Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  دیجیتال ترندز، سازمان غذا و دارو آمریکا به طور موقت یک برنامه تست ویروس کرونا در خانه در متوقف کرده است. این طرح با پشتیبانی بیل گیتس در حال انجام بود.

طبق گزارش نیویورک تایمز سازمان غذا دارو در یک یادداشتی برای طرح «شبکه ارزیابی ویروس کرونا در سیاتل»(SCAN) نوشت:  تقاضا داریم تست بیماران را متوقف کرده و نتایج تشخیص ابتلای افراد را تا زمان دستیابی به مجوز مناسب به بیماران بازگردانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در وب سایت این پروژه SCAN در این باره آمده است: سازمان غذا و دارو به هیچ نگرانی درباره ایمنی و صحت تست اشاره نکرده است. اما از ما درخواست شده تا زمان دریافت مجوزهای بعدی فرایند تست را متوقف کنیم.

این در حالی است که هم اکنون سازمان غذا و دارو آمریکا فقط به ۲ تست تشخیص ویروس کرونا در خانه مجوز داده است.

محققان SCANمشغول همکاری با چند انستیتو از جمله دانشگاه پزشکی واشنگتن بودند و از سوی دیگر بنیاد بیل و ملیندا گیتس نیز از آن پشتیبان می کرد. همچنین این شرکت کیت های تست رایگان را برای شرکت کنندگان ارسال می کرد.

هدف این پروژه تست افراد دارای علائم و بدون علائم ابتلا به ویروس کرونا بود تا میزان گسترش کووید۱۹ در منطقه سیاتل مشخص شود.

طبق قوانین سازمان غذا و دارو آمریکا، تست های تشخیص کرونا قبل از به کارگیری، باید مجوز استفاده اضطراری دریافت کنند.

جالب آنکه گیتس سه شنبه هفته گذشته (۱۳ می) پشتیبانی از این طرح را اعلام و سازمان غذا و دارو یادداشت مربوط به توقف استفاده از تست را یک روز بعد برای شرکت ارسال کرد.

کد خبر 4926380 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا بیل گیتس نمونه آزمایشگاهی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی تولید فناوری نانو کووید 19 امنیت اطلاعات فناوری فضایی اینترنت نوآوری زلزله موبایل صادرات کالا سازمان غذا و دارو ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه