Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، جعفری نژاد درخصوص اجرا و شمول مفاد بخشنامه افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری (موضوع بخشنامه شماره ۶۹۶۴۴۸۸ مورخ۳۰ بهمن۱۳۹۸ سازمان برنامه و بودجه) برای کارکنان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: سازمان صدا و سیما به استناد ماده ۱۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مشمول قانون مذکور نبوده و هیچگاه نیز تقاضای بهره‌مندی از فصول ۱۰ و ۱۳ قانون مذکور را مطرح نکرده و مطابق مفاد اساسنامه مصوب سازمان صدا و سیما، امور اداری و استخدامی آن سازمان براساس آیین‌نامه‌های مصوب شورای سرپرستی (که در حال حاضر اختیارات این شورا به رئیس سازمان صدا و سیما تفویض شده) انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان صدا و سیما با رعایت قوانین و مقررات مربوط (از جمله قانون اداره صدا و سیما، اساسنامه مصوب سازمان و ماده ۹۳ قانون برنامه ششم توسعه) می‌تواند نسبت به افزایش حقوق و مزایای کارکنان خود به تناسب سایر بخش‌های کشور و بر اساس اعتبارات و منابع مصوب اقدام کند.

جعفری نژاد خاطرنشان کرد: همانگونه که در بخشنامه ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ جناب آقای دکتر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید شده، اجرای این بخشنامه برای همه دستگاههای اجرائی منوط به عدم ایجاد هرگونه بار مالی جدید و مازاد بر اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده است و تنها راهکار مصرح در بخشنامه مولدسازی دارایی ها، صرفه جویی در هزینه ها و یا تامین از محل هزیته های سایر مانند اضافه کار و امور رفاهی کارکنان دستگاه است.

وی ادامه داد: اغلب دستگاههای اجرائی با حذف و تعدیل پرداختی هائی از قبیل اضافه کار و پرداخت های رفاهی خود نسبت به انجام این بخشنامه اقدام کرده اند؛ لذا سازمان صداوسیما هم می تواند با تامین بار مالی آن از محل اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده و سایر منابع در اختیار (مانند درآمدها و سایر دارایی‌های سازمان) نسبت به انجام این مهم اقدام کند.
 
رئیس امور فرهنگ، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه دولت برای اجرای بخشنامه مذکور هیچ گونه اعتبار و بودجه جدیدی به دستگاه‌ها تخصیص نداده است خاطر نشان کرد: سوابق امر نیز نشان می دهد که سازمان صداوسیما در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ بدون اخذ مجوز از دستگاه‌های ذیربط، نسبت به افزایش حقوق کارمندان خود به میزان متوسط حدود ۶۰ درصد اقدام کرده و همانگونه که توضیح داده شد، اکنون نیز می تواند در صورت عدم ایجاد هرگونه بار مالی جدید اضافه بر اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده همانند سایر دستگاههای اجرائی نسبت به انجام این امر اقدام کند.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت غیرقانونی اعلام شد

رئیس مجلس در نامه ای به رئیس جمهور اصلاحیه آیین نامه حساب پس انداز کارکنان دولت را مغایر قانون اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اصلاحیه حساب پس انداز کارکنان دولت را مغایر قانون اعلام کرد.

در این نامه آمده است: 

حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

بازگشت به رونوشت تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران به شماره 213664/ت62097هـ مورخ 18/11/1402، موضوع: «اصلاح آیین نامه اجرایی قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت»، متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (4) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (85) و یکصد و سی و هشتم (138) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (10) آیین نامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت  اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.

«با نظر به بندهای «الف» و «ب» ماده (1) قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت -مصوب 1376- که سپرده ثابت بودن نوع هر دو حساب افتتاحی به منظور تشویق پس انداز و حمایت از کارکنان دولت را با تصریح هر چه تمام مورد تأکید قرار داده است، بنابراین، تبصره الحاقی به ماده (6) آیین‌نامه از حیث تغییر هر دو حساب از سپرده ثابت به قرض‌الحسنه که تغییر این عنوان به خاطر نیازمند بودن به قانون، خارج از صلاحیت دولت است، مغایر قانون است.»

در ادامه تصویر اصلاحیه آیین نامه حساب پس انداز کارکنان دولت را مشاهده می کنید؛ در تبصره این بخش آمده است:  «تبصره- در صورت رضایت کارکنان به انتخاب حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز نزد هر یک از بانک‌های عامل به عنوان واریز منابع موضوع این آیین‌نامه، تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک عامل به کارکنان مربوط در طول دوره خدمت پرداخت می‌شود. استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه در طول دوره خدمت، مانع از پرداخت اصل پس انداز در پایان دوره نخواهد بود.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت مغایر قانون است
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت غیرقانونی اعلام شد
  • گام‌های دولت برای افزایش صادرات غیرنفتی
  • جزییات افزایش حقوق خانواده شهدا و جانبازان نیروهای مسلح
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ اعلام شد