Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهرستان شاهین‌شهر و میمه گفت:پروژه قطار بین‌شهری اصفهان،شاهین‌شهر عامل مهمی در کاهش استفاده از خودرو‌های شخصی در این مسیر دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، رئیس شورای اسلامی شهرستان شاهین‌شهر و میمه، با بیان اهمیت اتصال پروژه قطار شهری شاهین‌شهر به خط یک مترو، گفت: اتصال این پروژه به خط یک مترو اصفهان که شامل ایستگاه‌های: قدس، بهارستان، کاوه، چمران، شهدا، انقلاب، دانشگاه اصفهان، صفه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل فرهادی ادامه داد: این پروژه منجر به سهولت رفت و آمد از شمال به جنوب کلان‌شهر اصفهان شده و رفت‌و آمدهایی که در حال حاضر، به‌واسطه خودروی شخصی یا وسایل حمل و نقل عمومی در مسیر بزرگراه آزادگان و آزادراه معلم در این مسیر صورت می‌گیرد، قاعدتاً کاهش چشمگیری می‌یابد.

عضو شورای اسلامی شهرستان، تصریح نمود: اتصال ایستگاه دانشگاه صنعتی به ایستگاه قدس نیز به‌صورت سازه بتنی غیر هم‌سطح در امتداد بلوار امام خمینی(ره) اصفهان به‌طول حدود ۵/۵کیلومتر در تعهد شهرداری اصفهان قرار دارد.

 فرهادی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در بحث اجرایی این پروژه، عنوان کرد: در حال حاضر قرارداد بخشی از عملیات زیرسازی و دیوارسازی فاز اول مسیر ریلی شاهین شهر_ اصفهان به اعتبار شصت میلیارد تومان با پیمانکار منعقد شده و تجهیز کارگاه و عملیات اجرای مسیر در حال انجام است.

در خصوص روند اخذ مجوز پروژه قطار بین‌شهری اصفهان شاهین‌شهر اظهار کرد: در تاریخ ۱۵ مهر ۱۳۹۸ جلسه شورای عالی فنی و امور زیربنایی با حضور وزیر محترم راه و شهرسازی و معاونین ایشان و مسئولین استانی و روسای سازمان‌های کشوری، تشکیل و مصوبه عبور مترو از رفیوژ میانی بزرگراه آزادگان پس از سالها انتظار صادر و تاییدیه نهایی آن در شورای عالی هماهنگی ترافیک وزارت کشور در جلسه ۲۸ دی سال گذشته با حضور معاون عمرانی وزارت کشور به تصویب رسید.

 فرهادی، پروژه قطار بین‌شهری اصفهان شاهین‌شهر را عامل مهمی در کاهش استفاده از خودرو‌های شخصی در این مسیر دانست و اظهار امیدواری کرد زین پس تردد با معدودیت و کنترل بیشتری صورت بگیرد.

وی ضمن اشاره به مشخصات ابر پروژه قطار بین‌شهری اصفهان_ شاهین‌شهر، افزود: این پروژه، به‌طول ۱۳/۲ کیلومتر و کریدور به عرض ۱۰متر با دیوار حائل بصورت بتن مسلح بوده که در مسیر خود دارای پنج تقاطع غیرهم‌سطح و چهار ایستگاه شامل: بختیار‌دشت، پالایشگاه، نیروگاه شهید محمد منتظری، میدان ولیعصر (عج) می‌شود و همچنین اعتبار مورد نیاز این پروژه حدود هزار و چهارصد میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

فرهادی افزود:  بودجه لازم برای این پروژه از بخش دولتی و شهرداری و با تمهیدات صورت گرفته، بزودی با مشارکت بخش خصوصی، تامین می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان شاهین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس شورای شهر: رفع معارضین بزرگراه یادگار امام در حال اتمام است | افتتاح ۲۵ تقاطع در سال جدید

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران در جریان بازدید از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام در خصوص اجرای این پروژه در دوره ششم مدیریت شهری با بیان اینکه در دوره قبل به این دلیل که دیدند کار بسیار سخت است طرح را رها کردند، اظهار کرد: این طرح یک پروژه‌ای بود که از قبل آغاز شده بود و متاسفانه چون پیچیده بود و مشکلات زیادی داشت در دوره قبلی متوقف ماند.

او افزود: به گفته پیمانکار، شمع‌هایی در دوره قبل اجرا شده بود و به آنها گفتند قطع شود و قطع نکردند چون پیمانکار معتقد بود در آینده مورد استفاده قرار می گیرد و امروز می‌بینیم همین شمع‌ها قابل استفاده است و پایه پل‌ها روی آن قرار می‌گیرد.

چمران با بیان اینکه این طرح پروژه‌ای پیچیده اما راهگشاست و قطعاً یکی از مهمترین پروژه‌های شهر به شمار می‌رود، تصریح کرد: این طرح به زمان نیاز دارد تا به نتیجه برسد. تونل ۳۵۰ متری که قرار است اجرایی شود در فضای سختی از لحاظ قرارگیری منازل مسکونی قرار دارد اما اقدامات آن انجام شده و به هماهنگی‌های لازم با پلیس و شورای تامین شهرستان و استان نیاز دارد.

زندگی شهری قطع نمی‌شود

او افزود: ما از ابتدا روی این پروژه تاکید داشتیم؛ بنده پیش از ورود به شورا نیز دلسوز این طرح بودم، چراکه در هیچ کجای کشور چنین طرحی وجود ندارد. ما شهر و زندگی شهر را با یک بزرگراه قطع نکردیم همان‌گونه که در بزرگراه نواب، زندگی شهر قطع شده و از لحاظ شهرسازی درست نیست. در این طرح تردد به خوبی صورت می گیرد و به تونل و اگزوزفن نیاز نداشت و از فضای میانی معبر برای روشنایی تونل استفاده شده و این کار جدیدی بود که صورت گرفت و پروژه ادامه خواهد یافت و به آزادراه تهران- ساوه خواهد رسید.

چمران همچنین تصریح کرد: رفع معارضین پروژه بسیار مهمی بود و مواردی از دادگاه حکم ماده ۹ گرفتند و در موارد دیگر نیز توافق با وزارت دفاع، آموزش و پرورش و ارتش و صاحبان املاک خصوصی چند سال به طول انجامید و در دوره ششم درگیر این برنامه‌ها بودند تا مسائل برطرف شود. از این نهادها برای همکاری تقدیر می‌کنیم گرچه زمان برد اما به پایان رسیده و تعدادی املاک شخصی باقی مانده که به زودی به اتمام می‌رسد.

۶.۵ همت اعتبار پروژه

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: ۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای شاخه غربی پروژه یادگار امام و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان جهت رفع معارضین این طرح اختصاص یافته است.

هادی حق‌بین در جریان بازدید از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام با بیان اینکه ما هر نقطه ای بتوانیم طرح را افتتاح کنیم در برنامه قرار دادیم، اظهار کرد: برای اجرای مسیر غرب به شمال این طرح هماهنگی با فرودگاه مهرآباد انجام و یک واحد سنگ‌بری که از معارضین طرح بود، تملک و این معارض شد. طی ۵ ماه آینده این مسیر در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و ترافیک محدوده رفع خواهد شد.

او در خصوص جزئیات این طرح، گفت: این طرح یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های مدیریت شهری است و عملیات اجرایی آن پیش از این آغاز شده بود که به دلیل پیچیدگی‌ها، وجود معارضین و تاسیسات زیرسطحی ابتر ماند و رها شد و مدیریت شهری دوره ششم به صورت جهادی در این راستا وارد عمل شد.

حق‌بین با اعلام اینکه با حمایت‌های شورا و پیگیری شهردار تهران بخش زیادی از معارضین رفع و اقدامات گسترده‌ای انجام شد، تصریح کرد: این پروژه از جنوبی‌ترین نقطه بزرگراه یادگار امام در میدان جی آغاز می شود و با عبور از اراضی آموزش و پرورش، ارتش و وزارت دفاع به بلوار بهار، بزرگراه شهید برورجردی، بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل می‌شود.

او تاکید کرد: حجم قابل توجهی از کار در میدان جی صورت می‌گیرد و در جلسات برگزار شده با پلیس راهور طرح‌های ترافیکی نهایی شده و به محض اینکه انسداد ترافیکی صورت بگیرد، اجرای آن آغاز خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه ۵ هزار میلیاد تومان برای اجرا و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای رفع معارضین در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در گام اول، میدان فتح، مسیر غرب به شمال از مسیرهای اصلی است و ظرف دو تا سه ماه آینده به سرعت اجرایی خواهد شد و به دلیل پیش تنیدگی دهانه‌ها و تکنیک‌های اجرایی تا ۶ ماه آینده ترافیک به روی پل منتقل خواهد شد.

حق‌بین همچنین تصریح کرد: معارضین در طول اجرای طرح رفع و بخش‌های بعدی این پروژه به تدریج بهره‌برداری خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اگر مشارکت شهروندان وجود نداشته باشد، نمی‌توان اجرای طرح‌ها را پیش برد، یادآور شد: امسال ۲۵ تقاطع به بهره‌برداری می‌رسد و هر ماه حداقل دو طرح عمرانی افتتاح خواهد شد.

کد خبر 845490 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه تهران شهر حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • بالاخره شاخه غربی بزرگراه یادگار امام تکمیل می شود | افتتاح ۲۵ تقاطع جدید و کوتاه شدن مسیر مردم در سال جاری
  • رییس شورای شهر: رفع معارضین بزرگراه یادگار امام در حال اتمام است | افتتاح ۲۵ تقاطع در سال جدید
  • گرانفروشی مسکن ملی در شاهین شهر اصفهان
  • آخرین جزئیات از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام
  • پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی
  • تلاش مدیریت شهری اصفهان برای تسریع در حرکت وسایل حمل‌ونقل عمومی در شهر
  • اجرای پروژه‌های شهری طبق مصوبه
  • با مسیر ریلی تبریز آذربایجان، مرکز هاب لجستیکی منطقه بیشتر آشنا شویم
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید