Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،رضا مردانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند دیروز در نشست مدیران روابط عمومی  ادارات خرمشهر در سالن اجتماعات شهرداری  این شهرستان  برگزار سد گفت: شیوع ویروس کرونا به یکی از دغدعه های مهم مردم و مسوولان در کشور تبدیل شده و در این میان فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی شفاف توسط روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها نقش موثری در مهار و قطع زنجیره این ویروس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را از عوامل موثر در کنترل بیماری کرونا عنوان کرد و گفت: آموزش‌های فرهنگی در بین مردم همچون کاهش دید و بازدید، رعایت فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک و دستکش  باید به عادت‌های روزانه تبدیل  شود در غیر این صورت تلاش همه مسئولان دست اندرکار بی نتیجه خواهد ماند.

داود دارابی شهردار خرمشهر نیز در این نشست گفت: یکی از کارهایی که باید امروز انجام دهیم اطلاع رسانی دقیق در خصوص خطر ویروس کرونا به مردم است.

او روابط عمومی‌ها را سفیر پیام رسانی مبارزه با ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: آمار مبتلایان در شهرستان‌های خرمشهر و آبادان شرایط خاصی پیدا کرده لذا به عنوان مدیر بحران شهر این درخواست را از همه روابط عمومی‌ها دارم  که مردم را به آستانه هوشیاری برسانید.

شهردار خرمشهرادامه داد: ویروس هراسی در جامعه باید ادامه یابد تا زمانی که بتوانیم زنجیره انتقال این ویروس را قطع کنیم.

نیما رحیم‌پور مسئول روابط شهرداری خرمشهر هم یکی از وظایف روابط عمومی‌ها در این مقطع زمانی را  مدیریت بحران کرونا بیان کرد و گفت: مدیریت بحران همراه با کار علمی، شناسایی راه‌های مقابله و هشدارهای لازم برای مبارزه با این ویروس است.

او ارتباط با رسانه‌ها را یکی از عوامل موفق در پیشبرد اهداف روابط عمومی‌ها دانست و تصریح کرد: روابط عمومی‌ها باید بتوانند از ظرفیت رسانه‌ها برای مبارزه و مقابله با بحران ویروس کرونا به نحو مطلوب استفاده کنند.

بهاره بچاری معاون مرکز بهداشت خرمشهر نیز مدیریت بازارها و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مهم بیان کرد و گفت: متاسفانه  دلیل افزایش آمار کرونا در خرمشهر نبود باورهاست و مردم خطر این ویروس را هنوز باور ندارند لذا بازارها با توجه به فرارسیدن عید فطر و خرید عید باید کنترل شود.

او افزود: غربالگری و امکان تست دادن در سطح کل جامعه امکان پذیر نیست و قطعا برخی افراد ناقل بیماری کرونا می‌توانند چندین نفر را مبتلا کنند لذا باید برای کنترل و قطع زنجیره این بیماری چاره‌اندیشی شود.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری واگیردار ووهان چین فاصله گذاری اجتماعی روابط عمومی ها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : در میان همه مشاغل مسنوخ شهر تهران زیر چتر مدرنیته شدن حرفه چراغ روشن‌کنی است. یک شغل جالب اما نان و آب‌دار برای پادویی و پسربچه‌های بود که وارد بازار کار می‌شدند. در واقع اگر کسی قصد وارد شدن به صنعت چراغ‌سازی را داشت باید از مرحله پادویی و چراغ‌روشن‌کنی شروع می‌کرد. یا به قولی دود چراغ می خورد تا به مرحله استادی می رسید.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اما قصه این چراغ روشن کردن و پادویی آن که اغلب پسربچه‌های کوچک انجامش می‌دادند چه بود؟ معمولاً کاسبان برای جلب مشتری و حفظ امنیت محل کسب و کارشان در زمان تاریک شدن هوا چراغ‌های گازی بلندی را که میان مردم به زنبوری معروف بود، روشن می‌کردند.

وظیفه روشن کردن این چراغ‌ها در قبال دریافت انعام بر عهده پادوی مغازه چراغ‌سازی بود. ‌ این کار حتی باعث رقابت میان شاگردان قدیمی و جدید می‌شد، با این قاعده که هرکس چراغ بیشتر را روشن می‌کرد از کارفرما دستمزد چرب‌تری دریافت می‌کرد.

از طرفی، این ماجرا باعث می شد تا صاحب مغازه یا استادکار هم سفارش‌های بیشتری را از مردم بگیرد به نحوی امتیاز هم محسوب می شد. البته این روشن کردن چراغ‌های زنبوری فقط به چراغ زنبوری‌های کاسبان محدود نمی‌شد، چرا که مردم عادی هم در مراسم مختلف شادی، عزا، ایام محرم و صفر، اعیاد و... همین چراغ‌های زنبوری را کرایه می‌کردند برای چراغانی داخل حیاط و مقابل ورودی و باز همین شاگردها بودند که چراغ‌ها را روشن می‌کردند. همین ماجرا باعث افزایش سفارشات و ایجاد فضای رقابتی بیشتری هم میان کسبه چراغ‌سازی و شاگردان هم می‌شد.

البته تا پیش از اختراع چراغ گازی و مجهز شدن تیرهای چراغ‌برق به سیستم روشنایی، افرادی هم بودند که شب‌ها فانوس یا چراغ‌های دستی را با کمک چوبی بر شانه آویزان می‌کردند و جلوتر از بقیه برای نشان دادن مسیر و روشن نگه داشتن خیابان و کوچه در شب حرکت می‌کردند.

کد خبر 844605 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟
  • اتحاد ایران و پاکستان نقش بسیاری در مبارزه با اسرائیل دارد
  • فرهنگ سازی و اغنای عمومی در حوزه عفاف حجاب اساسی و ضروری است
  • فرهنگ سازی برای جامعه ۱۵ میلیونی کارگری/شعار روز کارگر امسال مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • انس عمومی با ادبیات کهن پارسی؛ یکی از مسیر‌های حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم