Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@17:59:45 GMT

مسابقه کتابخوانی «کتاب ماه» تمدید شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۰۲۲۰

مسابقه کتابخوانی «کتاب ماه» تمدید شد

به گزارش روز شنبه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ایمان کُرد اظهارداشت: این مسابقه کتابخوانی در تداوم برنامه‌های فرهنگی سازمان در فضای مجازی با همکاری نرم افزار کاربردی طاقچه به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

وی گفت: مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی «‌کتاب ماه» که با استقبال شهروندان روبه‌رو شده تا ۳۱ خرداد ماه تمدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرد افزود: این مسابقه از کتاب‌های «برای مهمانی خدا آماده شویم»، «قدرت عادت»، «فرزندان ایرانیم»، «دیلماج» و «سه دقیقه در قیامت» با ۱۰‌ها هدیه نقدی، از جمله جوایز ۵۰، ۲۵ و ۱۰ میلیون ریالی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای دریافت کتاب‌های مسابقه می‌توانند به نشانی https://taaghche.com/ مراجعه کنند.

مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: محدویت‌های اجتماعی و ارائه خدمات حضوری در کتابخانه‌ها، بستر و ظرفیت‌های جدیدی را برای کار فرهنگی و هنری در فضای مجازی، خصوصا در حوزه کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی ایجاد کرده است که پس از شکست کرونا و بازگشتن به روال سابق هم مورد بی‌توجهی قرار نخواهد گرفت و استمرار آن حفظ می‌شود.

کُرد افزود: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با وجود تمام محدودیت‌ها، جشنواره‌ای از فعالیت‌های فرهنگی در دوران شیوع ویروس اجرا کرده است که از آن جمله می‌توان به فعالیت ویژه و جهادی مناطق ۲۲ گانه و فرهنگسراهای خاص در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه و انس با کتاب اشاره کرد.

برگزاری مسابقه «داستان نیمه‌تمام»

فرهنگسرای اخلاق به منظور پرورش خلاقیت و ارتقای توانمندی ذهنی علاقه‌مندان به هنر داستان‌نویسی، سلسله ‌مسابقات «داستان نیمه‌تمام» را برگزار می‌کند.

با توجه به اینکه مطالعه و کتابخوانی عامل مهمی در مسیر شکوفایی استعدادها، پرورش ذهن و گسترش تخیل افراد به شمار می‌رود، به منظور رشد اندیشه و شکوفایی خلاقیت و تکامل ذهنی، سلسله ‌مسابقات «داستان نیمه‌تمام» با مشارکت کانون زنگ داستان فرهنگسرای اخلاق به صورت هفتگی برگزار می‌شود.

هر هفته توسط کانون زنگ داستان فرهنگسرای اخلاق که بیش از ۶ سال در این فرهنگسرا زیر نظر ابوالفضل درخشنده فعالیت دارد، یک داستان نیمه‌تمام در موضوعات مختلف تهیه و از طریق شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های داخلی منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان پس از تکمیل داستان و تعیین عنوانی برای آن، به صورت پیام مستقیم (دایرکت) به صفحه اینستاگرام فرهنگسرا به نشانی به نشانی  Akhlagh.farhangsara ارسال و یا  از طریق شماره تلفن ۹۳۵۴۴۵۵۳۱۴ به پیام‌رسان‌های واتس‌آپ یا روبیکا ارسال می‌کنند.

هر هفته از بین داستان‌های واصله به دبیرخانه مسابقه بر اساس شاخصه‌های داستان‌نویسی، آثار برتر انتخاب و قدردانی می‌شوند.

برگزاری ویژه برنامه «قصه کتاب و کودکم» در فضای مجازی

کتابخانه فرهنگسرای سرو ویژه برنامه‌ای را با عنوان «قصه کتاب و کودکم» با معرفی انواع کتاب کودک در فضای مجازی برگزار می‌کند.

این برنامه با هدف توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی برای شاخت انواع کتاب کودک از نوزادی تا سنین بالا از قیبل کتاب‌های کودکان شامل شکل و جنس، کتاب پارچه‌ای، پلاستیکی، کتاب شکوفا(پا آپ)، تاشو، واشو، بریل و .. در قالب پوستر و متن در فضای مجازی برگزار می‌شود.

محوریت این برنامه برای آشنایی خانواده‌ها با انواع کتاب‌هاست که بتوانند با کودکان خود چگونه رابطه عاطفی و اجتماعی برقرار کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرامی فرهنگسرای سرو به نشانی @farhangsara_sarv مراجعه کنند.

برچسب‌ها فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران کتابخوانی فرهنگسرای اخلاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران کتابخوانی فرهنگسرای اخلاق فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران کتابخوانی فرهنگسرای اخلاق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران داستان نیمه تمام برگزار می شود فضای مجازی علاقه مندان ترویج فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است و به برکت این انقلاب و نگاه رفیع مقام معظم رهبری شبکه کتابخانه‌های کشور جزو شبکه برتر دنیا محسوب می‌شود.

وی با بیا اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم، افزود: همچنین به لحاظ تعداد کتابخانه‌ها در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو ۵ کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

رمضانی به آمار برخی از کتابخانه‌های دنیا اشاره کرد و بیان داشت: تعداد کتابخانه عمومی در کشور رم سه هزار و ۸۰۰، ترکیه هزار و ۲۰۰ کتابخانه و مصر ۳۰۰ کتابخانه وجود دارد.

وی در ادامه از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و عنوان کرد: «کتابخانه بدون کتاب»؛ نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین به وضعیت کتابخانه در استان کردستان اشاره کرد و بیان داشت: تلاش می‌کنیم برای شهرها و روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان اقداماتی انجام دهیم.

۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: در کردستان، ۱۰ شهر فاقد کتابخانه هستند و باید با مدیریت عالی استان از لحاظ فضا و مکان کمک شود تا ما نیز تجهیزات لازم را خریداری خواهیم کرد.

وی به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح و توجه به حوزه کودک و نوجوان به عنوانیکی از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه کتابخانه‌ها پرداخت و بیان کرد: در همین راستا راه‌اندازی کتابخانه، برنامه تلویزیونی و جایزه برتر صورت گرفته و تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

رمضانی خاطر نشان کرد: اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس، اختصاص زنگ مطالعه و شیوه آداب مطالعه نیز در دستور کار است تا از این طریق بتوانیم نقایص و کمبودها را جبران کنیم.

مسؤولان به حوزه کتابخانه های کردستان توجه کنند

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این دیدار بیان کرد: در سفرهای شهرستانی بازدیدهایی از کتابخانه‌ها انجام داده‌ام و نیاز است مسؤولان کشوری در استان به حوزه کتابخانه‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام پورذهبی اضافه کرد: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌ها، استفاده از ظرفیت دانش آموزان در توسعه فرهنگ کتابخوانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه ها برای توسعه عدالت فرهنگی از ظرفیت‌هایی است که در راستای تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی باید مورد توجه باشد.

وی همچنین از نیاز ساختمان کتابخانه استان به بازسازی خبر داد و بیان کرد: باید تجهیزات و کتب کتابخانه های سنندج نیز به روزرسانی شود.

کد خبر 6087539

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • برگزاری نشست «گر تو سعدی شوی» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری