Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@02:31:29 GMT

حیدری: طرح چرخه انتخابی زمانبر و طولانی است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۱۸۸۴

حیدری: طرح چرخه انتخابی زمانبر و طولانی است

پیشکسوت کشتی گفت: من از دبیر انتظار دارم کشتی را صاحب یک قانون در این عرصه کند، قانونی که در آن کسی حق وتو نداشته باشد.

به گزارش مشرق، علیرضا حیدری در خصوص چرخه انتخابی تیم ملی کشتی اظهار داشت: من با کلیت این چرخه انتخابی موافق هستم ولی یک مقدار این طرح گیج کننده است. باید آموزش درستی به مربیان و کشتی‌گیران بدهند که متوجه کسب امتیاز در این رده‌بندی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این طرح زمان‌بر بوده و بهتر است از سه جدول ممکن به یک جدول برسند تا همه فهم‌تر باشد.

بیشتر بخوانید:

۵ کشتی‌گیر برتر تاریخ ایران +عکس

وی افزود: در این طرح یک جایی کار را از دست مربی خارج کردیم ولی دوباره اختیارات را به مربی داده‌ایم. مربی می‌تواند بین کسی قهرمان کشور شده و کشتی‌گیری که امتیاز مناسب جمع کرده، است یکی را انتخاب کند. باید حالت دستی این سیستم را خارج کنیم و فقط کسی که می‌خواهد به مسابقات جهانی برود، زیر نظر کادر فنی انتخاب شود.

حیدری در خصوص حضور قهرمانان جهان در چرخه انتخابی عنوان کرد: برای قهرمانان جهان باید دو شانس را در نظر بگیرند. اگر یک وقت مشکلی پیش آمد، نگران از حذف نباشند و از آن طرف به جوان‌ها شانس بیشتری داده‌ایم. با این طرح قهرمانان کشتی نباید از کوران مسابقات عقب بمانند.

مربی سابق تیم ملی در رابطه با نقش مربیان در چرخه انتخابی گفت: نظر مربیان باید در چرخه انتخابی اعمال شده و باید مؤثر بودن مربیان لحاظ شود. البته باید قانون باشد و همه از آن پیروی کنیم. این چرخه انتخابی مقداری زمان‌بر و طولانی است، اگر وقفه ای در یکی از مسابقات رخ دهد، مشکل برای تمام این چرخه پیش می‌آید.

پیشکسوت کشتی تصریح کرد: باید نام این چرخه را انتخابی کل تیم‌های ملی بگذارند و همه نظرشان را بدهند و ضعف‌های اجرایی آن را دربیاورند. این طرح نباید فقط برای المپیک باشد. به عنوان قانون تصویب شده و برای همیشه اجرا شود. من از دبیر انتظار دارم کشتی را صاحب یک قانون در این عرصه کند، قانونی که در آن کسی حق وتو نداشته باشد. اگر اجرای آن زحمت دارد، باید همه تلاش کنند و با هم از آن استفاده کنند. همیشه در مقابل طرح‌های خوب مقاومت شکل می‌گیرد، ولی با اجرای این طرح برکات خیلی زیادی برای کشتی‌مان به ارمغان می‌آید و جوانان زیادی به کشتی معرفی می‌شوند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور اخبار بورس علیرضا حیدری کشتی آزاد کشتی فرنگی کشتی فدراسیون کشتی انتخابی تیم ملی چرخه انتخابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بین یزدانی و قاسمپور انتخابی برگزار شود

کارشناس کشتی ایران معتقد است اگر چه شکست دیوید تیلور و از دست دادن المپیک پاریس برای او به نفع کشتی ایران شد اما نباید از حریفی که موفق به شکست تیلور شده غافل شویم.

به گزارش مشرق، اکبر فلاح درباره شکست دیوید تیلور در انتخابی تیم ملی و حذف او از المپیک پاریس گفت: وقتی یک انتخابی به صورت قانون مند برگزار می‌شود کسی به اینکه قهرمان جهان یا المپیک در این مسابقات شرکت می‌کند کاری ندارد. در انتخابی قانونمند همه کشتی‌گیران باید شرکت کنند و حق به حقدار می‌رسد. در همین مسابقات انتخابی کشتی آزاد در آمریکا جمعیت زیادی از هواداران کشتی به سالن آمده بودند تا این مسابقه را از نزدیک ببینند.

وی تأکید کرد: متأسفانه ما در ایران به خاطر اینکه انتخابی تیم‌های ملی را کوچک و غیرشفاف کردیم، سال‌هاست که این جمعیت هوادار را در اختیار نداریم. برگزاری انتخابی در آمریکا به ما یک درس بزرگ داد و آن هم این بود که انتخابی تیم ملی حرف اول و آخر را می‌زند. با برگزاری انتخابی انگیزه کشتی‌گیران دوچندان می‌شود و ما نباید این مسابقات مهم را از دست بدهیم.

کارشناس کشتی ایران بااشاره به شکست دیوید تیلور گفت: به نظرم این شکست به نفع کشتی ایران بود. ما در این چند سال اخیر به قدری تیلور را بزرگ کرده بودیم که کسب عنوان قهرمانی در این وزن را با حضور این کشتی‌گیر محال و دور از دسترس می‌دانستیم. این تصور به وجود آمده بود که اگر تیلور در المپیک حضور داشته باشد، کشتی‌گیر ما به کسب عنوان اولی فکر نکند. اما این شکست باعث شد تفکرات تغییر کند و ما به عنوان اولی فکر کنیم. همان طور که در وزن ۱۲۵ کیلوگرم، به کسب مدال طلای امیرحسین زارع امید داریم. الان با نبود تیلور در وزن ۸۶ کیلوگرم هم این امیدواری به وجود آمده است.

فلاح تأکید کرد: امیدوارم در المپیک بتوانیم دو مدال طلای این مسابقات را به دست بیاوریم. البته از «آرون بروکس» کشتی‌گیر ۲۳ ساله‌ای که موفق به شکست دیوید تیلور شد نباید غافل باشیم. وقتی کشتی‌گیری توانسته در مسابقه انتخابی در آن جو، کشتی‌گیر به نامی مثل دیوید تیلور را شکست دهد قطعاً حریف سرسختی خواهد بود و نباید آن را دست کم گرفت. من بارها دیدم که برخی کشتی‌گیران آمریکایی در اولین حضور خود در المپیک به مدال طلا رسیدند. بنابراین اشتباه است اگر کشتی‌گیران ما در این وزن این حریف را دست کم بگیرند.

مربی کشتی آزاد در مورد بازگشت کامران قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم و رقابت او با حسن یزدانی برای حضور در المپیک گفت: در این وزن ما سه کشتی‌گیر به نام حسن یزدانی، کامران قاسپور و هادی وفایی پور داریم. به نظرم بهترین راه این است که بین این سه کشتی‌گیر مسابقه انتخابی در داخل ایران برگزار کنیم و بعد از آن هر نتیجه‌ای که به دست آمد، طبق آن تصمیم بگیریم. مسابقه انتخابی در خارج از کشور زمانی اتفاق می‌افتد که دو کشتی‌گیر عملکرد یکسانی دارند و قدرت تصمیم گیری برای کادرفنی سخت است، آن وقت تصمیم می‌گیرند این دو کشتی‌گیر را به خارج از کشور ببرند تا عملکرد آن را در خارج از ایران ببینند.

وی تأکید کرد: در مورد کامران و حسن یزدانی که عملکرد هر دوی آن‌ها را ما در مسابقات خارجی دیدیم بهترین روش برگزاری انتخابی در داخل ایران است تا علاقمندان زیادی هم برای تماشای این دیدار به سالن بیایند. این دو کشتی‌گیر علاقمندان زیادی دارند و در صورت برگزاری انتخابی، جمعیت زیادی به سالن می‌آیند و مثل قدیم باز هم انتخابی‌ها با شور و شوق زیاد برگزار می‌شود.

فلاح همچنین در مورد عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: طتیم ملی کشتی ایران از آسیا فراتر رفته است و قهرمانی در این مسابقات هم به خوبی این موضوع را نشان داد. البته که ما در مسابقات قهرمانی آسیا با ترکیب اصلی هم در برخی اوزان اعزام نشدیم و این نشان می‌دهد تیم ملی با نفرات دوم هم می‌تواند به قهرمانی در آسیا برسد. الان در حال حاضر مهم‌ترین موضوع برای کشتی ایران کسب سهمیه در وزن ۵۷ کیلوگرم است. به نظرم کادر فنی در این مسابقات به برخی نقاط ضعف و قوت کشتی‌گیران پی برد. در اوزان ۵۷ و ۶۱ کیلوگرم ضعف داریم و شناسایی این نقاط ضعف می‌تواند به تیم ملی کمک کند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان
  • دبیر: گرفتن یک طلا در المپیک برای ما برد محسوب می‌شود / شکست تیلور روی روحیه ما تاثیر دارد +فیلم
  • شرایط ملی پوش شدن ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد
  • شرایط ملی پوش شدن ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی اعلام شد
  • اعلام شرایط انتخاب ملی پوش کشتی فرنگی در ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی
  • تکلیف «گرایی»ها مشخص شد/ محمدعلی المپیک را از دست داد
  • تکلیف برادران گرایی برای المپیک مشخص شد
  • شرایط ملی پوش شدن 2 وزن المپیکی و 1 وزن غیر المپیکی اعلام شد/ فرصت دوباره به گرایی
  • بین یزدانی و قاسمپور انتخابی برگزار شود
  • شکست تیلور به نفع ایران شد/بین یزدانی وقاسمپور انتخابی برگزار شود