Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@06:49:26 GMT

اوضاع پالایشگران نفت جهان بهبود می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۹۶۱۷

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد امکان بهبود فعالیت پالایشگاه‌های نفت جهان با حاشیه سود کم در ماه ژوئن ( خرداد- تیر ۹۹) وجود دارد.

به گزارش  مهر به نقل از رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) اعلام کرد: تولید جهانی فرآورده‌های نفتی می‌تواند از ماه ژوئن دوباره با افزایش روبه‌رو شود؛ این در حالی است که رقم حاشیه سود پالایشگاه‌ها به‌دلیل شرایط قیمت نفت خام محدود خواهد بود، زیرا تولیدکنندگان خیلی سریع‌تر از حد انتظار تولید را کاهش داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد در گزارش ماهانه خود اعلام کرد: اگر تولید نفت خام سریع‌تر از پیش‌بینی‌ها نسبت به مازاد عرضه تنظیم شود، سبب قیمت نفت خام بهبود می‌یابد و به‌دنبال آن حاشیه سود پالایشی کاهش خواهد یافت.

در روزهای اخیر، بسیاری از کشورهای عضو اوپک از جمله عربستان اعلام کردند تولید نفت خود را بیش از آنچه در توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش، موسوم به «اوپک پلاس»، متعهد شده‌اند، کاهش می‌دهند. تولیدکنندگان نفت در آمریکا و کانادا نیز خیلی سریع‌تر از آنچه انتظار می‌رفت، روزانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت خود را کاهش داده‌اند.

در حالی که کاهش برخی محدودیت‌های اعمال‌شده برای کنترل ویروس کرونا باید سبب افزایش تقاضای سوخت شود، پالایشگاه‌ها هنوز هم با مشکلات بزرگی روبه‌رو هستند و تا زمان بهبود حاشیه سود، تعداد بیشتری از آنها تعطیل خواهند شد.

گزارش ماهانه این نهاد نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال‌شده برای جلوگیری از شیوع کرونا سبب شده است تقاضای نفت خام در ماه آوریل ۲۵ درصد، معادل بیش از روزانه ۲۵ میلیون بشکه کاهش یابد.

بهبود نسبی تقاضای سوخت سبب شده است، پالایشگاه‌ها به دنبال عرضه باشند و همین موضوع به افزایش قیمت شاخص‌های مهم نفتی منجر شده است که در ماه آوریل به پایین‌ترین قیمت در تاریخ سقوط کرده بودند.

پالایشگاه‌های سراسر جهان در ماه‌های اخیر مدار تولید را کاهش داده‌اند.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد توان تولید کنونی پالایش نفت خام جهانی، بدون تغییر نسبت به ماه آوریل، ۶۶ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز است که نسبت به پارسال بیش از ۱۴ میلیون بشکه در روز کاهش نشان می‌دهد.

این نهاد اعلام کرد: اگر تقاضا سریع‌تر از آنچه پیش‌بینی‌شده بهبود یابد، می‌تواند حاشیه سود را افزایش دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا شب قدر متین قوسی رزمایش مساوات دعای روز بیست و دوم رمضان حسین کاظم پور اردبیلی پالایشگران نفت تولید نفت ویروس کرونا شب قدر متین قوسی رزمایش مساوات دعای روز بیست و دوم رمضان حسین کاظم پور اردبیلی پالایشگاه ها سریع تر حاشیه سود نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و بررسی پروژه‌ های بزرگ حمل و نقل جاده‌ ای در حال اجرا در ایران

تین نیوز

در ایران، تعداد زیادی پروژه بزرگ حمل و نقل جاده ای در حال اجرا و یا در دستور کار قرار دارند که بهبود ایمنی، کیفیت و کارایی جاده ها را هدف قرار داده اند. برخی از این پروژه ها عبارتند از:

1. پروژه توسعه و بهبود جاده های بین شهری: این پروژه شامل توسعه و بهبود بزرگراه ها و جاده های اصلی بین شهری است که به منظور افزایش ظرفیت، کاهش ترافیک و افزایش ایمنی جاده ها انجام می شود.

2. پروژه ساخت و توسعه تونل ها: احداث تونل های جاده ای برای عبور از کوهستان ها و کاهش مسافت و زمان سفر از دیگر پروژه های مورد توجه است.

3. پروژه ساخت پل ها و تقاطع های بزرگ: ساخت پل ها و تقاطع های بزرگ برای تسهیل تردد و کاهش ترافیک در نقاط حساس شهری و بین شهری انجام می شود.

4. پروژه بهبود نظام راهنمایی و رانندگی: این پروژه شامل نصب علائم راهنمایی، نظارت ترافیکی و بهبود ساماندهی ترافیک جاده ای است.

5. پروژه بهبود امکانات خدماتی: ساخت پارکینگ ها، ایستگاه های سوخت، استراحتگاه ها و خدمات رفاهی در جاده های بین شهری جزء پروژه های حمل و نقل جاده ای در حال اجرا است.

این پروژه ها با هدف بهبود ایمنی، رفاه رانندگان و کاهش زمان سفر در حال اجرا هستند و ممکن است در آینده بهبود قابل ملاحظه ای در حمل و نقل جاده ای در ایران ایجاد کنند.

تونل های در حال احداث ایران

در حال حاضر در ایران، تعدادی از تونل های بزرگ و مهم در حال احداث و یا در دستور کار قرار دارند. برخی از این تونل ها عبارتند از:

1. تونل تهران-کرج: این تونل که بعد از پایان ساخت به عنوان تونل لاهیجان شناخته می شود، به منظور کاهش ترافیک و زمان سفر بین شهری تهران و کرج ساخته شده است.

2. تونل شمس آباد: این تونل در استان همدان واقع شده و به منظور افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر در جاده های بین شهری ساخته می شود.

3. تونل زیر دریایی قشم: این تونل که در جزیره قشم واقع شده، به منظور اتصال جزیره به میناب و کاهش وابستگی به حمل و نقل دریایی ساخته می شود.

4. تونل برجام: این تونل در استان البرز قرار دارد و به منظور افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر بین شهری ساخته می شود.

5. تونل رفسنجان-کرمان: این تونل در استان کرمان در حال احداث است و به منظور کاهش زمان سفر و افزایش رفاه رانندگان بین شهری ساخته می شود.

این تونل ها با هدف بهبود حمل و نقل و کاهش زمان سفر در حال ساخت و احداث هستند و پس از پایان کار، منجر به بهبود امکانات حمل و نقل جاده ای در ایران خواهند شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لیمو یک عنصر مهم برای کاهش وزن است
  • با فواید غنی زردچوبه و دانه چیا آشنا شوید
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • اجرای طرح کیفیت بخشی محصولات سنگین، اولویت پالایشگاه بندرعباس است
  • تعداد شعب انتخابات دور دوم در حوزه‌های خوزستان کاهش نمی‌یابد
  • تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد
  • مسیر تولید در صنعت نفت از ایجاد اوضاع مطلوب برای کارکنان می‌گذرد
  • تولید آنزیم‌های بهبود دهنده
  • معرفی و بررسی پروژه‌ های بزرگ حمل و نقل جاده‌ ای در حال اجرا در ایران