Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، ناهید خداکرمی عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران درباره اجرای طرح ترافیک در پایتخت، اظهار داشت: اجرای دوباره طرح ترافیک ارتباطی به موضوع درآمدزایی شهرداری ندارد چرا که رسیدگی به ترافیک در مرکز شهر و جلوگیری از تراکم خودروها، هدف اصلی اجرای طرح محسوب می‌شود.

وی افزود:‌ علیرغم اینکه از ابتدای سال طرح ترافیک اجرا نشده است ولی به لحاظ قانونی و منطقی باید عوارض آن توسط شهروندان پرداخت می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با این وجود شهرداری از این مسأله گذشت کرد و اکنون هم با اجرای طرح ترافیک بحث درآمدزایی مطرح نیست.

عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا اجرای طرح ترافیک سبب ازدحام جمعیت در مترو پایتخت نمی‌شود، گفت: شهرداری جهت پیشگیری از ازدحام جمعیت در مترو و اتوبوس نمی‌تواند کاری انجام دهد. ما بر اساس سیاست‌های دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا عمل می‌کنیم، ستاد مقابله با کرونا تصمیم‌گیرنده اصلی است و شورای شهر و مدیریت شهری نظرات کارشناسی خود را در اختیار ستاد قرار داده است.

خداکرمی اعلام کرد: خوشبختانه میزان ورودی به بیمارستان‌ها به دلیل بیماری کرونا کاهش پیدا کرده و دیروز برای نخستین بار از ابتدای اسفند تاکنون هیچ مورد فوتی در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران نداشتیم.

وی گفت: سرعت شناسایی بیماری افراد مبتلا به کرونا نیز افزایش یافته و شاید همین مسأله یکی از دلایل کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا باشد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه اجرایی نشدن طرح ترافیک تأثیری در کاهش بار بیماری کرونا نخواهد داشت،‌ گفت: در حال حاضر شهر در وضعیت عادی است و همه فعالیت‌های صنوف و ادارات آغاز شده و تنها معضل در حوزه عبور و مرور وجود دارد که ناشی از ترافیک سنگین به ویژه در محدوده مرکزی پایتخت است.

خداکرمی در مورد استفاده اجباری از ماسک در مترو و اتوبوس، گفت:‌ شهرداری ابزار بازدارندگی در این زمینه ندارد و از شهروندان درخواست داریم به موارد توصیه‌ای در این زمینه توجه کنند.

کد خبر 511978 برچسب‌ها كرونا در ايران شورای شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران شورای شهر تهران شورای شهر تهران طرح ترافیک اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه زباله‌گردی ناقض کرامت انسانی است، گفت: قانون مدیریت پسماند سال‌هاست عملیاتی نشده لذا تلاش داریم با استفاده از اهرم مدعی‌العموم، دستگاه‌های مسئول را به اجرای این قانون ملزم کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عسکر جلالیان؛ معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری زباله‌گردی را فارغ از اینکه توسط اتباع ایرانی یا غیرایرانی انجام شود، ناقض حقوق شهروندی و کرامت انسانی برشمرد.

وی زباله‌گردی را نقض صریح حق بر سلامت شهروندان دانست و افزود: وزارت دادگستری با توجه وظایف و مأموریت‌های ذاتی در حوزه حقوق بشر و حقوق شهروندی از سال 1402 به صورت جدی به موضوع زباله‌گردی ورود کرده تا راهکارها و مسیرهای مناسب برای اجرای قانون مدیریت پسماند را مشخص و ارائه کند.

جلالیان اضافه کرد: با توجه به اینکه قانون مدیریت پسماند سال‌هاست به طور جدی و کامل عملیاتی نشده، دستگاه‌ها و نهادهای متولی و ذیربط موضوع را مشخص کردیم و تلاش داریم با استفاده از اهرم مدعی‌العموم، دستگاه‌های مسئول را به اجرای این قانون ملزم کنیم.

پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود

معاون وزیر دادگستری افزود: در این رابطه با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی قانون مدیریت پسماند، فرماندهی فراجا به عنوان ضابط دستگاه قضایی، معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و معاون حقوق عامه دادستان تهران، شهردار تهران همچنین شهرداران مناطق 22 گانه تهران جلسات و نشست‌های تخصصی و متعددی انجام شد تا قانون مدیریت پسماند از طریقی که کمترین تبعات اجتماعی را به وجود آورد، اجرا کنیم.

جلالیان بر لزوم ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی بروز پدیده زباله‌گردی تاکید کرد و گفت: با پدیده مافیای زباله مواجه هستیم که برای دستیابی به سود بیشتر، افراد جویای کار و نیازمند یا اتباع غیرایرانی را از راه استثمار در زباله‌گردی به کار می‌گیرند. در این زمینه و با هدف کنترل و رصد موثر فعالیت‌ها، تعداد پیمانکاران شهرداری از 154 نفر به 14 نفر در مناطق 22 گانه تهران کاهش یافت و حدود وظایف و اختیارات هر پیمانکار به طور دقیق و شفاف تعیین و ابلاغ شده است.

معاون وزیر دادگستری، به راه‌اندازی سامانه نوماند شهرداری برای تفکیک زباله از مبدا توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: یکی از کارکردهای این سامانه تحویل مستقیم پسماند قابل بازیافت به افراد مجاز و کوتاه شدن دست مافیا از چرخه جمع‌آوری، نگهداری و بازیافت زباله است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی منوریل قم پس از ۱۰ سال توقف آغاز می‌شود
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • زمان اجرای تغییرات در طرح ترافیک تهران
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک