Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فرآیند ثبت نام وام دانشجویی ۲۰ اردیبهشت ماه  بعد از سه بار تمدید به پایان رسید با این وجود صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان ثبت نام وام ویژه دکتری را تا پایان اردیبهشت ماه تمدید کرد.  

در این مرحله از ثبت نام وام دانشجویی با توجه به شیوع ویروس کرونا مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دلیـل تعطیلی دانشـگاه‌هـا و عـدم حضور دانشـجویان در شـرایط ناشـی از شـیوع ویروس کرونا تصمیمات جدیدی برای تسهیل روند ارسال مدارک و مستندات وام تحصـیلی ویژه دکتری اتخاذ کرده است.

بیشتر بخوانید: زمان ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه‌های سراسری سال ۹۹

معاونان دانشجویی مجاز به امضا درخواست وام ویژه دکتری شدند

صندوق رفاه دانشجویان امکانی را افرهم کرده تا معاونان دانشجویی بتوانند درخواست وام دانشجو را امضا کنند.

به این جهت صندوق رفاه  اعلام کرده است: در راسـتای درخواست تعدادی از دانشـگاه‌ها مبنی بر عدم دسترسـی به اساتید راهنما و مدیران گروه‌های آموزشـی، امکان امضای معاونین دانشجویی ذیل فرم شماره ۱و۲ وام تحصیلی ویژه دکتری برای نیمسال دوم تحصیلی سال۹۹-۹۸ فراهم شده است؛ لذا امضاء معاون دانشـجویی دانشـگاه به جای اساتید راهنما و مدیران گروه‌های آموزشی پس از بررسی و تایید مراتب انتخاب واحد توسط دانشجویان متقاضی و ثبت آن درسامانه آموزشی دانشگاه، بلامانع است.

از این رو به منظور بهره منـدی و مساعدت حداکثری به دانشـجویان متقاضـی واجد شـرایط با اسـتفاده از امکان فراهم شده، معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها در ارسال لیست‌های وام دانشجویان متقاضی در موعد مقرر به صندوق رفاه دانشجویان تسریع کنند.

بدیهی است تدابیر و شرایط اعلام شده صرفا ویژه دوره زمانی ناشی از شیوع ویروس کرونا بوده و پس از بازگشت به شرایط عادی، رعایت ملاحظات مقرر در فرایند‌های اجرایی الزامی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ویژه دکتری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کلاهبرداری با شگرد اخذ مدارک تحصیلی و آموزشی، گفت: با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن این کارت‌ مشخص می شود.

به گزارش مشرق، سرهنگ عبداله چولکی افزود: در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه افرادی اقدام به جعل مدارک تحصیلی و آموزشی و سپس تبلیغ و فروش آنها از طریق فضای مجازی در سطح کشور می‌کنند، پیگیری این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام اقدامات فنی و تحقیقات، پلیس کارگاه‌هایی را در این رابطه در یکی از استان‌های غربی شناسایی و توقیف کرد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در بررسی از تجهیزات به دست آمده از متهمان حدود یک هزار فقره انواع اسناد و مدارک جعلی که در فضای مجازی توسط آنان جهت تبلیغ و فروش بارگذاری شده بود کشف شد، گفت: در پیگیری و بررسی از کارگاه مذکور تعداد قابل توجهی از انواع اسناد و مدارک جعلی شامل: ریزنمرات تحصیلی، دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی موقت پایان دوره متوسطه، انواع گواهی‌های مهارت فنی و حرفه‌ای، هولوگرام و امهار مختلف به همراه آلات و ادوات تخصصی جرم جعل کشف شد.

وی با اشاره به اینکه اقدام سریع پلیس آگاهی در شناسایی و دستگیری متهمان منجر به عقیم ماندن اهداف آنان شد، تصریح کرد: ۳ نفر از متهمان اصلی دستگیر شدند که در بازجویی‌های تخصصی به بزه انتسابی معترف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.

سرهنگ چولکی با بیان اینکه تصویب مجازات‌های سنگین و بازدارنده باعث پیشگیری از وقوعات مشابه می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در خصوص کارگاه‌های جعل اسناد و تولید کالای تقلبی جهت بررسی به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.

وی ضمن هشدار به شهروندان تاکید کرد: مراقب باشید در دام جاعلان و کلاهبردارانی که مدعی اخذ مدارک تحصیلی و آموزشی هستند گرفتار نشوید زیرا صدور این کارت‌ها به صورت مکانیزه، متمرکز و توسط مراجع رسمی انجام می‌شود و با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن کارت‌های متفرقه مشخص می‌شود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • اعضای باند جعل مدارک تحصیلی دستگیر شدند
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • عاملان جعل مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت