Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: در راستای رسیدن به اهداف توسعه پایدار استان تقویت زیرساختهای آموزش و پرورش در مناطق مرزی و کمتر توسعه یافته کردستان در اولویت قرار دارد.

 حسین خوش اقبال ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای تفاهم نامه دو جانبه وزارت کشور و آموزش و پرورش در محل دفتر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با بیان این مطلب اظهار کرد: همکاری در سیاستگذاری و برنامه ریزی جهت توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش، سوق دادن بخشی از درآمدهای بانک ها و شرکت های خصوصی و دولتی به آموزش و پرورش، توجه به مناطق مرزی و حاشیه استان از مهمترین اهداف تفاهم نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: تقویت مشارکت های مردمی جهت حمایت از برنامه های آموزش و پرورش، همکاری فرمانداران و دهیاران و شهرداریها در تحقق برنامه ها و نیز و همکاری دفتر اموراجتماعی و دفتر امور شوراهای اسلامی شهرو روستا و سازمان شهرداریها و امور اتباع و مهاجرین خارجی برای اجرایی شدن تفاهم نامه از دیگر موارد آن است.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر نقش آموزش و پرورش در مسیر توسعه کشور، مشارکت همه دستگاه های اجرایی متولی استان در اجرای دقیق این تفاهم نامه را ضروری دانست.

خوش اقبال با اشاره بر لزوم توجه به تقویت مدارس شبانه روزی مناطق محروم مرزی و کمتر توسعه یافته روستایی همچنین خواستار اجرای بند 4 و 5 تفاهم نامه مربوط به لزوم آموزش دانش آموزان دختر در مناطق روستایی و مناطق مرزی و کم برخوردار شد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش بایستی طرح های مورد نیاز استان مربوط به تفاهم نامه را ارائه و از طریق اعتبارات کاهش آسیب های اجتماعی استانداری به خصوص در شهرستان های سروآباد و مریوان این مصوبات را اجرایی کند.

خوش اقبال در پایان یاداور شد: در سال 97 از محل اعتبارات کاهش آسیب های اجتماعی تخصیص یافته مبلغ ۴ میلیارد و ششصد میلیون تومان جهت تجهیز و هوشمندسازی مدارس حاشیه و در سال 98 نیز از همان محل مبلغ ۲ میلیارد تومان جهت تجهیز هنرستان های فنی و حرفه ای به آموزش و پرورش استان اختصاص یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استانی اجتماعی آموزش و پرورش آموزش و پرورش مناطق مرزی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود

به گزارش خبرنگار مهر، زینب زاله صبح دوشنبه در جلسه قرارگاه خانواده و زیست عفیفانه کردستان با تبریک روز پاسدار اظهار کرد: این قرارگاه یکی از جلساتی است که تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی حوزه خانواده و بانوان و زیست عفیفانه را رصد می‌کند.

وی بیان کرد: افزایش تمایل به فرزندآوری، کاهش نرخ طلاق و افزایش ازدواج، افزایش رضایت نسبی افراد نسبت به تشکیل خانواده، افزایش دسترسی پذیری به پوشاک عفیفانه در کردستان از محورهایی است که در جلسات قرارگاه استان بررسی می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با بیان اینکه یکی از چالش‌های استان کردستان کم فرزندی و تک فرزندی است، افزود: کاهش فرزندآوری منجر به پیری جمعیت می‌شود و باید جامعه نسبت به این مقوله آگاه شوند.

زاله خاطر نشان کرد: جوانان ما به دلیل لذت‌گرایی حاضر به افزایش فرزند نیستند و خانواده‌ها فرزند را از لذت داشتن عمو، خاله، دایی و عمه محروم می‌شوند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده کردستان عنوان کرد: دولت موظف است تا با ارائه مشوق‌ها زمینه جوانی جمعیت را فراهم کنند و براساس مشوق‌هایی که مدنظر قرار داده‌اند، عمل کنند.

زاله عنوان کرد: ورود جریان‌های مردمی اجتماعی برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی نیاز جامعه در راستای جوانی جمعیت است که باید مورد توجه باشد و بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود تا تداوم و بقای جامعه تضمین شود.

وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «در مسائل اجتماعی رهبران اجتماعی باید پیشگام شوند» و براین اساس افراد صاحب نفوذ از جمله اساتید دانشگاه می‌توانند رهبران اجتماعی باشند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده کردستان عنوان کرد: ۱۹ اردیبهشت روز جمعیت نامگذاری شده است که باید روایتگری لازم از برترین و تاثیرگذارترین خدمت در راستای رشد ازدواج و فرزندآوری انجام و برترین‌ها نیز تجلیل و تشویق شود.

زاله یادآور شد: امسال فرماندار، مدیرکل و گروه مردم نهاد، کنشگر برتر، کارخانه و رسانه برتر استان در راستای فرزندآوری و جوانی جمعیت باید معرفی و تجلیل شوند.

کد خبر 6085365

دیگر خبرها

  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • زیرساخت‌های جزیره خارگ تقویت می‌شود
  • توسعه پرورش دام سبک در گلستان با حمایت سازمان اوقاف
  • توسعه دام سبک صنعتی رومن در گلستان
  • تفاهم نامه همکاری سه جانبه آموزش فنی در خوزستان به امضا رسید