Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-23@05:30:51 GMT

چگونه پیغام گیر تلفن رومیزی پاناسونیک را فعال کنیم

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۰۰۸۶

چگونه پیغام گیر تلفن رومیزی پاناسونیک را فعال کنیم

رپورتاژ تبلیغی / برای بسیاری از کاربران شرکت پاناسونیک این سوال پیش آمده است که چگونه پیغام گیر تلفن رومیزی پاناسونیک را فعال کنیم ؟

برای بسیاری از کاربران شرکت پاناسونیک این سوال پیش آمده است که چگونه پیغام گیر تلفن رومیزی پاناسونیک را فعال کنیم ؟ شرکت ایده آل گستر به عنوان نماینده رسمی این شرکت در ایران، امروز همراه شما خواهد بود تا به این سوال پاسخ داده و راهنمایی های لازم را در این زمینه به شما علاقمندان به محصولات مخابراتی پاناسونیک عرضه نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلفن های رومیزی برای بسیاری از ما به نوعی خاطره ساز و یادآور دوران کودکی می باشند. اولین نسل از تلفن هایی که به خانه های مردم راه یافتند؛ همین تلفن های رومیزی بودند. آن زمان که تلفن های همراه مثل امروز جولان نمی دادند و البته تلفن های بی سیم نیز محلی از اعراب نداشتند؛ تلفن های رومیزی محبوب ترین و مهم ترین دستگاه ارتباطی به شمار می رفتند. البته این تلفن ها در طول حیات خود به قابلیت های مختلفی مجهز شدند و شکل قدیمی آن‌ها، امروزه تقریبا به طور کامل کارکرد خود را از دست داده است.

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، تلفن هایی که در ابتدا بسیار ساده بودند و تنها امکان شماره گیری و مکالمه داشتند؛  به مرور پیشرفت کرده و به قابلیت هایی مانند:  نمایشگر، بلندگو، کالر آیدی، قابلیت انتقال تماس و ... مجهز شدند. اما یکی از قابلیت هایی که هنوز هم این تلفن ها از آن بی بهره مانده اند؛ قابلیت پیغام گیر یا منشی تلفنی می باشد. با این حال در میان تلفن های رومیزی ایده آل گستر یک استثنا در این زمینه وجود دارد.

تلفن های رومیزی پاناسونیک معمولا فاقد پیغامگیر می باشند و شما نمی توانید از قابلیت منشی تلفنی در این دستگاه ها استفاده کنید. اما یک نکته جالب ؛ یکی از محصولات این شرکت به قابلیت منشی تلفنی مجهز شده است.این اتفاق برای بسیاری از مشتریان این شرکت جالب و در نوع خود عجیب بود. دستگاه تلفن رومیزی KX-TS620  تنها مدلی از خانواده تلفن های رومیزی پاناسونیک است که به قابلیت پیغام گیر مجهز شده است.

تلفن “ KX-TS620 “

این مدل تلفن را همه بخاطر قابلیت منحصر به فردش می شناسند. این قابلیت ویژه که به نوعی “ KX-TS620 “ را در میان سایر تلفن های رومیزی پاناسونیک منحصر به فرد کرده است؛ پیغامگیر یا منشی تلفنی می باشد. البته علاوه بر این قابلیت، “ KX-TS620 “ ویژگی های مثبت دیگری نیز دارد. دفترچه تلفن این دستگاه می تواند تا 50 شماره را در خود ذخیره نماید تا در مواقع ضروری بتوانید به سرعت با آن‌ها تماس بگیرید. علاوه بر این قابلیت کالر آیدی یا نمایش شماره ی تماس گیرندگان بر روی صفحه نمایش، دیگر قابلیت این تلفن ساده پاناسونیک می باشد .

پیغامگیر یا منشی تلفنی این دستگاه می تواند تا 18 دقیقه پیغام را ضبط نماید. همانطور که می دانید؛ منشی تلفنی یا پیغام گیر، قابلیتی است که می تواند در مواقعی که شما پاسخگوی تماس های خود نیستید؛  پیغام مخاطب را ضبط نماید. شما نیز در اولین فرصت می توانید این پیغام را گوش دهید؛ بدین ترتیب شما دیگر نگران از دست رفتن هیچ تماسی نخواهید بود. در ادامه به فعالسازی پیغام گیر در این تلفن خواهیم پرداخت

فعال کردن منشی تلفنی دستگاه “ KX-TS620 “

بر روی بدنه این دستگاه تلفن ، یک دکمه با عنوان " Answer ON " تعبیه شده است که مربوط به فعال کردن منشی تلفنی یا پیغام گیر می باشد. برای اینکه منشی تلفنی را فعال نمایید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که بر روی این دکمه فشار داده تا عبارت " Answer ON " بر روی نمایشگر ظاهر شود. در این وضعیت هر شخصی که با منزل شما تماس بگیرد؛ بعد از شنیدن یک پیغام صوتی و صدای بوق، می‌تواند پیغام خود را ضبط نماید. زمانی که شما قصد غیر فعال کردن منشی تلفنی را داشته باشید؛ باید دوباره بر روی " Answer ON " کلیک کنید.

تنظیمات منشی تلفنی دستگاه “ KX-TS620 “

حال باید ویژگی ها و تنظیمات مربوط به منشی تلفن این دستگاه را بررسی نماییم:

زمانی که یک پیغام از طرف فرد تماس گیرنده در حال ضبط شدن است؛ شما می توانید با فشردن دکمه " SP-PHONE/HEADSET " ضبط تماس را متوقف کرده و خودتان پاسخگوی فرد باشید. برای گوش دادن به پیغام های ضبط شده باید ابتدا منشی تلفنی را فعال کرده و سپس دکمه MESSAGE/2WAY REC را فشار دهید. زمانی که شما یک یا چند پیام جدید داشته باشید؛ در زمان فشردن این دکمه تنها پیام های جدید برای شما پخش خواهند شد. اما اگر پیغام جدیدی نداشته باشید؛ می توانید به تمامی پیغام های موجود در حافظه گوش دهید زمانی که در حال گوش دادن به پیغام ها هستید؛ می توانید با اسکرول کردن، هر پیغامی را که می خواهید انتخاب کنید و به آن گوش دهید برای متوقف کردن پخش یک پیغام؛ زمانی که در حال پخش است باید دکمه " STOP " را فشار دهید. برای پاک کردن یک پیغام از حافظه تلفن، باید زمانی که آن پیغام در حال پخش شدن است؛ دکمه " Erase " را فشار دهید. زمانی که در حال گوش دادن به پیغام ها هستید؛ برای خروج باید دو بار دکمه " STOP " را فشار دهید حافظه این دستگاه می تواند تا 64 پیغام را در خود جای دهد زمانی که شما در حال گوش دادن به یک پیغام باشید؛ شماره فردی که برای شما پیغام گذاشته است؛ در نمایشگر به نمایش درخواهد آمد اگر بعد از فعال کردن منشی تلفنی با پیغامی نظیر " حافظه تلفن پر است " رو به رو شدید؛ باید تعدادی از پیغام های موجود در حافظه را پاک کنید کلام پایانی

آنچه که به استحضار شما همراهان عزیز رسید؛ ارائه ای از شرکت ایده آل گستر؛ نمایندگی پاناسونیک در ایران بود. در پایان باز هم لازم به یادآوری است که تنها یک مدل از تلفن های رومیزی پاناسونیک به قابلیت منشی تلفنی، مجهز شده است. در صورتی که از هر مدل دیگری به غیر از “ KX-TS620 “ استفاده می نمایید؛ قادر به استفاده از پیغام گیر یا منشی تلفنی نخواهید بود.

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: برای بسیاری فشار دهید تلفن رومیزی گوش دادن پیغام گیر پیغام ها یک پیغام تلفن ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان یمنی از ترس، استاد این کار شدند!

فرارو- "وردا سیف" در یکی از  روز‌های تابستان سال ۲۰۲۲ در خیابان‌های شهر عدن یمن به مدت دو ساعت زیر نور خورشید پرسه زد و به دنبال یک مرکز تعمیر گوشی تلفن همراه بود تا نقصی نرم افزاری که برای دستگاه اش ایجاد شده بود را برطرف کند. او می‌دانست که مشکل گوشی اش می‌توانست ظرف یک ساعت حل شود، اما وقتی  تکنسین‌های مرد از او خواستند رمز عبور خود را به اشتراک بگذارد و دستگاه را برای یک یا دو روز نزد آنان بگذارد او نپذیرفت و به مرکز تعمیر بعدی رفت. خودداری او از ارائه گوشی اش به تکنسین‌های مرد ممکن است عجیب به نظر برسد، اما واقعیت آن است که خطراتی که او از آن می‌ترسد بسیار جدی هستند.

به گزارش فرارو به نقل از ال پائیس، به دلیل هنجار‌های مردسالارانه و نقش‌های سنتی تعیین شده برای زنان در جامعه یمن، انتخاب‌ها و اقدامات آنان زیر ذره بین قرار دارد و زنان به عنوان حاملان شرافت خانواده قلمداد می‌شوند. این موضوع آنان را به هدف آسانی برای اخاذی جنسی و باج گیری تبدیل می‌کند.

به همین خاطر گوشی‌های تلفن همراه می‌توانند به سلاحی در دست باج گیران جنسی تبدیل شوند. حتی اگر تصاویر شخصی و اطلاعات محرمانه درون آن چندان صریح و اشکار نیز نباشند امکان سوء استفاده از آن در جامعه یمن وجود دارد.  "مختار عبدالمعز" بنیانگذار یک سازمان غیرانتفاعی  با حدود ۴۰۰ کارشناس دیجیتال داوطلب می‌گوید: "فقدان دانش گسترده در عرصه فناوری اطلاعات در میان زنان و اتکای آنان به افراد غریبه برای تنظیم ایمیل یا تعمیر گوشی‌های تلفن همراه شان آنان را به اهدافی راحت برای اخاذی تبدیل می‌کند و به قربانیان جرایم سایبری تبدیل می‌شوند".

وردا در نهایت تسلیم شد و به خیل عظیم زنانی پیوست که ماه‌ها و حتی سال‌ها بدون گوشی تلفن همراه می‌مانند، زیرا نمی‌توانند مشکلات فنی را که ممکن است برای هر دستگاهی رخ دهد برطرف سازند و قادر به خرید گوشی تلفن همراه جدید نیز نیستند.

"رعنا فضل" یک جوان ۲۷ ساله در عدن نیز در سال ۲۰۲۱ در یک سازمان امدادی بین المللی کار می‌کرد زمانی که گوشی تلفن همراه اش خراب شد. او خود نتوانست گوشی اش را تعمیر کند. او هم چنین نتوانست فرد قابل اعتمادی را برای این کار پیدا کند و از آنجایی که توانایی خرید گوشی تلفن همراه دیگری را نداشت نتوانست کار خود را به درستی انجام دهد و شغل اش را ترک کرد. او می‌گوید: "برادرم اصرار داشت که گوشی تلفن همراه را برای تعمیر به مرد غریبه ندهم".

موارد اخاذی جنسی رخ داده در یمن را نمی‌توان نادیده گرفت. در اواخر سال ۲۰۲۰ میلادی یک قتل وحشیانه مرتبط با اخاذی از زنان این موضوع را بر سر زبان‌ها انداخت. بنابر گزارش‌ها "عبدالله الاقباری" یک مرد جوان اهل تغز تا سر حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار گرفت چرا که گفته می‌شود گویا در یک مرکز تعمیر گوشی تلفن همراه شروع به جمع آوری مدارکی مبنی بر استفاده تکنسین‌های مرد آن مرکز از محتوای گوشی‌های تلفن همراه مشتریان زن برای اخاذی از آنان کرده بود.

این جنایت همزمان با تعدادی از شهادت‌های زنان در مطبوعات محلی بود که قربانی تکنسین‌های اخاذی شده بودند. المعز می‌گوید:"ما روزانه بین ۱۵ تا ۲۰ گزارش درباره جرایم سایبری دریافت می‌کنیم. برخی از زنان بخاطر این موضوع به دام روسپی گری کشیده می‌شوند به این امید که با این کار مانع از انتشار تصاویر شخصی شان توسط فرد باج گیر شوند. عده‌ای دیگر از زنان در نهایت با زخم‌های روحی و عاطفی مواجه می‌شوند. برخی از آنان با خشونت خانگی، طلاق و ختی خودکشی به دلیل رسوایی یا ترس از رسوایی مواجه می‌شوند".

در سال ۲۰۲۰ میلادی در بحبوحه پاندمی جهانی کووید و درمیانه  تب و تاب ناشی از انتشار خبر مرگ الاقباری "انیسه السلامی" تصمیم گرفت به وابستگی زنان یمنی به تکنسین‌های مرد تعمیر تلفن همراه پایان دهد. این زن ۲۹ ساله ساکن شهر تعز در جنوب غربی یمن پس از خرابی گوشی تلفن همراه اش به مدت چهار سال بدون گوشی بود. او می‌گوید:" این همانجا بود که تصمیم گرفتم.  من به گوشی ام مگاه می‌کردم و ناامید از این که نمی‌توانم کاری با آن یا در مورد آن انجام دهم چهار سال را سپری کردم تا این که تصمیم گرفتم خودم آن را درست کنم".

برای رسیدن به این هدف او دوره‌ای آموزشی را در موسسه فنی برنامه نویسی و نگهداری کامپیوتر گذراند و سپس با افتتاح یک مغازه وارد عرصه تعمیر گوشی تلفن همراه شد که در انحصار مردان بود. او اکنون برای تعمیر گوشی تلفن همراه به زنان خدمات ارائه می‌دهد تا حریم خصوصی شان حفظ شود. السلامی می‌گوید:" من از سوی اقوام و غریبه‌ها مورد انتقاد و تمسخر قرار گرفتم، اما یک بار برای همیشه به این نتیجه رسیدم که هیچ زنی نباید بدون گوشی تلفن همراه زندگی کند و تصمیم ام را گرفتم، زیرا هیچ تکنسین زنی وجود نداشت که مشتریان زن بتوانند تعمیر دستگاه خود را به او بسپارد".

در یمن که سال‌ها آشفتگی و ناآرامی‌های آن بر لایه‌های تبعیض و نابرابری علیه زنان افزوده اختلاف بین مردان و زنان در مشارکت اقتصادی و استفاده از فرصت‌ها یکی از وسیع‌ترین موارد در جهان است و تنها ۲۸.۲ درصد از شکاف جنسیتی آن کشور تا سال ۲۰۲۱ میلادی پر شده بود. محدودیت‌های فرهنگی، اجتماعی و امنیتی زنان یمنی را از شرکت در مشاغل یا رشته‌هایی که جامعه برای شان نامناسب می‌داند منع می‌کند. السلامی با اشاره به موانع و اختلافات سیاسی که کشورش را بین دو دولت متخاصم تقسیم می‌کند و با اشاره به چالش‌هایی که او به عنوان یک تعمیرکار گوشی با آن روبرو شده می‌گوید: "تکنسین‌های مرد تهمت‌هایی را علیه من مطرح می‌کنند و اکنون از فروش قطعات یدکی به من که انحصار آن در دست شان است خودداری می‌ورزند و مرا مجبور ساخته اند تا قطعات مورد نیاز را از صنعا با پرداخت هزینه‌ای بیش‌تر تهیه کنم".

با این وجود، به دلیل تقاضای بالا فروشگاه السلامی در یکی از  خیابان‌های تجاری تعز سومین شهر بزرگ یمن مملو از مشتریان است و او تکنسین‌های زن دیگری را برای کمک به کارش استخدام کرده است. او می‌گوید: "در برخی روز‌ها من ده یا تعداد مشتریان بیش تری دارم که اکثرا خانم هستند. آنان از مکان‌های دور و نزدیک می‌آیند. برخی از مردان که نگران تصاویر اقوام زن شان در گوشی‌های شان هستند نیز برای تعمیر نزد من می‌آیند. من خدمات کاری ام را به همه مشتریان ارائه می‌کنم و هم چنین در مورد حفاظت از حریم خصوصی آنلاین، امنیت اطلاعات، کمک به زنانی که دانش کافی در این زمینه ندارند راهنمایی ارائه می‌کنم تا نحوه تنظیم گوشی‌ها تلفن همراه و اصول اولیه کار با آن را بیاموزند".

به گفته "زینب القادی" مربی امنیت سایبری، ورود زنان یمنی به این عرصه گامی باورنکردنی قلمداد می‌شد و به کاهش بروز مواد اخاذی از زنان کمک کرده است. او می‌گوید:" این بدان معنا نیست که اخاذی از زنان متوقف شده یا این مسئله حل شده، اما تبدیل شدن زنان به تکنسین و تعمیرکار دستگاه‌های خود حداقل این خطر را برای زنان کاهش می‌دهد".

با توجه به موفقیت السلامی تعدادی از زنان دیگر الهام گرفتند که پا جای پای او بگذارند. "طحانی الجعفری" در گوشه کوچکی از خانه خود در تعز مغازه کوچکی را برای تعمیر گوشی تلفن همراه زنانی که به دنبال تخصص او بودند راه اندازی کرد و مانند سلامی در این زمینه در کلاس‌های آموزشی شرکت کرد. این جوان ۲۷ ساله می‌گوید:"این یک تلاش کوچک از سوی من است، اما این چیزی است که می‌توانم برای کمک به زنان و محافظت از آنان در برابر آن چه به زندگی بسیاری از آن‌ها پایان داد ارائه دهم".

زنانی که قربانی اخاذی شده اند با پیامد‌های سنگینی مواجه می‌شوند. بسیاری از آنان برای آن که تلاش کنند تا رسوا نشوند مجبور به ارائه پول به باج گیران می‌شوند و زمانی که موضوع توسط خانواده‌های شان کشف می‌شود با خطر قریب الوقوع خشونت خانگی، مرگ یا خودکشی مواجه می‌شوند.

"امل السروری" یک دوره برنامه نویسی را گذراند و در ماه مه ۲۰۲۳ بخش کوچکی از خانه خود را در عدن به تعمیرگاه تلفن همراه برای ارائه خدمات به مشتریان زن تبدیل کرد.

او می‌گوید: "گوشی‌های تلفن همراه یک ضرورت هستند و این که مجبور شوید هر بار که گوشی تان خراب می‌شود یک گوشی جدید خریداری کنید واقعا مضحک است همزمان اعتمادی به تکنسین‌های مرد نیز وجود ندارد.  بنابراین، من این فن و دانش را یاد گرفتم تا در خدمت منافع خودم و دیگران باشم".

"ازهر الجعفری" زن خانه دار ۳۲ ساله که گوشی تلفن همراه توسط السروری تعمیر شد می‌گوید از خدماتی که تکنسین‌های زن ارائه می‌دهند احساس آسودگی خاطر می‌کند.

او می‌گوید: "تعمیرکاران زن بار سنگینی را از روی دوش ما زنان برداشته اند و باعث شده اند دیگر از خراب شدن گوشی ام دچار وحشت زدگی نشوم".

دیگر خبرها

  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • راه اندازی سایت جدید تلفن همراه اول درروستای رمکان
  • ۱۰ دلیل برای اینکه جدیدترین مدل آیفون را نخریم!
  • افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • پیغام ۴بازیکن مطرح: می خواهیم پرسپولیسی شویم | ۲ بازیکن مغضوب یحیی در مسیر بازگشت
  • زنان یمنی از ترس، استاد این کار شدند!
  • ناگفته‌های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • شاهزاده قجری طپانچه را روی دست منشی‌اش آزمایش کرد
  • ببینید | پیغام نیوشا ضیغمی خطاب به مردم ایران: خوش‌ به حالمون
  • اپل‌واچ جدید با قابلیت رصد آپنه خواب