Web Analytics Made Easy - Statcounter

با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا، دانشگاه ها مجوز گرفتند که از ۱۷ خرداد فعالیت آزمایشگاهها، کارگاهها و بعد هم امتحانات را آغاز کنند و سپس به تدریج فعال شوند. مسوولان وزارت علوم هم می گویند اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس من با ثبت سوژه در این سامانه خواسته اند که «کلاس‌های کارشناسی ارشد دانشگاه‌ بازگشایی شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین خبر از وضعیت دانشگاه ها این است که امروز رئیس جمهور از تصمیم برای بازگشایی دانشگاه ها برای برگزاری دروس عملی از ۱۷ خرداد خبر داد و مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم می گویند که اولویت حضور با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است و این بخش از کاربران به مطالبه خود رسیده اند.

*دانشگاه ها برای برگزاری کلاس های عملی و امتحانات حضوری مجوز گرفتند

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا از آغاز به کار دانشگاه ها از ۱۷ خردادماه خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها غیر از رشته‌های پزشکی که اکنون هم فعال هستند فعالیت خود را از ۱۷ خرداد در حوزه آزمایشگاه و کارگاه‌ها و بعد هم امتحانات آغاز خواهند کرد و بعد هم به تدریج دانشگاه ها فعال خواهند شد.

منصور غلامی وزیر علوم هم امروز درباره تصمیم جدید ستاد ملی مدیریت کرونا، گفت: این امر به معنی صدور مجوز کلی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا است و به معنی اجبار نیست و اگر وزارت بهداشت شرایط را مناسب بداند، قابل اجرا است. دانشگاه‌ها برحسب شرایط خود، اختیار اولویت بندی برای شروع کار را دارند و ترجیحاً شروع با دوره‌های تحصیلات تکمیلی خواهد بود. آموزش مجازی هم همچنان تا پایان ترم ادامه دارد.

*وزارت علوم دستورالعمل به دانشگاه ها صادر می کند

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم که برای جدی تر شدن فعالیت های حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها در حال ایجاد آمادگی بودند و پیش تر گفته بود: ستاد ملی مقابله با کرونا در هفته جاری، حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها را اعلام می کند، با اشاره به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، می گوید: در این زمینه راهبردهایی را به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهیم کرد.

وی گفت: بعد از تصویب این ستاد، وزارت علوم مصوبه را بررسی می کند و بر اساس آن دستورالعملی برای دانشگاه ها ارسال می کند. این مصوبه فقط برای حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها است.

حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم هم به خبرنگار فارس، گفت: بازگشایی مجدد مراکز علمی و آموزشی با رعایت همه تدابیر به ‌تدریج انجام می شود که گام نخست آن با حضور دانشجویان دکتری عملی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن روحانی وزارت بهداشت وزیر علوم منصور غلامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر حوریه محمدی با اعلام این خبر افزود: بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی، هفدهمین جشنواره شهید مطهری و ششمین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت، با اشاره به همکاری دانشگاه های کلان منطقه یک در این رویداد گفت: این جشنواره با شعار «آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه» و با محوریت پاسخگویی اجتماعی و کاربردی کردن آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این همایش را تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی، شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری و همچنین تقدیر از افرادی که برای ارتقای کمی و کیفی آموزش در دانشگاه ها تلاش می کنند، برشمرد و اضافه کرد: امسال از پژوهشگران برتر دانشجویی، مقالات برگزیده و پایان نامه های آموزش پزشکی برگزیده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت جانبی تقدیر خواهد شد.

محمدی، به اهمیت پاسخگویی اجتماعی اشاره کرد و آن را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: توسعه و بازنگری در کوریکلوم های آموزشی بر اساس نیاز جامعه، کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور، اخلاق حرفه ای و استفاده از فناوری های نوین آموزشی از جمله محورهای این همایش خواند که موجب افزایش کیفیت آموزش می شوند تا فراگیران بتوانند مهارت های لازم را برای ارائه خدمت به کشور به دست بیاورند.

وی بر ضرورت مشارکت جدی تر دانشگاه ها در این رویداد تاکید کرد و یادآور شد: حضور جدی تر دانشگاه ها می تواند به رونق جشنواره بیافزاید. این همایش همچنین از امتیاز آموزش مداوم برخوردار بوده و محتوای برنامه ها به گونه ای تنظیم شده که برای اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی و تمامی دانشجویان علوم پزشکی در تمامی مقاطع قابل استفاده خواهد بود. همچنین بخش دانشجویی این جشنواره به صورت موازی در کنار رویداد اصلی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6085286

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • تصاویری از کلاس آموزش نماز و قرآن ویژه کودکان در مسجد روستای الیف
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • برگزاری کنفرانس هوش مصنوعی در بوشهر+ تصویر
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود