Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارتباطات گفت: عملکرد روابط عمومی‌‎ها باید به حرکت شتاب‌دهنده توسعه منجر شود، هرچند این رویه در روابط عمومی‎‌های ادارات در شهرهای کوچک دیده نمی‎شود.

لیلا قرایی در گفت و گو با ایسنا، با تبریک روز 27 اردیبهشت که به عنوان روز روابط عمومی نامیده شده؛ افزود: عوامل متعددی در این زمینه وجود دارد که مهمترین آنها را می‎توان در نبود پست روابط عمومی در ادارات، فقدان تخصص‎های ارتباطی در اغلب متصدیان این پست در دستگاه‌های اجرایی و ادارات و بیگانه بودن افراد گمارده شده در این جایگاه با مفاهیم ارتباطی در دنیای مدرن خلاصه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطرح کرد: امروز وجود روابط عمومی فعال در سازمان‌ها و ادارات اجتناب‌ناپذیر است و نقش آن‌ها از اطلاع‌رسانی صرف به نهادی تصمیم‌ساز و مشاوره‎ای در راستای تحقق اهداف سازمان و ذی‎نفعان تغییر یافته؛ لذا بیش از گذشته لازم است روابط عمومی‌ها از افراد متخصص در حوزه ارتباطات و برخوردار از سواد روز ارتباطی و مجهز به دانش آن باشند تا ابزار اطلاع‌رسانی و تبلیغ و اقناع را توامان بدانند.

قرایی اظهار کرد: توفیق روابط عمومی‎ها مستلزم شناخت عمیق از وضع موجود، توانمندی لازم برای ارتباط‎‌گیری با عموم مردم و تاثیرگذاری بر تفکر و تصمیمات و بایدها و نبایدهای درون سازمانی است تا در سایه تلاش آنها شاهد افزایش اعتماد بین مردم با سازمان باشیم.

وی عنوان کرد: روابط عمومی و ارتباطات یعنی تلاش مخلصانه و انسانی برای نزدیک کردن دل‎های مردم و ایجاد بستر و پله‎های رسیدن به تفاهم زیرا فهم مشترک مقدمه درک یکدیگر، همدلی، نوع‌دوستی و تعهد و وفاداری انسانی- سازمانی است.

این کارشناس ارتباطات گفت: روابط عمومی به عنوان یک ارتباط‌‎گر مسئولیت مهم و مقدسی را برعهده دارد زیرا او به لحاظ اخلاقی و اجتماعی، رسالت نزدیک کردن انسانها را بر عهده دارد، انسان‌هایی متاثر از آفت‎های زندگی مدرن که هر روز بیشتر و بیشتر از یکدیگر فاصله می‎گیرند لذا باید مجهز به مهارت‌های انسانی دلی و درونی باشد و گرنه تمام اعمال و رفتارش تصنعی، مردم فریب و دارای اثر معکوس خواهد بود.

این کارشناس ارتباطات با تاکید بر اینکه روابط عمومی‎ها باید به دنبال ایجاد پلی واقعی و روابطی پایدار مبتنی بر تعامل و برابری دو طرف بین دل مردم و ذی‌نفعان و سازمان‌ها باشند؛ گفت: در شرایط فعلی تا رسیدن به سطحی از فعالیت روابط عمومی‎های پیشران و تحول‌آفرین فاصله داریم و بیشتر شاهد وجود و بروز روابط عمومی‎های پیرو و منفعل هستیم.

وی عنوان کرد: روابط عمومی‎ها برای افزایش سطح آگاهی جامعه، باید نسبت به افزایش سطح آگاهی خود پیش از هر کار دیگری اقدام کنند تا بتوانند به نقش‌آفرینی در عرصه هنر هشتم در زمانه امروز که رسانه‎ها و ارتباطات گسترده مجازی جانشینی برای ارتباطات حقیقی بوده به خوبی موثر باشند.

قرایی اظهار کرد: امروز روابط عمومی از مرز برقراری ارتباط بین مخاطب و مشتری سازمان و دستگاه عبور کرده و هر کدام در یک طرف قرار ندارند بلکه همه در یک سو و محتاج فهمیده شدن و درک شدن و دیده شدن هستند و در این میان فرصتی برای جولان ارتباطات و نقش‌آفرینی روابط عمومی‌‎هاست و این فرصتی طلایی برای کمک به جامعه هداف ارتباطات به شمار می‎رود.

وی گفت: از یک سو مسئولانی که می خواهند اثرگذار و خدمتگزار باشند و کارنامه درخشانی از خود به جای گذارند و از سوی دیگر مردم و مخاطبان و مشتریانی که می‎خواهند شنیده و دیده شوند و از همه مهمتر فهمیده شوند، نیاز است در این میان نهادی قوی میدان‌دار باشد تا بیشترین اثربخشی را داشته و در سایه وجود نیروهایی اثر بخش در حوزه روابط عمومی بتوان ضمن افزایش توان بازدهی، به ارتقاء سطح رضایتمندی میان مردم هم رسید.

این کارشناس ارتباطات گفت: امروز که نگاه ما به ابزارهای ارتباطی و ظرفیت‎های رسانه‎ای از جنبه تهدید در گذشته به جنبه فرصت تغییر یافته، ضرورت دارد بیش از گذشته روابط عمومی‎ها خود را به علم روز تجهیز کنند تا میوه‎های فناوری اطلاعات و ارتباطات به شتاب دادن به رشد اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی بینجامد.

 وی با اشاره به اینکه امروز روابط عمومی‎‌ها در سخت‎ترین دوران کاری خود قرار دارند، گفت: آن‌ها امروز در معرض تندبادهای جدی قرار دارند زیرا نظام ارتباطی تابع وضعیت حوزه‎های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است با این حال بازهم ضرورت دارد با وجود همه تنگناها و مشکلات روابط عمومی‎ها برای تزریق امید و ارتقاء سواد و آگاهی مردم در فرایند نوسازی اطلاعات مردم و تصمیم سازی‎ها اثر گذاری مطلوبی داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری روز روابط عمومی روز روابط عمومی و ارتباطات کارشناس ارتباطات روز روابط عمومی روابط عمومی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی بعدازظهر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان، به وضعیت کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: شبکه کتابخانه کشور شامل سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه مشارکتی و خصوصی و ۲ هزار و ۸۰۰ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در داشتن کنابخانه عمومی بیان کرد: در دنیا جزو ۲۰ کشور اول هستیم که کتابخانه دارد و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

وی افزود: شبکه به دلیل ایجاد دسترسی و خدمات به منظور ارائه خدمت به مردم فعالیت داریم و تنوع فعالیت در عرصه کتابخانه‌ها را برای عموم مردم شاهدیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: در کشور دستگاه‌ها برای افزایش خدمات و توسعه فعالیت کرده کار می‌کنند اما کمتر دستگاهی داریم که به سمت گسترش و تنوع خدمات پیش رفته باشد که کتابخانه های عمومی به همت دولت سیزدهم در این راستا قدم برداشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اعلام کرد: اداره کتابخانه عمومی در دنیا حکومتی اداره می‌شود اما در ایران در این دولت تاکید شده که برای استفاده از ظرفیت مردمی کار شود و ما این مسیر را شروع کرده‌ایم و مردم با حضور خود نقشی در اداره کتابخانه‌های عمومی دارند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه‌های عمومی در کشور

وی تصریح کرد: سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها متوقف شدند در این دولت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند و کتابخانه‌های عمومی نیز به‌دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور، توسعه کتابخانه‌های سیار نیز در دستور کار است که در مناطق حاشیه شهر و روستاها مدنظر است.

وی با بیان اینکه اکنون بیش‌از ۵۰ کتابخانه سیار داریم، اضافه کرد: باید ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار تجهیز و راه‌اندازی می‌شوند.

رمضانی به برنامه‌های در دست اقدام این نهاد در سطح کشور پرداخت و یادآور شد: پیشنهاد داده‌ایم تا مدارس به کتابخانه عمومی متصل شوند و زنگ کتابخوانی در مدارس را داشته باشیم که مقدمات انعقاد تفاهمنامه پیش رفته است.

برگزاری ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اضافه کرد: ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های کشور شکل گرفته و ۴ هزار و ۷۰۰ ساعت در محافل قرآنی کتابخانه‌های کشور نیز فعالیت صورت گرفته است.

وی از اهتمام نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در حوزه فرهنگ تقدیر کرد و ادامه داد: ۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه است و باید در صورت تخصیص فضای مناسب کتابخانه راه‌اندازی و تجهیز خواهیم کرد.

رمضانی عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر عضو کتابخانه‌های عمومی کشور هستند و سه میلیون نفر در این کتابخانه‌ها با امانت بردن کتاب و یا شرکت در فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها فعالیت داشته‌اند.

وی اذعان کرد: سند ملی خواندن در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رساندیم که اگر ابلاغ شود در سطح کلان برای کتابخوان‌تر کردن مردم مواردی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان پرفروش‌ترین کتاب‌های کشور هستند، افزود: سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب منتشر شد که اتفاق فرهنگی بزرگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6087741

دیگر خبرها

  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین‌
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و پاکستان بر توسعه روابط همه جانبه است