Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخوند حاج عبدالحی میرزاعلی امام جمعه آق قلا در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون اهمیت روز قدس گفت: امام راحل (ره) از این جهت جمعه آخر ماه مبارک رمضان را "روز قدس" نامیدند تا تمام امت اسلامی را متوجه این موضوع کند که جهان اسلام باید حول یک محور یعنی "قدس" متحد شوند.

آخوند میرزاعلی افزود: "روز قدس" روز اعتراض به فجایع و تجاوزات صهیونیست ها و سمبلی از آزادی  و عدالت خواهی در میان مسلمانان و حتی غیر مسلمانانی است که با هدف دفاع از مظلوم و ملت فلسطین به پا خواسته اند؛ بیت المقدس مظهر خداپرستی، مقاومت دینی و مجاهدت در راه خدا است و هر زمان که نام قدس می آید در ذهن ما وحدت، خداپرستی، انسجام، همدردی، مجاهدت در راه خدا، قبله اول مسلمین و مقاومت شکل می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت:یکی از زیباترین ابتکارات حضرت امام راحل(ره) مسئله انتخاب "روز قدس" در جمعه آخر ماه مبارک رمضان است؛ در زمانی که قلب ها و اندیشه های امت اسلام خالص گشته بود و این معنویت و فضای روحانی آنها را آماده برگزاری راهپیمایی کرده بود؛ اکثر مسلمانان جهان، در این روز راهپیمایی های با شکوهی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و  قدس شریف و  اعتراض علیه رژیم صهیویستی و استکبار جهانی برگزار می کنند؛ یکی از امتیازات ویژه روز قدس این است که این عمل برای رضای خداوند متعال است و از این جهت عملی ماندگار شده است.

آخوند میرزاعلی تصریح کرد: با توجه به انتشار ویروس منحوس کرونا که در حال حاضر جهان بشریت و خصوصا امت اسلامی را دامن گیر کرده است؛ این احتمال وجود دارد که روز قدس امسال مانند سالهای گذشته راهپیمایی و مراسمات تجمعی برگزار نشود، اما باید با بهره گیری از فضای مجازی مانند کانال های اطلاع رسانی، گروه ها و ... به گونه ای از  مسئله قدس شریف و مردم محروم مظلوم فلسطین حمایت کنیم، تا مسأله فلسطین در صدر اخبار جهان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: علاوه بر این باید اعتراض و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی نسبت به ظلم و ستمی که بر مردم مظلوم فلسطین روا می دارند، اعلام کنیم، تا صهیونیستها بدانند امت اسلامی در جهت حمایت و همراهی از مردم فلسطین و قدس شریف، ذره ای عقب نشینی نخواهیم کرد وتا آخرین نفس خواهیم ایستاد؛ بنا به فرمایش رسول اکرم(ص) اگر مظلومان عالم از ما درخواست کمک کردند، باید به آنها کمک کنیم.

امام جمعه آق قلا خاطر نشان کرد: امام راحل فرمودند، اسرائیل یک غده سرطانی است و باید از صفحه روزگار محو شود؛ بنابراین چنانچه بخواهیم جهان اسلام سالم باشد، رژیم صهیونیستی باید از صفحه روزگار محو بشود، زیرا آنها نه تنها نمی خواهند امت اسلامی باشد، بلکه می خواهند اسلام نباشد.

وی یاد آورشد: ما باید در تحقق اهداف وحدت و مردم مظلوم فلسطین حرکت کنیم و صرف نظر از قومیت و رنگ و نژاد از فلسطین، قدس شریف و قبله اول مسلمانان دفاع کنیم و به رژیم صهیونیستی، استکبار، تفرقه اندازان و دشمنان اسلام اجازه میدان داری ندهیم؛ مسلمانان اعم از تشیع و تسنن، در جای جای جهان اسلامی باید در تمام مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، مصالح امت اسلامی را جایگزین مصالح شخصی خود کنند و با همدیگر متحد شوند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: معامله قرن رمضان 99 مظلوم فلسطین امت اسلامی امت اسلام قدس شریف روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۶۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی

نخست‌وزیر هند اظهاراتی اسلام‌هراسانه را در جریان یک تجمع انتخاباتی مطرح کرد که خشم چهره‌های برجسته مسلمان و مخالفان دولتش را در پی داشت.

به گزارش مشرق، هند، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، در حال برگزاری طولانی‌ترین انتخابات پارلمانی جهان برای مدت ۶ هفته است؛ انتخاباتی که انتظار می‌رود حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا»، متعلق به «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در آن برای سومین دور متوالی به قدرت برسد.

نارندرا مودی در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آنها توزیع خواهند کرد.

مودی در حالی که با هیاهوی جمعیت مخاطبان سخنرانی خود مواجه شد، گفت: «وقتی آنها (اعضای حزب مخالف موسوم به حزب کنگره) در قدرت بودند، گفتند مسلمانان اولین حق را نسبت به منابع دارند. آنها همه ثروت شما را جمع خواهند کرد و آن را در میان کسانی که بچه‌های بیشتری دارند، توزیع خواهند کرد. آنها ثروت کشور را در میان نفوذی‌ها توزیع خواهند کرد.»

مودی ادامه داد: «آیا شما فکر می‌کنید پولی که به سختی کسب کرده‌اید باید به نفوذی‌ها داده شود؟ آیا شما چنین چیزی را می‌پذیرید؟»

طرح این اظهارات اسلام‌هراسانه از سوی مودی، واکنش‌های منفی مخالفان او را در پی داشت؛ مخالفانی که از مدت‌ها پیش مودی و حزب بهاراتیا جاناتا را متهم به استفاده از لفاظی‌های تفرقه‌افکن با هدف پیشبرد دستور کار ملی‌گرایی هند کرده‌اند.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند.

چهره‌های برجسته جامعه مسلمانان هند این نگرانی را دارند در صورت به قدرت رسیدن مجدد حزب بهاراتیا جاناتا شکاف‌های اجتماعی که از قبل در این کشور در حال شکل‌گیری بوده‌اند، وخیم‌تر شوند. مودی به خاطر صحبت‌های روز یکشنبه‌اش با واکنش‌های منفی از جانب این چهره‌ها مواجه شده است.

«رانا ایوب» یک خبرنگار مسلمان برجسته هندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در اینجا دیگر از حرف‌های در لفافه و رمزی خبری نیست. بلکه ما با یک حمله مستقیم، هدفمند و آشکار بر مبنای نفرت علیه یک جامعه طرف هستیم.»

«اسدالدین اویسی» یک قانونگذار مسلمان و رئیس حزب «مجلس اتحاد مسلمین همه هند» اظهار کرد: «مودی از مسلمانان با لفظ نفوذی و مردمی با بچه‌های زیاد حرف زد. مودی از ۲۰۰۲ تاکنون تنها چیزی که تضمین کرد سوءاستفاده از مسلمان و رای جمع کردن بوده است.»

«مالیکارجون خرج» رئیس حزب مخالف «کنگره» در هند از اظهارنظرهای مودی تحت عنوان «سخنرانی مروج نفرت» و «حقه‌ای کاملا فکر شده برای منحرف کردن توجه» یاد کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • علت حمایت مردم ایران از ملت مظلوم فلسطین
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • جهان اسلام بعد از عملیات وعده صادق مورد تکریم واقع شد
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • اراده مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان برای پیروزی فلسطین و جایگزینی نظامی عادلانه در جهان قطعاً محقق خواهد شد
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود