماری‌هایی که جهان را درگیر خود می‌کند، معمولا نزدیکی بیشتری میان مردم دنیا شکل می‌گیرد و همین مسئله، فرصت خوبی برای تعامل جهانی پدید می‌آورد و شکی نیست که در صف مقدم این تعامل، هنرمندان می‌توانند حضوری برجسته و مفید داشته باشند.

این روزها بخش عمده‌ای از برنامه‌هایی که پیش از این، زمینه‌ساز تعامل ایران و جهان بود، تعطیل شده است. جشنواره جهانی فیلم فجر و نمایشگاه کتاب، دو نمونه از این رویدادها است اما آیا تدابیری اندیشیده شده است که با تعطیلی این رویدادها، درگاه‌های تعاملِ بخش‌های مذکور با دنیا و یا حداقل با کشورهای همسایه و همسو در مباحث فرهنگی تداوم یابد؟ مسوولان فرهنگی، کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه هنر، تشکل‌ها و انجمن‌ها و... چه تدارکی در حوزه‌های خاصی مانند تجسمی دیده‌اند؟ حوزه‌هایی که نوع تعامل مخاطب در آن‌ها با حوزه هنرهای نمایشی و یا کتاب تفاوت دارد؟ مثلا آیا قرار است کرونا باعث تعطیلی و رکود رخدادهایی مانند گالری‌داری و فروش آثار هنری در حوزه تجسمی شود یا این‌که شرایط جدید می‌تواند جرقه‌ای در ذهن‌های خلاق ایجاد کند و منجر به اجرای طرح‌‍های بدیع شود؟ آیا سینمای ایران در حوزه نمایش و عرضه محصولات خود، صرفا محدود به چند VOD داخلی خواهد شد یا این‌که سینمایی که داعیه جهانی شدن داشته و در سال‌های اخیر از نظر تکنیکی، فضاهای جدیدی را تجربه کرده است، می‌تواند در این ایام خاص، در محدوده شبکه‌های پخش آنلاین آثار دنیا هم حرفی برای گفتن داشته باشد؟

به نظر می‌رسد در شرایط امروز کشور، در کنار یافتن راهکارهایی برای جبران ضرر و زیان صاحبان کسب و کارهای هنری، تامل درخصوص این موضوعات نیز می‌تواند مفید و برای آینده هنر کاربردی باشد.

۵۷۵۷

کد خبر 1384762

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان سینمایی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برنامه هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی به محیط داخل دانشگاه کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌های مختلف و تعامل با دانشجویان همکاری کنند.

 

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی محیط داخل دانشگاه را کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌ها و تعامل با دانشجویان و جذب دانشجویان مختلف همکاری کنند.


وی افزود: همچنین تشکل‌های اسلامی تعامل و ارتباط خود را با سایر تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های اسلامی، کانون های علمی و فرهنگی همچنین کمک به پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را داشته باشند.


وزیر علوم اضافه کرد: ۸۵ ساعت از اوقات فراغت دانشجویان در داخل دانشگاه می‌گذرد و باید برای این زمان برنامه داشته باشیم و همچنین بسیج دانشجویی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه و خوابگاه‌ها داشته باشد.


وی ادامه داد: رهبر انقلاب از بسیج دانشجویی انتظار دارد که اولین نقش خودش را در افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در داخل دانشگاه رقم بزند و تعامل چهره به چهره با دانشجویان داشته باشد؛ و محیط داخل دانشگاه را یک محیط زیبایی که فکر زیبای بسیج و بسیجی درآن باشد، داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا
  • تعامل پلیس و دستگاه قضایی در سطح بسیار مناسبی قرار دارد
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • دستگاه‌ها در پیشبرد اهداف با فرمانداران تعامل کنند
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم