Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:48:34 GMT

جریان اصولگرا برای ریاست مجلس یازدهم به وحدت نزدیک شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۵۹۲۴

جریان اصولگرا برای ریاست مجلس یازدهم به وحدت نزدیک شده است

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: جریان اصولگرا در خصوص جایگاه رئیس مجلس، وظایف مجلس و همچنین چارچوبی که باید رعایت کنند تا همه بتوانند رای خود را روی یک نفر که می‌تواند این وظایف را به درستی انجام دهد، متمرکز کنند، به وحدت نزدیک شده است.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وحدت نظر اصولگرایان در خصوص ریاست مجلس یازدهم، اظهار کرد: جریان اصولگرا به وحدت نزدیک شده و جلسات خوب و پخته‌ای داشتند، به خصوص راجع به جایگاه رئیس مجلس، وظایف مجلس و همچنین چارچوبی که باید رعایت کنند تا همه بتوانند رای خود را روی یک نفر که می‌تواند این وظایف را به درستی انجام دهد، متمرکز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرار شده قبل از هفتم خرداد یعنی تا آخر ماه، فراکسیون نیروهای انقلابی که شورای آن تشکیل شده، جلسه دیگری برگزار کند و در آنجا تصمیم نهایی را بگیرند. هر کس که در آن جلسه رای بالاتری به دست آورد، بقیه تلاش کنند به نفع آن یا کنار بروند یا رقابت در حد محدود صورت بگیرد و جنبه انتخاب هم داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص تاکید حزب موتلفه برای ریاست میرسلیم در مجلس، گفت: حزب به عنوان یک وظیفه و کارکرد حزبی باید روی نامزدی که مطابق با شاخص‌های آن است، پافشاری کند، اما در ائتلاف نتیجه آن است که مجموعه نیروهای انقلاب و فراکسیون تصمیم می‌گیرند و تابع آن است، اما تا وقتی که تصمیم جمعی گرفته نشده، باید پیشنهاد خود را بدهند و اولویت‌ها را مشخص کند.

این فعال سیاسی اصوگرا بیان کرد: این کار حزبی است، نباید انتطار داشت حزب کارکرد خود را رها کند و فقط تابع باشد، بلکه باید تا جایی که می‌تواند بر اساس آن شاخص‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات خود را بدهد و بقیه افراد نیز همان‌طور که الان دارند این کار را انجام می‌‎دهند، دیدگاه‌های خود را راجع به مجلس، آینده و برنامه آن مطرح کنند، وظیفه حزب این است که این کارها را انجام دهد، اما در نهایت تسلیم جمع خواهند بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی ریاست مجلس یازدهم اصولگرايان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد حسینی، درباره نحوه تعامل و همکاری دولت با مجلس جدید، اظهار کرد: بنای ما بر همکاری، همراهی و تعامل مثبت با مجلس بوده و آنچه که نمایندگان در بحث های نظارتی مطرح کردند، این موارد را به جد دنبال کردیم تا پاسخگو باشیم و در جایی که لازم هست، درباره آنها توضیح دهیم. یا در بحث تقدیم لوایح سعی کردیم در کمیسیون همراهی لازم را داشته باشیم و در صورت امکان نظرات را اصلاح کنیم. یا اگر طرح هایی دادند که مناسب بوده آن طرح را تأیید کنیم.

بنابر گزارش شفقنا، وی ادامه داد: قطعاً با مجلس جدید هم این رویه ها را ادامه خواهیم داد. در دو سال گذشته تجربه جدیدی به دست آوردیم و امیدواریم که مدیران ارشد ما از افراط و تفریط در این باره اجتناب کنند و یک رابطه حسنه، معقول و منطقی با نمایندگان عزیز داشته باشند.

حسینی تأکید کرد: روابط مثبت و همکاری دولت و مجلس به نفع کشور است تا اینکه اصطکاک وجود داشته باشد و تنش ایجاد شود و در نهایت کارها با مشکل رو به رو شوند.

وی با بیان اینکه قطعاً با هماهنگی، همدلی و هم اندیشی، بهتر از گذشته می توانیم عمل کنیم، گفت: دولت و مجلس یازدهم همکاری خوبی با یکدیگر داشتند و امیدواریم که در مجلس دوازدهم تعامل بهتری حاصل شود و در نهایت این همکاری و هماهنگی به نفع مردم باشد.

وی درباره پیگیری لوایح اولویت دار در مجلس جدید بیان کرد: تاکنون بالغ بر ۲۶۰ لایحه به مجلس تقدیم شد که تعدادی از این لوایح به قانون تبدیل شدند، ولی تعداد قابل توجهی هنوز باقی مانده و در نوبت بررسی هستند. لوایح یک فوریتی و دو فوریتی یا لوایح اولویت دار مشخص شدند و سعی داریم با همکاری نمایندگان این لایحه ها را به سرانجام برسانیم.

حسینی اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال این هستیم که بررسی «بودجه» و «برنامه هفتم توسعه» در مجلس یازدهم به پایان برسد. در موضوعات اجتماعی نیز کمیسیون اجتماعی اصرار دارد که مساله تعیین تکلیف تعطیلات مشخص شود و به مجلس آینده واگذار نشود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898571

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • پیش بینی ریاست یک چهره جدید بر مجلس آینده /پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • ممکن است چهره جدیدی رئیس مجلس شود/ هیات رئیسه ترکیبی از دو جریان اصولگرا خواهد داشت