Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@00:40:34 GMT

چرا ترامپ بازرس کل وزارت خارجه آمریکا را اخراج کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۷۹۳۸

چرا ترامپ بازرس کل وزارت خارجه آمریکا را اخراج کرد؟

نمایندگان کنگره آمریکا قصد دارند درباره اقدام رئیس‌جمهور این کشور برای اخراج بازرس کل وزارت خارجه آمریکا تحقیق کنند. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اعضای ارشد مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا قصد دارند درباره اخراج بازرس کل وزارت خارجه آمریکا توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تحقیقاتی را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته هیل، قانونگذاران دموکرات گفته‌اند به باور آنها تصمیم پامپئو برای اخراج «استیو لینیک» با انگیزه‌های سیاسی صورت گرفته است.  

ترامپ اواخر شامگاه جمعه به کنگره اطلاع داد قصد دارد استیو لینیک را از سمتش به عنوان بازرس کل وزارت خارجه این کشور اخراج کند.

قانونگذاران دموکرات گفته‌اند هدف ترامپ مانع‌تراشی در تحقیقات احتمالی این بازرس از «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا بوده است.  

ترامپ با ارسال نامه‌ای به «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از برکناری لینیک از سمت بازرس کل وزارت خارجه آمریکا خبر داد، قرار است ظرف 30 روز آینده این اخراج عملی شود.  

استیو لینیک از مهرماه 1392 و در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما به این سمت منصوب شده بود.  

تارنمای این رسانه خبری آمریکایی نوشت: اخراج لینیک از این سمت یکی از تاره‌ترین اخراج مقام ها در دولت ترامپ در سمت‌های ناظر و دیده‌بان است که صورت می‌گیرد.  

سی‌ان‌ان در ادامه نوشت: اخراج روز گذشته لینیک نمایانگر حمله ترامپ به مناصب نظارتی دولت فدرال آمریکا قلمداد می‌شود.  

این شبکه خبری آمریکایی افزود: ترامپ بارها خصومت ورزی خود علیه منصب‌های دولتی مستقل نظارتی را بروز داده است، بخصوص افرادی که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما منصوب شده‌اند، ترامپ این افراد را به «دولت در سایه»  (ِ Deep State) که علیه وی اقدام می‌کنند، متهم کرده است.  

بنابراین گزارش وزارت خارجه آمریکا ضمن تایید خبر برکناری لینیک، اعلام کرد که قرار است «استفان آکارد» یکی از دوستان و متحدان مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا که در دوران فرمانداری پنس در ایالت ایندیانا زیر نظر وی، رئیس شورای اقتصادی آن ایالت بود به جای لینیک منصوب شود.  

ترامپ در 18 فروردین 1399 «گلن آلن فاین» (Glenn Alan Fine) بازرس کل وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) که وی نیز از سوی باراک اوباما دراین سمت منصوب شده بود، اخراج کرد.  

شمار مقام هایی که در تمامی وزارتخانه‌ها و سمت‌های مختلف کاخ سفید از بدو ریاست جمهوری دونالد ترامپ اخراج شده‌اند در تاریخ ریاست جمهوری آمریکا بی‌سابقه بوده و کارشناسان و ناظران سیاسی آن را به «بی ثباتی دولت ترامپ» تفسیر کرده‌اند.  

تاکنون افرادی همچون «رکس تیلرسون» وزیرخارجه سابق آمریکا، «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی، «جیمز متیس» وزیر سابق دفاع، «جف سشنز» وزیر سابق دادگستری، «جان کلی» (John F. Kelly) وزیر سابق امنیت ملی آمریکا هریک بر اثر فشارهای ترامپ تحت عنوان استعفا از سمت‌های خود برکنار شدند.  

هم اکنون نیز برخی خبرها از قصد ترامپ مبنی بر برکنار مایک پمپئو به گوش می‌رسد.  

روزنامه واشنگتن پست 26 اردیبهشت ما در خبری نوشت: دونالد ترامپ به تازگی مایک پمپئو را برای ترک وزارت امور خارجه آمریکا و حضور در انتخابات مجلس سنا تشویق کرده‌است.  

روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه نوشت: اما پمپئو درخواست ترامپ برای حضور در انتخابات مجلس سنا را رد کرده است.  

ترامپ مخالفانش را «شرور و دیوانه» خطاب کردانتقاد دوباره اوباما از ترامپحزب دولتی آلمان: ترامپ عامل جدایی و تضعیف ناتو است

 

انتهای پیام/ 

R36444/P/S8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط دونالد ترامپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دونالد ترامپ دونالد ترامپ بازرس کل وزارت خارجه آمریکا دونالد ترامپ ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل را به شدت محکوم کرد

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی بعد از ظهر امروز جمعه در یک موضع‌گیری رسانه‌ای در این ارتباط  افزود: این اقدام واشنگتن، ماهیت مزوّرانه سیاست خارجی آمریکا و انزوای موضع این کشور نزد جامعه جهانی را بیش از پیش نزد افکار عمومی جهان برملا ساخت.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآور شد: حمایت یکجانبه و نامحدود رژیم آمریکا از رژیم صهیونیستی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، حقوقی و بین‌المللی با هزینه مردم آمریکا و به بهای قربانی کردن صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی در بیش از هفت دهه گذشته، نه تنها کارکرد خود را از دست داده است، بلکه هیئت حاکمه آمریکا را نیز بیش از همیشه نزد افکار عمومی دنیا بی آبرو ساخته و ثابت نموده که این کشور بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست.

کنعانی بار دیگر بر حق مشروع و غیرقابل انکار ملت فلسطین در تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف در کل سرزمین تاریخی فلسطین از بحر تا نهر تاکید کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اراده ملت مقاوم و قهرمان فلسطین در نهایت بر اراده دشمنان ملت فلسطین و در رأس آن رژیم جعلی، آپارتاید و جنایتکار اسرائیل فائق خواهد آمد.

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • کنعانی: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • وزارت خارجه وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد
  • وزارت خارجه سوریه: وتوی واشنگتن علیه فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا ثبت کرد
  • سوریه: وتوی آمریکا لکه ننگ دیگری بر سوابق آمریکا است
  • وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • آمریکا باز هم قطعنامه عضویت فلسطین را وتو می‌کند
  • آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو می‌کند