Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، وجود کنکور در پایان نظام تعلیم و تربیت را مانع اصلی سنجش توانمندی دانش آموزان دانست.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز محسن حاجی میرزایی در مراسم تکریم و معارفه رؤسای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به اهمیت مأموریت این سازمان اظهار کرد: انسان همواره باید بیاموزد تا به مدد وحی الهی و انزال کتب و راهنمایی امامان به انسانی کامل مبدل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهم‌ترین بخش تحول انسان را در آموزش و پرورش دانست و افزود: این دوره مقطعی متمایز است، دوره‌ای که انسان‌ها باید خود را پیدا و از ارزش‌های خود دفاع کنند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اینکه چگونه می‌توانیم متناسب با تغییرات پرشتاب پیرامون، این توانمندی را به روز برسانیم و از انفعال انسان جلوگیری کنیم مسئولیتی است که تعلیم و تربیت برعهده دارد لذا باید توجه داشت که تا چه حد توفیق پیدا کرده‌ایم انسانی که شایسته است را تربیت کرده‌ایم و او چگونه ایفای نقش می‌کند و این یک سوال کلیدی است.

حاجی میرزایی ادامه داد: امروز یک نظام سنجشی به نام کنکور در انتهای نظام تعلیم و تربیت ما قرار گرفته است که نمی‌تواند این صلاحیت و توانمندی را درست ارزیابی کند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی برای خطا کردن نداریم چرا که حاصل کار ما در نظام تعلیم و تربیت اگر به دیپلم ختم می‌شود باید کارآمدی لازم را برای انسانی که در جامعه نقش ایفا می‌کند فراهم کند و مهم این است که دیپلم، جوازی برای ورود به اجتماع و شرط ضروری زندگی جمعی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به عملکرد دستگاه تعلیم و تربیت در تربیت یک انسان خوب، اظهار کرد: باید ببینیم آیا محتوای درسی ما قادر است این صلاحیت‌ها را ایجاد کند، آیا این انسان توانسته به درک صحیح از خود برسد؟ متأسفانه افرادی هستند با تحصیلات عالیه، که کوچک‌ترین درکی از خود ندارند.

حاجی میرزایی در ادامه اضافه کرد: اگر امروز نهادهای ما ناکارآمد است، علت آن را باید در نظام تعلیم و تربیت جست و جو کرد. اگر نهاد خانواده ناکارآمد است به دلیل ناکارآمدی نظام آموزشی است ویکی از مسئولیت‌های نظام تعلیم و تربیت این است که پیوند میان انسان و طبیعت را برقرار کند تا طبیعت در تسخیر انسان دربیاید.

وی با بیان اینکه شناخت و رابطه انسان از خود، خلق، خلقت و خدا همه در نظام تعلیم و تربیت شکل می‌گیرد، تصریح کرد: نقطه عزیمت همه تحولات اینجا است. افسوس که اغلب ما عادت کرده‌ایم به نتایج کوتاه واکنش نشان دهیم. سازمان پژوهش یک ابرسازمان است و توقع ما از این سازمان به اندازه عظمت رسالت آن است.

وزیر آموزش و پرورش سازمان پژوهش را دیدبان نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: بخش عظیمی از مصونیت ما در مقابل پدیده‌های نوظهور در این سازمان اتفاق می‌افتد و امروز آموزش الکترونیکی از آموزش مکمل به آموزش اصلی تبدیل شده و تحول در دستگاه تعلیم و تربیت بدون گفتمان انجام نمی‌شود. ما باید با جامعه به گفت‌وگوی مشترک بنشینیم.

کد خبر 424103

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش کنکور سراسری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نظام تعلیم و تربیت وزیر آموزش و پرورش سازمان پژوهش حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه با کاهش تاثیر کنکور و افزایش سوابق تحصیلی، عدالت آموزشی رخ داده، گفت: به واسطه این کار، قبولی دانش‌آموزان در مناطق کمتر برخوردار استان افزایش پیدا کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: در گذشته دغدغه بسیاری بر روی کنکور وجود داشت، به طوری که 12 سال درس خواندن یک فرد به یک کنکور چند ساعته گره خورده بود، لذا دستور کارهای مختلفی برای حل این معضل پیشنهاد شد.

وی ادامه داد: در نهایت تصمیم بر این شد که سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون موثر شد، لذا تاثیر مثبت معدل امتحانات نهایی در کنکور تا سال 1401 دیده شد، بعد از آن تاثیر مستقیم امتحانات نهایی در کنکور دیده شد.

خلفیان با اشاره به اینکه برگه دانش‌آموزان در امتحانات نهایی به صورت الکترونیکی و در جایی به غیر از استان خود تصحیح می‌شود، عنوان کرد: هر برگه دو بار تصحیح می‌شود، اگر تفاوت نمره بیش از یک نمره بود، به صورت اتوماتیک نمره بالاتر ثبت می‌شود و اگر مغایرت نمره بیش از یک نمره بود، برگه امتحان را مصحح سوم تصحیح خواهد کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حقیقت دانش‌آموز وقتی سر جلسه امتحان نهایی نشسته است، یعنی سر جلسه کنکور است، مطرح کرد: سال گذشته امتحانات نهایی فقط در پایه تحصیلی دوازدهم بود که ضریب 40 امتحان و 60 کنکور بود، امسال نیز پایه دوازدهم امتحانات نهایی دارد که ضریب 50 امتحانات نهایی و 50 درصد کنکور خواهد بود. سال آینده ضریب 60 امتحانات نهایی و 40 درصد کنکور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه اگر دانش‌آموزی سابقه تحصیلی امتحانات نهایی نداشته باشد، از طریق مای مدیو ثبت‌نام و امتحانات نهایی را آزمون می‌دهد تا سابقه تحصیلی برای او ایجاد شود، گفت: امتحانات نهایی الزاما در خردادماه باید باشد، لذا سابقه تحصیلی سابقه تحصیلی دانش‌آموز فقط حاصل امتحانات نهایی خردادماه است و امتحانات شهریورماه اثر ندارد.

خلفیان با بیان اینکه هر دانش‌آموز می‌تواند یک‌بار اقدام به ترمیم معدل کند، افزود: اگر دانش‌آموزی در ترمیم نمره، نمره کمتری بگیرد، سامانه به‌صورت اتوماتیک نمره بالاتر یعنی نمره قبلی را برای سابقه تحصیلی او لحاظ می کند. از امسال هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحانات نهایی می‌دهند که در کنکور 1404، سابقه تحصیلی یازدهم و دوازدهم برای او لحاظ می‌شود، لذا ضریب امتحانات نهایی 60 درصد و کنکور 40 درصد خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در کنکور سال 1405، سابقه تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی دهم، یازدهم و دوازدهم لحاظ می‌شود، عنوان کرد: دانش‌آموزی که امسال امتحان نهایی دوازدهم می‌دهد ولی پشت کنکور می‌ماند، لازم است امتحانات نهایی یازدهم را آزمون دهد تا سابقه تحصیلی برای وی ایجاد شود.

خلفیان با اشاره به اینکه با رفتن به سمت افزایش تاثیر سوابق تحصیلی و کاهش تاثیر کنکور، عدالت آموزشی و عدالت در نحوه گزینش دانش‌آموزان رخ داده است، بیان کرد: به‌واسطه این کار، در مناطق و استان‌های محروم مانند مناطق محروم و کم‌برخوردار استان چهارمحال و بختیاری وضعیت قبولی افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام / 7540/

دیگر خبرها

  • کارت ورود به جلسه کنکور دوشنبه منتشر می شود
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • تاثیر۵۰ درصدی نمرات امتحان نهایی در کنکورسراسری
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • عیدی رئیس سازمان سنجش به متقاضیان نوبت دوم کنکور چه بود؟
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • خبر خوب برای دانش‌آموزان؛ با تک ماده ۴ درس را با نمره ۷ قبول شوید